Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 10-11 august 2019

0

BERBEC

Weekend-ul îți aduce noutăți la capitolul profesional, plus informații referitoare la călătorii îndepărtate. Contextul astral îți anunță foarte clar finalul unei etape sociale. Este posibil să participi la evenimente cu multă lume, evenimente la care vei fi în prim planul scenei. Ești emotiv, vulnerabil și cu greu îț poți aduna gândurile și vorbele. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât imaginea ta în ochii celorlalți se poate schimba.

TAUR

Sâmbătă este o zi favorabilă achitării taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifică atent bugetul și cheltuiește strictul necesar. Duminică se prefigurează vești din și despre străinătate. Se pot sfârși unele relații sau colaborări, pot apărea amânări și obstacole în demersurile legate de călătorii. Pe de altă parte, se va pune în discuție faptul că ai nevoie de secvențe de învățare, cursuri care să te ajute în cariera profesională.

GEMENI

Se anunță un final de capitol relațional la sfârșitul acestei săptămâni. Ești combativ, pe alocuri agresiv și riști să strici relații bune. Duminică pot apărea discuții aprinse pe seama banilor și bunurilor deținute în comun cu partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii. Pe undeva, destinul te provoacă să devii independent material, financiar și mai atent la resursele pe care le pui în joc în comun cu alții.

RAC

Sănătatea necesită atenție sporită zilele acestea. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil, pentru că există un risc major de erori. Duminică se va simți oboseala, însă vei dori să te cufunzi în activități profesionale. Relațiile parteneriale se vor reconfigura, chiar dacă îți este greu să te desprinzi de cele vechi și cunoscute. Dușmăniile ascunse din sectorul profesional sunt prezente, dar ai încredere că Dumnezeu veghează asupra ta.

LEU

Finalul acestei săptămâni te provoacă la schimbarea atitudinii vizavi de sănătate și regimul muncii. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi ale sistemului osos, articular și digestiv. Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru că foarte greu poți ține în frâu aceste afecțiuni. Pe de altă parte, ar fi bine să trasezi planuri profesionale noi. Colegii te nemulțumesc, însă depinde doar de tine cum rezolvi lucrurile. Fii discret și vorbește doar cu tine însuți despre intențiile tale.

FECIOARA

Relațiile cu copiii și cele sentimentale vor cunoaște un final de capitol în acest weekend. O relație sentimentală existentă se poate reconfigura pe alte coordonate sau se poate încheia definitiv. Copiii își vor impune condițiile lor și bine ar fi să fii deschis și cooperant. Concepțiile tale despre iubire și implicațiile ei vor suferi modificări zilele acestea și așa este și benefic. Îndreaptă-ți eforturile către un hobby drag sufletului tău, pentru că vei avea succes.

BALANȚA

Casa și familia te vor solicita din plin la finalul acestei săptămâni. Se conturează un final de capitol vizavi de viața privată. Sunt posibile schimbări de locuință, planuri de reparații capitale sau de achiziționare a unor bunuri. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate. S-ar putea ca unele informații de ultimă oră vizavi de rude să te pună serios pe gânduri. Oferă-ți ajutorul necondiționat când vine vorba de cei dragi.

SCORPION

Relațiile cu neamurile și prietenii apropiați se vor reconfigura definitiv la sfârșitul acestei săptămâni. Apar situații provocatoare în urma cărora vei face schimbări majore vizavi de modul în care relaționezi cu aceste persoane. Mentalul îți este neliniștit și cu greu poți gândi sau vorbi. Treci prin transformări importante la nivel mental și de aici manifestările tale exterioare lasă mult de dorit. Fii prudent dacă ai de susținut examene. Informațiile primite în aceste zile te vor ajuta pe termen lung.

SĂGETĂTOR

Se anunță un final de capitol financiar, în special pe segmentul care vizează câștigurile tale din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Sunt în desfășurare schimbări majore și radicale în regimul muncii. Există posibilitatea de a primi o sumă restantă de bani, cadouri sau favoruri, dar reține că sunt ultimele. Este o perioadă cu bani puțini sau deloc, fiind posibil chiar, restrângerea activității profesionale și relații colegiale conflictuale.

CAPRICORN

Ești vedeta weekend-ului, deoarece energia astrală te pune în lumina reflectoarelor. Provocarea momentului constă în a-ți modifica personalitatea și modul de relaționare cu ceilalți. Dozează-ți eforturile, controlează-ți reacțiile pentru că energia astrală te va obosi mult. Fii discret, rezervă-ți momente de singurătate și croiește-ți în taină planuri noi. Ceilalți nu îți pot înțelege stările și cu greu se poate ajunge la un consens între voi.

VĂRSĂTOR

Zilele acestea ești sensibil, emotiv și nu prea ai chef să relaționezi cu ceilalți. Mentalul îți este destul de obosit, astfel că apar gânduri neliniștitoare. Sunt momente favorabile pentru a primi informații deosebite, pe căi neconvenționale, infomații legate de evenimentele din viața ta. Sunt posibile insomnii, vise, viziuni premonitorii și stări de spirit fluctuante. Plimbă-te mai mult în aer liber, meditează în locuri sfinte și adoptă o dietă de sezon. Dialoguri favorabile cu prietenii.

PEȘTI
Relațiile cu prietenii și susținătorii se vor modifica, începând cu acest final de săptămână. Sufletul îți va da ghes să te orientezi către alte persoane care ar putea să-ți fie de folos. Relațiile vechi se pot sfârși într-un mod neplăcut, însă este mai bine să se sfârșească și să faci loc în viața ta pentru noutăți. Totuși, reține că ești destul de singur și ar fi bine să te bazezi numai pe forțele tale. Reconfigurează-ți și relatiile cu asociațiile umanitare sau grupurile cu interese comune.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply