Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 13-14 aprilie 2019

0

BERBEC

Se pare că vei fi invitat la o petrecere sau tu vei organiza una pentru cei dragi în aceste weekend. Oricum, cheful de aventuri și bucuria de a trăi vor fi accentuate. Persoana iubită sau copiii îți pot umbri stările interioare, dar cu prudență și detașare poți depăși totul cu bine. Atenție la prieteni și protectori! În aparență aceste personaje par ca îți sunt alături, însă reține că doar în aparență. Ține cont și de ceilalți, evită excesele și alege-ți vorbele cu grijă!

TAUR

Treburile gospodărești și membrii familiei te așteaptă în acest weekend. Ai spor la curățeniile generale și la verificarea spațiului de locuit pentru a vedea dacă este nevoie de reparații sau îmbunătățiri. Se pot produce avarii de tot felul. Pe undeva ai senzația că nu îți găsești locul nici acasă, nici în altă parte, însă controlează-ți impulsurile și evită suprasolicitarea mentală. Dialogul cu membrii familiei și confortul casei te ajută mult și bine.

GEMENI

Influxurile astrale de la finalul acestei săptămâni te îndeamnă fie să pleci într-o excursie, sau măcar într-o vizită la cineva apropiat, fie să stai acasă. Sunt favorizate călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. De reținut cele aflate sau dezbătute în aceste zile, întrucât îți vor fi de mare folos cât de curând. Însă, tu evită să vorbești despre tine și despre planurile tale. Unii îți pot crea neplăceri și piedici gratuite.

RAC

Totul se învârte în jurul banilor la sfârșitul acestei săptămâni. La o privire atentă în domeniul profesional poți constata că există un dezechilibru între cât și cum muncești tu și ce răsplată primești. Este o perioadă delicată din punct de vedere financiar, așa încât evită cheltuielile nefondate. Pe de altă parte poți primi un cadou, o sumă de bani, atenții mărunte, dar suficiente cât să te încânte. Atenție la sănătate și la dușmanii ascunși!

LEU

În aceste zile de weekend ar trebui să te simți în elementul tău, pentru că primești energie astrală din belșug. Ești tentat să te implici în mai multe treburi deodată, de aceea fii prudent. Relațiile cu ceilalți, în special relația cu partenerul de viață sunt distorsionate. Dialogurile sunt recomandate, însă cu greu se va putea cădea la pace. Selectează prioritățile tale personale și evită implicarea în viața altora. Tu ai intenții bune, însă unii te înțeleg greșit.

FECIOARA

La finalul acestei săptămâni astrele îți recomandă detașare de forfota cotidiană, retragere în locuri liniștite și somn. Sănătatea este vulnerabilă pe toate segmentelele corpului. Încă există un fond predispus la neplăceri medicale, greu de localizat sau remediat. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Sunt momente favorabile de a sta de vorbă mai mult cu tine însuți. Revelațiile vor fi uimitoare.

BALANȚĂ

Relațiile cu prietenii și cu persoanele din anturajul socio-profesionale sunt foarte dinamice în aceste zile de weekend. Dialogurile cu aceștia îți pot oferi o perspectivă interesantă asupra problemelor cu care te confrunți în prezent. Evită să-ți divulgi secretele și planurile de viitor. Pe de altă parte, relațiile cu persoana iubită este încordată și ești tentat să ceri ajutorul altora. Bine ar fi să-ți acorzi momente de singurătate în care să analizezi bine lucrurile și să decizi tu singur în consecință.

SCORPION

Ești chemat la rampă la finalul acestei săptămâni. Poți participa la evenimente mondene sau măcar la o reuniune cu multă lume. Poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, familia nu te susține în demersurile tale sociale. Rezervă-ți momente pentru treburile gospodărești și pentru discuții cu cei dragi. Forfota din jurul tău te poate obosi, de aceea selectează prioritățile.

SĂGETĂTOR

La finalul acestei săptămâni sunt favorizate activitățile culturale, cele care îți rafinează sufletul și îți măresc orizontul cunoașterii. De asemenea componenta străinătății este foarte activă, bine fiind să iei legătura cu persoane aflate în alte țări sau să planifici o călătorie îndepărtată. Informațiile aflate te pot alarma, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Fii prudent, deoarece controversele sunt greu de stăpânit și remediat.

CAPRICORN

Zilele acestea este indicat să te ocupi de bugetul familiei, de cumpărături și de facturi. Cu toate că există o mare discrepanță între ce îți dorești tu, din punct de vedere financiar, și ce îți poți permite să achiziționezi, cu puțin efort vei reuși să depășești perioada cu bine. Grijile financiare sunt întemeiate pentru că axa muncii și a câștigurilor aferente este destul de tensionată și greu de anticipat cum vor decurge lucrurile. Rezumă-te la priorități!

VĂRSĂTOR

Este important să te ocupi de relațiile parteneriale la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse legate de bugetul comun și de bunuri patrimoniale. Controlează-ți reacțiile vizavi de ceilalți, deoarece ești destul de subiectiv și în gânduri și în fapte. Emotivitatea este ridicată, aspect ce îți poate aduce neplăceri. Relaxează-te și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Până la urmă, totul se desfășoară în favoarea ta.

PEȘTI

Cu greu te vei desprinde în acest weekend de îndatoririle socio-profesionale. Vrei, nu vrei, va trebui să rezolvi diverse treburi ce nu suportă amânare.Șefii te presează destul de mult, de aceea fii prudent și lucrează atent tot ce depinde de tine. Colegii te sprijină puțin sau deloc, însă de reținut că aceștia țes intrigi, conflicte sau bârfe, mai mult sau mai puțin fondate. Sănătatea este vulnerabilă. Îngrijește-te corespunzător!

 

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply