Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 20-21 aprilie 2019

0

BERBEC

Weekendul acesta, gândurile tale vor zbura la banii și bunurile provenite de la alții. Este nevoie să-ți achiți datoriile, să verifici atent documentele financiare și relațiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile nereguli și neînțelegeri vizavi de tot ce tine de finanțe, de aceea fii prudent. Dorința de a acumula mult și repede este la cote înalte, rezultând de aici decizii greșite și acțiuni pripite.

TAUR

Sfârșitul acesta de săptămână te pune față în față cu partenerul de viață și cu aspectele vieții în doi. Relațiile în general sunt supuse unor transformări, dar zilele acestea sunt potrivite numai relațiilor parteneriale, indiferent că este vorba de partenerul de viață sau cel de afaceri. Hiba se află în terenul tău, așa încât ascultă ce au de zis ceilalți și abține-te de la comentarii sarcastice. Îndreaptă-ți atenția și eforturile către ceilalți și lasă deoparte problemele tale personale.

GEMENI
În acest weekend ai nevoie de odihnă mai multă decât de obicei. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și ține cont de semnalele organismului. Folosește remedii naturiste, plimbă-te în aer liber și stai în preajma celor dragi. Pe de altă parte ai avea chef să-ți continui activitățile de la serviciu. E adevărat că în sfera muncii este agitație. Bazează-te doar pe forțele tale și nu îți divulga secretele sau planurile de viitor.

RAC

Sunt zile bune pentru a fi alături de cei dragi și pentru a organiza agape. Totuși pot apărea conflicte cu persoana iubită. Bine este să fii mai atent la nevoile celor dragi și să le acorzi spațiul necesar pentru a se desfășura în voie. Alege atent pe cine ții aproape, deoarece măștile oamenilor sunt greu de pătruns. Sunt momente bune, pentru a-ți selecta anturajul.

LEU

Casa și familia sunt temele principale propuse de astre la sfârșitul acestei săptămâni. Ai spor în treburile gospodărești, așa încât ocupă-te de curățenii generale, reparații curente, în special verifică instalațiile de apă. Te poți orienta către achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Persistă tendința de a te refugia în domeniul profesional. Membrii familiei îți pot reproșa faptul că i-ai neglijat în ultimul timp.

FECIOARA

Călătoriile pe distanțe scurte sau excursiile cu cei dragi sunt aspectele dominante ale acestui week-end. Recomandabil este să profiti de suportul astrelor de a ieși din rutina zilnică și să călătorești cu plăcere. Sunt posibile mici altercații cu persoanele din antutajul apropiat, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Pe de altă parte sunt zile bune pentru învățare sau participare la cursuri și seminarii.

BALANȚA

Se anunță zile bune la cumpărături. Poți cheltui sume importante pe cadouri, dar și tu la rândul tău vei avea parte de ele. Deocamdată mai beneficiezi de suportul material din partea altora, dar reține că sunt ultimele zile în care te mai poți baza pe sprijinul financiar al celorlalți. Bine ar fi să-ți verifici pe îndelete bugetul de venituri și cheltuieli și să-ți iei măsuri de siguranță vizavi de banii și bunurile personale.

SCORPION

Ar trebui să fii în formă week-end-ul acesta. Primești imbolduri astrale minunate, pentru a te ocupa mai mult de tine și de nevoile tale reale. Ceilalți s-ar putea să-ți pună bețe în roatele acțiunilor, de aceea nu îți divulga planurile și fii cât mai discret. Pe de altă parte ai putea descoperi lucruri neplăcute legate de un partener, fie de viață, fie de afaceri. Ține-ți firea, analizează bine informațiile și evită deocamdată luarea deciziilor majore.

SĂGETĂTOR

La finalul acestei săptămâni eșsti greu observabil în peisaj. Sufletul tău are nevoie de introspecție. Evită treburile solicitante și spațiile aglomerate. Singurătatea îți poate fi cea mai bună prietenă și sfătuitoare în aceste momente. Sunt posibile insomnii, stări alterate de sănătate, dar toate au rolul de a te ajuta să meditezi pe îndelete la oamenii și evenimentele din viața ta.

CAPRICORN

Prietenii și protectorii te vor înconjura la finalul acestei săptămâni. Întâlnirile și discuțiile vor fi la ordinea zilei, dar și tonul ridicat sau contradicțiile. Evită implicarea în problemele celorlalți și destăinuirile nefondate. Este foarte greu de stabilit granița dintre o relație de prietenie și una sentimentală. De aceea urmărește atent ce se petrece în jurul tău și nu vota nici în favoarea prieteniei, dar nici în favoarea unei legături amoroase.

VĂRSĂTOR

Ești chemat la rampă în acest week-end. Vrei, nu vrei, s-ar putea să fii invitat la evenimente mondene la care toți ochii vor fi ațintiți asupra ta. Sunt posibile altercații cu autoritățile sau cu un șef, de aceea se recomandă multă prudență și discernământ. Pe de altă parte, membrii familiei îți solicită ajutorul și bine ar fi să le răspunzi pozitiv. Aranjează-ți programul de așa natură încât să și ieși în lume, dar să îți și îndeplinești obligațiile familiale.

PEȘTI

Relațiile cu străinătatea te vor preocupa mult la sfârșitul acestei săptămâni. Îți poți planifica o călătorie îndepărtată sau poți lua legătura cu cineva din străinătate. Totodată, dorința de rafinare sufletească este accentuată, așa încât mergi la un spectacol de teatru, la un concert sau participă la seminarii cu teme spirituale. Te-ai putea gândi la parcurgerea unor cursuri pe termen lung, însă pot fi gânduri pasagere.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply