Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 06- 07 iulie 2019

0

BERBEC

Sănătatea și munca sunt temele principale ale acestui sfârșit de săptămână. Se pare că ai multe și mărunte de făcut la locul de muncă, însă rezervă-ți momente și pentru sufletul tău. Relațiile colegiale sunt disonante, așa încât bazează-te doar pe tine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv. Evită eforturile fizice mari, plimbă-te mai mult în aer liber și folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării de spirit.

TAUR

Weekend-ul acesta se anunță chef și cantec în relațiile sentimentale. Sunt posibile neînțelegeri cu persoana iubită, însă problema este în modul tău de raportare la iubire și implicațiile ei. Este nevoie să îți schimbi atitudinea vizavi de cei dragi și să le asculți doleanțele. Pentru alții, copiii și nevoile lor le vor da bătăi de cap. Sunt zile bune pentru a organiza agape pentru cei apropiați. Ocupă-te și de un hobby.

GEMENI
La finalul acestei săptămâni, cel mai bine te vei simți acasă. Treburile gospodărești le vei putea face mai ușor și cu spor. Orientează-ți atenția și eforturile spre îmbunătățirea condițiilor din spațiul de locuit. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Cineva apropiat poate avea probleme de sănătate sau financiare și e posibil să îți ceară ajutorul. Acordă-i sprijinul numai după ce rezolvi treburile tale.

RAC

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri în acest weekend. Se întrezăresc întâlniri și dialoguri deosebite cu prietenii și rudele apropiate. Vor veni către tine multe informații, dar selectează-le cu atenție și nu pleca urechea chiar la tot ce auzi. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a învăța sau pentru a merge la cursuri. Rezervă-ți momente pentru odihnă, plimbări relaxante în aer liber și pentru somn.

LEU
Capitolul financiar va fi tema principală a acestui weekend. Ești preocupat de veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu. Se pare că nu ai chiar așa de multa treabă în sfera muncii și de aici sigur că și plata este pe măsură. Bine ar  fi să cheltuiești strictul necesar, să îți pui bani deoparte și să eviți investițiile sau speculațiile financiare. Energia vitală fluctuează mult. Tentația de a mânca prea mult este la cote înalte, de aceea fii prudent.

FECIOARA
Emotivitatea este la cote înalte și de aici stările tale de spirit se schimbă des. Sunt zile bune pentru a te ocupa doar de tine. Revizuiește-ți garderoba, mergi la un salon de înfrumușețare și întreținere corporală sau programează-ți cursuri pentru dezvoltare personală și relațională. Ai fi tentat să te implici prea mult în treburile altora, însă ar fi bine să eviți această atitudine. Sănătatea este vulnerabilă.

BALANȚA

Ești foarte interiorizat la finalul acestei săptămâni. Sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu propria ta ființă și pentru a te gândi la noi planuri de viitor. Evită locurile aglomerate și plimbă-te mai mult în aer liber. Îți sunt de bun augur meditațiile în locuri sfinte, remediile naturiste și somnul. Insomniile și visele premonitorii vor fi la ordinea zilei. Rolul lor este de a te ajuta să vezi mai bine realitatea, astfel încât să o pornești pe un alt drum.

SCORPION

Weekend-ul acesta se pare că te vei înconjura de prieteni. Îți sunt favorizate dialogurile cu persoanele dragi din viața ta, dar și cu cei care te protejează. Se pot isca diverse controverse și chiar conflicte în toată regula. Evită să-ți divulgi secretele și planurile de viitor. Bine ar fi să faci o analiză serioasă asupra oamenilor din preajma ta și să renunți la cei care îți pun bețe în roate. De reținut că prieteni adevărați sau protectori nu prea ai.

SĂGETĂTOR

Imaginea ta în ochii lumii este foarte importantă la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile altercații cu un șef sau cu persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. De reținut că domeniul profesional și statutul tău social sunt în continuă transformare. Familia și cei dragi au alte treburi, astfel încât vei fi nevoit să te descurci singur vizavi de tot ce ține de relațiile sociale și profesionale. Rezervă-ți momente pentru relaxare, odihnă și plimbări în aer liber.

CAPRICORN
Weekend-ul acesta este favorabil activităților culturale și rafinării sufletești. Mergi la spectacole de teatru, muzică sau participă la seminarii pe teme spirituale. Este nevoie să-ți reevaluezi atitudinea și concepțiile vizavi de spiritualitate și implicațiile ei. Pe de altă parte, unii nativi pot lua legătura cu cineva din străinătate sau pot planifica demersuri pentru călătorii îndepartate.

VĂRSĂTOR

Banii și bunurile materiale îți vor capta atenția la sfârșitul acestei săptămâni. Este vorba despre câștigurile altora sau despre ceea ce deții în comun cu alții. Sunt posibile neplăceri în sensul că ori o plată ce trebuia să îți vină de mult întârzie, ori se amână, ori vin bani mult mai puțini decât te așteptai tu. În orice caz, recomandabil este să faci economii din propriile resurse, să cheltuiești strictul necesar și să-ți achiți la timp toate datoriile.

PEȘTI

Relațiile parteneriale îți vor da bătăi de cap în weekend-ul acesta. Sunt  posibile reconfigurări în cadrul unor colaborări mai vechi și schimbarea condițiilor de lucru sau a partenerilor. Recomandabil este să fii prudent și să lași deoparte activitățile care nu te mai reprezintă. Sănătatea este vulnerabilă, astfel încât ascultă-ți organismul și odihnește-te suficient. Bine ar fi să îți îndrepți atenția și către partenerul de viață.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply