Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 13-14 iulie 2019

0

BERBEC

Relațiile cu străinătatea sunt la mare căutare în acest week-end. Ori vorbești cu persoane străine, de care nu mai știai nimic de o perioadă bună de timp, ori trebuie să te ocupi de aspectele necesare unei călătorii îndepărtate. Îți sunt favorizate întâlnirile pe teme sociale, cu grupuri de interes comun, reluarea unor secvențe de învățare sau programarea unor cursuri de lungă durată.

TAUR
Banii și implicațiile lor te preocupă mult la finalul acestei săptămâni. Este vorba mai ales de banii și bunurile pe care le deții în comun cu alții. Recomandabil este să ai în vedere achitarea la timp a tuturor datoriilor. Evită speculațiile financiare, investițiile sau asocierile în afaceri, pentru că factorul neprevăzut îți poate crea neplăceri greu de estimat și remediat. În compania celor apropiați te simți cel mai bine zilele astea, așa încât profită de prezența și sfaturile lor.

GEMENI

Relațiile parteneriale îți vor atrage în mod deosebit atenția și eforturile. Sunt posibile neplăceri cu partenerii de afaceri sau în desfășurarea activităților în cazul unei colaborări. Atenție că se pot isca brusc conflicte greu de ținut în frâu. Bine ar fi să profiti că este week-end și stai departe de sfera profesională. Pe de altă parte sunt posibile neplăceri și în relația cu partenerul de viață. Ineditul și răsturnările de situație sunt la ordinea zilei.

RAC

Cu greu te desprinzi zilele acestea de treburile de la serviciu. S-ar putea să fii nevoit să mergi la lucru sau să lucrezi de acasă. Există activități pe care nu le-ai finalizat corect și la timp, fiind necesar să le tot reiei. Bazează-te doar pe forțele tale, deoarece colegii mai mult te împiedică, iar pentru șefii tăi este week-end. Fii prudent și odihnește-te, pentru că organismul este obosit și poate ceda usor. Odihnește-te suficient!

LEU
Distracțiile și aventurile, atât de dragi ție, parcă te ocolesc weekend-ul acesta. Relațiile sentimentale sunt răscolite și mai bine ar fi să te ții departe de ele. Există în sufletul tău o mare dorință de iubire, însă ai tendința de a te asocia foarte ușor cu persoane frivole și de aici mai este un pas mic până la eșec. Pentru alții, copiii le dau bătăi de cap. Aceștia sunt rebeli, vor să își trăiasca viața după bunul plac. Fii înțelegător cu cei dragi!

FECIOARA
Treburile gospodărești îți sunt favorizate. Ocupă-te serios și pe îndelete de reparațiile curente, în special la sursele de foc. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, deci fii prudent. Sunt posibile conflicte care ar duce mai departe la înstrăinări și vorbe grele. Fii prudent, ascultă părerile celor dragi în tot ce ține de casă și patrimoniul familial. Respectă-le dorințele și problemele de viață.

BALANȚA

Tu ești mai mult pe drumuri. S-ar putea să fii nevoit să călătoresti, fie pentru a ajuta pe cineva drag, fie în scop profesional. Fii prudent la drum și verifică atent detaliile călătoriei. Pe de altă parte, relațiile cu cei apropiați sunt dinamice și izul conflictului domnește în aer. Bine ar fi să te ții departe de problemele celorlalți și să te ocupi mai mult de tine. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel încât evită să vorbești prea mult sau să iei decizii majore.

SCORPION
Tema principală a weekend-ului vizează câștigurile obținute din activitatea defășurată la un loc de muncă. Veniturile tale fluctuează mult, însă de această dată nemulțumirea ta poate atinge cote înalte. Pe de altă parte, îți pot veni bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate mai veche. Atenție că răsturnările de situație te pot lua prin surprindere! Recomandabil este să eviți cheltuielile extravagante și speculațiile financiare.

SĂGETĂTOR

Ești foarte emotiv la finalul acestei săptămâni. Energia astrală de care beneficiezi acum te sensibilizează mult vizavi de problemele celorlalți. Fii prudent și evită implicarea în treburile altora. Îți sunt benefice tratamentele cosmetice, dietele de sezon sau exercițiile fizice ușoare.  Relaxează-te, ocupă-te numai de tine și evită oamenii zgomotoși și locurile aglomerate. Este vremea marilor schimbări pentru tine, iar uneori acestea se fac cu cântec.

CAPRICORN
Weekend-ul acesta este indicat să stai cât mai departe de forfota cotidiană. Starea ta de spirit este fluctuantă, rezultând astfel vulnerabilizarea sănătății și a relațiilor cu ceilalți. Evită activitățile solicitante și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere. Îți sunt de mare folos plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte și odihna. Nu sunt recomandate consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

VĂRSĂTOR

La finalul acestei săptămâni ești înconjurat de prieteni. Relațiile cu aceștia sunt o temă foarte dinamică și interesantă a perioadei pe care o traversăm. Sunt posibile rupturi bruște de cunoștințe vechi. Provocarea constă în a fi mai selectiv vizavi de anturajul ales, deoarece este foarte dificil să realizezi cine îți este prieten adevărat. Sănătatea este precară în special pe segmentele aparatului digestiv, de aceea fii prudent și odihnește-te mai mult.

PEȘTI

Vrei, nu vrei, zielele acestea ești în prim planul vieții publice. Poți fi invitat la diverse reuniuni cu persoane oficiale. Sunt momente delicate, deoarece imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Fii prudent, vorbește puțin, ascultă mai mult și evită promisiunile. Relațiile profesionale sunt bulversante, în sensul că la tot pasul apar responsabilități noi și de lungă durată.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply