Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 18 -20 mai 2019

0

BERBEC

Sâmbătă este indicat să te ocupi de bugetul familiei, de cumpărături și de facturi. Cu toate că există o mare discrepanță între ce îți dorești tu, din punct de vedere financiar, și ce îți poți permite să achiziționezi, cu puțin efort vei reuși să depășești perioada cu bine. Grijile financiare sunt întemeiate pentru că axa muncii și a câștigurilor aferente este destul de tensionată și greu de anticipat cum vor decurge lucrurile. Duminică apar vești din străinătate. Sau ești nevoit să studiezi, să înveți, să îți planifici anumite examene, probe și interviuri.

TAUR
Astrele te sfătuiesc să te ocupi de relațiile parteneriale la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse legate de bugetul comun și de bunuri patrimoniale. Este nevoie ca tu să-ți controlezi reacțiile vizavi de ceilalți, deoarece ești destul de subiectiv și în gânduri și în fapte. Emotivitatea este ridicată, aspect ce îți poate altera cheful de viață. Duminică ar fi bine să-ți alcătuiești planuri noi legate de bani. Deocamdată câștigi bani suficienți, însă se anunță o perioadă foarte delicată la acest capitol.

GEMENI

Cu greu te vei desprinde în acest weekend de îndatoririle de la serviciu. Vrei, nu vrei, va trebui să rezolvi diverse treburi ce nu suportă amânare. Șefii te presează mult, de aceea fii prudent și lucrează atent tot ce depinde de tine. Colegii te sprijină puțin sau deloc, însă de reținut că aceștia țes intrigi, conflicte sau bârfe, mai mult sau mai puțin fondate. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital și secundar pe gât. Duminică fii alături de partenerul de viață, pentru că puteți lămuri lucruri importante.

RAC
Se pare că vei fi invitat la o petrecere sau tu vei organiza una pentru cei dragi. Oricum, cheful de aventuri și bucuria de a trăi vor fi accentuate. Persoana iubită sau copiii îți pot umbri stările interioare, dar cu prudență și detașare poți depăși totul cu bine. Atenție la prieteni și protectori! În aparență aceste personaje par că îți sunt alături, însă reține că doar în aparență. Dumincă ar trebui să-ți îndrepți atenția spre sănătate. Planifică-ți niște analize medicale sau măcar o discuție informativă cu un specialist.

LEU

Treburile gospadărești și membrii familiei te așteaptă în acest weekend. Ai spor la curățeniile generale și la verificarea spațiului de locuit pentru a vedea dacă este nevoie de reparații sau îmbunătățiri. Se pot produce avarii la instalațiile de apă sau datorită intemperiilor. Pe undeva ai senzația că nu îți găsești locul nici acasă, nici în altă parte, însă controlează-ți impulsurile și evită suprasolicitarea mentală. Duminică e rost de distracții, însa mai bine te-ai ocupa de un hobby. Persoana iubită îți poate adresa reproșuri.

FECIOARA

Influxurile astrale te îndeamnă fie să pleci într-o excursie, sau măcar într-o vizită la cineva apropiat, fie să stai acasă. Sâmbătă este posibil să călătorești, pe o distanță scurtă, dar suficientă cât să-ți dea bătăi de cap. Fii atent pe unde calci, cu cine te întâlnești și ce discuți. Dumincă te poți ocupa de casă și de membrii familiei. Stai mai mult de vorbă cu cei de acasă, pentru că se pot lămuri și pune la punct diverse lucruri legate de patrimoniu, locuință sau de achiziționarea unor bunuri.

BALANȚA

Totul se învârte în jurul banilor la sfârșitul acestei săptămâni. La o privire atentă în domeniul profesional poți constata că există un dezechilibru major între cât și cum muncești tu și ce răsplată primești. Este o perioadă delicată din punct de vedere financiar, așa încât evită cheltuielile nefondate. Pe de altă parte poți primi un cadou, o sumă de bani, atenții mărunte, dar suficiente cât să te încânte. Duminică se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu un prieten apropiat sau cu o rudă.

SCORPION

Sâmbătă ar trebui să te simți în elementul tău. Sunt momente importante în care se conturează o nouă etapă de viață. Ești tentat să te implici în mai multe treburi deodată, de aceea fii prudent. Relațiile cu ceilalți, în special cu partenerul de viață sunt distorsionate. Dialogurile sunt recomandate, însă cu greu se va putea cădea la pace. Duminică se întrezăresc cumpărături, cadouri sau vești legate de bani. Mai mult noroc și deschidere ai la banii și bunurile altora.

SĂGETĂTOR

La finalul acestei săptămâni astrele îți recomandă detașare de forfota cotidiană, retragere în locuri liniștite și somn mai mult. Sănătatea este vulnerabilă pe toate segmentelele corpului. Încă există un fond predispus la neplăceri medicale, greu de localizat sau remediat. Duminică te vei simți mai bine, revenindu-ți cheful de viață. Totuși nu forța nota și ocupă-te de tine mai mult. Relațiile cu ceilalți sunt interesante și prin intermediul lor te poți dezvolta excelent în această perioadă.

CAPRICORN

Sâmbătă ai parte de prieteni și protectori. Dialogurile cu aceștia îți pot oferi o perspectivă interesantă asupra problemelor cu care te confrunți în prezent. Totuși, ferește-te de a-ți divulga secretele și planurile de viitor. Se întrezărește un final de etapă în segmentul prietenilor, însă sunt șanse de a fi afectate și relațiile sentimentale. Bine ar fi să-ți acorzi momente de singurătate în care să analizezi bine lucrurile. Duminică oboseala își va spune cuvântul. Revelații legate de oamenii și evenimentele din jurul tău.

VĂRSĂTOR

Ești chemat la rampă sâmbătă. Poți participa la evenimente mondene sau măcar la o reuniune cu multă lume. Poziția ta socială și imaginea în ochii celorlalți pot avea de suferit, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, segmentul familial și domestic te solicită foarte mult, astfel că se conturează finalul unei etape socio-profesionale. Duminică intervin întâlniri și dialoguri cu prietenii. De reținut sfaturile și îndemnurile acestora. Contradicțiile se desfășoară în favoarea ta.

PEȘTI

Sâmbătă mergi la un teatru, vizionează un film sau participă la seminarii pe teme neconvenționale. Sunt momente bune pentru a-ți rafina sufletul și pentru a învăța ceva nou și deosebit. Poți lua legătura cu cineva aflat departe de țară. Veștile primite sunt destul de alarmante, dar nu lua de bun chiar tot ce auzi. Duminică ești în vizorul lumii. Senzația că toți ceilalți sunt atenți doar la tine va fi destul de pregnantă. Pe undeva este un semnal că ai nevoie să-ți consolidezi poziția socială și să îți imbunătățești imaginea publică.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply