Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 11-12 mai 2019

0

BERBEC

Pentru tine sunt zile potrivite distracției, aventurilor și sportului. Veselia este la cotă mare, prietenii te susțin, dar persoana iubită sau copiii îți pot aduce câțiva nori în suflet. Sunt momente pasagere, așa încât treci peste toanele lor cu optimismul tău caracteristic. Atenție la aventurile sezoniere, pentru că se pot lăsa cu situații neplăcute ceva mai târziu. Creativitatea este accentuată și bine ar fi să-ți îndrepți atenția și către un hobby.

TAUR

Casa, familia și trecutul care te leagă de rude și neamul din care provii vor fi temele principale ale finalului acestei săptămâni. Ești sensibil, îți este dor de vremurile copilăriei, vorbești mult despre trecut, însă cei din preajma ta nu au chef de toanele tale. Consumă-ți energia în treburile casnice. Ai spor la curățenii, reparații și reamenajări de orice fel. Sursele de foc din spațiul locativ sunt vulnerabile.

GEMENI

Tu ai toate șansele să pleci în excursie în acest weekend. Ori este vorba de o vizită la o rudă, la un prieten drag, ori ești nevoit să călătorești în scopuri profesionale. Mentalul cotidian este vulnerabil, însă cu puțin efort vei reuși să faci față tuturor situațiilor ivite. Protejează-te prin diete de sezon, evită statul prea mult în picioare și hidratează-te suficient. Informațiile primite de la cei dragi sunt interesante și de folos pe termen lung.

RAC

Banii câștigați din muncă proprie te preocupă mult la finele acestei săptămâni. Faci calcule, verifici bugetul, alcătuiești planuri de investiții și pănă la urmă rezultatele îți dau cu virgulă. Beneficiezi de susținerea altora, ai noroc și deschidere la banii și bunurile altora, așa încât deocamdată nu prea ai motive de îngrijorare. Totuși cheltuiește cu măsură, achită-ți la timp facturile și taxele și evită investițiile și speculațiile.

LEU

Pentru tine sunt zile bune pentru a merge la un tratament cosmetic, la coafor sau la cumpărături pentru înnoirea garderobei. Propria-ți înfățișare te preocupă în mod special, așa încât urmează-ți instinctele și operează schimbările sau ajustările necesare. Bine ar fi să începi și o dietă, să mergi la o sală de exerciții fizice sau să te gândești la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală. Relația cu partenerul de viață este minunată.

FECIOARA

Stările tale de spirit sunt fluctuante și se remarcă faptul că ți-ar prinde bine câteva  momente de singurătate. Zilele astea pot apărea insomnii, vise și viziuni premonitorii, dar și revelații legate de oamenii și evenimentele din viața ta. Nemulțumirile sunt multe și mărunte, dar detașează-te de toate. Plimbă-te mai mult în aer liber, ai grijă de sănătatea ta și evită implicarea în treburile celorlalți.

BALANȚA

Finalul acestei săptămâni este potrivit întâlnirilor cu prietenii. Dialogurile cu aceștia îți pot aduce vești interesante, sfaturi bune și poate cineva din anturaj să-ți devină protector. Contradicțiile dintre ce vrei tu să auzi și ce ți se spune sunt mari, dar cu bunăvoință și deschidere sufletească reală către ceilalți, te vei descurca fără probleme. Persoana iubită sau copiii se pot necăji că le acorzi mai puțina atenție.

SCORPION

În acest weekend ochii și urechile lumii sunt îndreptate spre tine. S-ar putea să fii nevoit să dai explicații în fața unei persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. Emotivitatea este la cote înalte și bine ar fi să-ți susții punctele de vedere prin explicații puține. Reputația ta poate avea de suferit. Familia te susține și deocamdată numai alături de cei dragi îți poți găsi echilibru. Plimbă-te în aer liber, mănâncă sănătos și evită, pe cât posibil, tratamentele alopate.

SĂGETĂTOR

Weekend-ul acesta sunt posibile vești din străinătate. Călătoriile de orice fel îți sunt susținute de astre, însă fii prudent. Sufletul tău își dorește o călătorie peste mări și țări, dar se pare că ai multe șanse să pleci în mici excursii agreabile, nu departe de casă. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a-ți îndrepta gândurile către spiritualitate. A echilibra laturile materiale cu cele spirituale ar fi cel mai mare câștig al finalului acestei săptămâni.

CAPRICORN

Ești preocupat de bani, în special de cei ai altora. Este nevoie să-ți verifici bugetul și să-ți direcționezi finanțele către achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. În această perioadă se pare că ai suficiente resurse atât pentru cheltuieli dragi sufletului tău, cât și pentru necesitățile zilnice. În altă ordine de idei te-ai putea delecta cu subiecte legate de descoperirea misterelor și studiul disciplinelor de graniță.

VĂRSĂTOR

Viața de cuplu este pusă sub lupă de către astre în acest weekend. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau, în funcție de caz, cu cel de afaceri. De reținut temele vehiculate în aceste discuții, pentru că apar informații relevante legate de viitorul vieții în doi sau vizavi de activitățile comune desfășurate cu alții. Se pare că toate acestea îți afectează domeniul profesional și imaginea în ochii celorlalți.

PEȘTI

Se pare că nu te dezlipești de treburile de la serviciu, dar nici de cele de acasă. S-ar putea să te întâlnești cu colegii de muncă sau măcar să te conversezi cu aceștia fie la telefon, fie prin e-mail. Pe de o parte este bine, pentru că îți pui în ordine documentele, informațiile, treburile rămase restante. Dar pe de altă parte, organismul tău este obosit și te va atenționa destul de drastic. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply