Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 20-21 iulie 2019

0

BERBEC

Ești retras și pierdut în gândurile tale în zilele acestui weekend. De mare folos îți sunt singurătatea și meditațiile în locuri sfinte. Sănătatea este vulnerabilă. Alimentează-te corect, plimbă-te în aer liber și dormi suficient. Vei simți clar că în plan profesional se petrec situații deosebite, ciudate, situații care îți dăunează. De aceea, selectează pe cineva de încredere din mediul apropiat și discută pe îndelete.

TAUR

Finalul acestei săptămâni îți aduce alături prietenii și protectorii. Se conturează situații tensionate cu aceștia, de aceea fii prudent. Vor reveni în discutie teme rămase nefinalizate corect sau neînțelegerile din trecut. Recomandabil este să eviți provocările și să asculți atent ce îți spun ceilalți. Oricum vor veni în viața ta alte personaje, iar relațiile vechi se vor reconfigura. Sufletul tău are nevoie de odihnă.

GEMENI

Sfârșitul acestei săptămâni este favorabil ieșirilor în societate. Vrei, nu vrei, vei fi nevoit să faci față solicitărilor unui șef sau opiniei publice. Sunt posibile neplăceri, situații conflictuale cu persoanele cu autoritate, de aceea fii prudent. Sunt zile potrivite pentru a-ți reevalua poziția socială și imaginea în ochii celorlalți. Întâlniri și dialoguri cu prietenii sau participarea la diverse reuniuni cu grupuri de interes comun.

RAC

Zilele acestea se anunță vești din străinătate. Unele pot fi neplăcute, fiind vorba despre întârzieri sau amânări ale unor demersuri ce vizau călătoriile în scop profesional sau de agrement. Pentru alți nativi se anunță o perioadă în care relațiile cu școala, profesorii și procesul de învățare va cunoaște o reiterare a unor etape de studiu și instruire parcurse incorect. Posibile dificultăți din partea autorităților. Fii prudent și lasă emotivitatea deoparte.

LEU

Banii și bunurile altora sunt tema principală a acestui weekend. Gândește-te să faci economii și să cheltuiești strictul necesar, deoarece se anunță o perioadă în care ori vei fi nevoit să dai tu altora, ori cei care te ajutau până acum te vor susține din ce în ce mai puțin. Achită-ți la timp facturile și datoriile de orice fel. Rezervă timp și pentru a participa la activități culturale sau la seminarii și întâlniri pe teme spirituale.

FECIOARA

Relațiile parteneriale te vor solicita mult la sfârșitul acestei săptămâni. Fii prudent, deoarece este o perioadă în care se pun pe tapet nemulțumirile acumulate până acum.Ține-ți firea și ascultă ce îți spun ceilalți, pentru că ești prea emotiv și risti ca la primul impuls să strici situații bune. Referitor la bani, bugetul disponibil lasă mult de dorit față de planurile tale, însă vei reuși să te descurci cu bine.

BALANȚA

Va trebui să continui activitatea de la serviciu sau să te ocupi de treburile de rutină de acasă. Relațiile colegiale sunt ostile, dar beneficiezi de susținerea șefilor. Sunt zile solicitante la sfârșitul acestei săptămâni, așa încât fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă, iar oboseala acumulată se va simți din plin. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă și ai în vedere și consultațiile medicale. Controverse în relațiile cu ceilalți.

SCORPION

Finalul săptămânii anunță tensiuni în relațiile sentimentale și în cele cu copiii. Vor reveni în atenție discuții și situații mai vechi care nu au fost lămurite pe deplin. Pe de altă parte, te-ai putea gândi să te ocupi de un hobby lăsat deoparte mai demult. Activitățile socio-profesionale îți oferă sprijin emoțional și material, astfel că vei avea tendința să te refugiezi în muncă, lăsând deoparte nemulțumirile din planul sentimental.

SĂGETĂTOR

Casa, familia și rudele îți vor solicita toate eforturile în acest weekend. Este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești pe îndelete. Vor reveni în prim-planul vieții cotidiene aspecte legate de patrimoniu familial, aspecte rămase nerezolvate. De asemenea, în spațiul locativ vei avea posibilitatea să faci treburile amânate cu ceva timp în urmă. Există tensiuni vizavi de membrii familiei, dar cu bunavoință vei depăși totul cu bine. Discuții ample.

CAPRICORN

Zilele acestea se prefigurează întâlniri și dialoguri furtunoase cu neamurile sau cu un prieten apropiat. Se pot readuce în discuție teme mai vechi ce au rămas nerezolvate sau neînțelese pe deplin. Emotivitatea este la cote înalte, de aceea fii prudent. Călătoriile pe distanțe scurte te-ar putea scoate din rutină. Procesele mentale vor cunoaște un soi de lentoare, așa încât evită eforturile intelectuale mari. De mare folos sunt liniștea casei și prezența celor dragi.

VĂRSĂTOR

Weekend-ul acesta îți aduce în atenție capitolul financiar. Este o perioadă în care banii câștigați din munca desfășurată la un loc de muncă pot veni cu întârziere sau mai puțini decât te așteptai. Însă, în același timp există și varianta să primești sume restante sau să ți se înapoieze bunuri împrumutate unor apropiați. Atenție la alimentație, pentru că există o tendință de a mânca prea mult, pe fondul stresului.

PEȘTI

Ești în vervă și ai dori să te ocupi de tot și toate. Recomandabil este să-ți orientezi eforturile doar către sufletul tău. Îți sunt favorizate tratamentele cosmetice, dietele, schimbarea garderobei și trasarea unor direcții de acțiune. Stările tale de spirit vor fi destul de fluctuante, de aceea fii prudent. Există riscul să intri în conflict cu ceilalți. De mare folos îți sunt odihna, lecturarea cărților sfinte și dialogurile cu cineva drag și de încredere.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply