Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 22 -23 iunie 2019

0

BERBEC

Sunt zile bune pentru introspecție, singurătate și schimbarea direcției de viață. Energia acestui weekend te provoacă la o atenție sporită vizavi de sănătate și de muncă. Starea ta generală este fluctuantă, iar organsimul dă semne de oboseală. Segmentele aparatului circulator și picioarele sunt vulnerabile și se poate pune problema unor consultații de specialitate. Ascultă-ți corpul și îndemnurile vocii interioare. Duminică îți vei reveni, însă nu forța nota.

TAUR

Relațiile cu prietenii și protectorii sunt accentuate în acest weekend. Relațiile existente se vor reconfigura. Evită discuțiile importante cu alții, deoarece sunt momente bune doar pentru ascultare și dialog interior. La prima vedere ai fi încântat de ce se petrece în jurul tău, dar fii prudent și evită entuziasmul vizavi de planurile, propunerile sau ideile altora. Duminică ai nevoie de odihnă și de compania celor dragi.

GEMENI

Ești în centrul atenției la sfârșitul acestei săptămâni și se pare că toată lumea va dori compania ta. Se prefigurează situații care te predispun la ieșiri în public, discursuri sau dialoguri furtunoase cu persoane importante. Prudență la cum te prezinți și fii foarte cumpătat în vorbe și fapte Există riscul să creezi impresii false despre tine. Pe de altă parte, este posibil să primești îndatoriri noi la serviciu.

RAC

Finalul acestei săptămâni este potrivit legăturilor cu persoanele aflate în afara țării. Chiar dacă ești nemulțumit de segmentul financiar, care îți obstrucționează planurile de călătorie sau de plată a unor studii, numai gândul la ținuturile îndepărtate și la bucuria revederii unor persoane dragi, te ajută să treci peste orice. Mentalul este foarte răscolit, așa încât evită dialogurile importante sau luarea deciziilor cu implicații pe termen lung.

LEU
Relațiile parteneriale sunt răscolite sâmbătă, astfel că se pot ivi, când te aștepți mai puțin, controverse de tot felul. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor. Duminică vor interveni cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, datorii diverse. Este bine să stabilesti un echilibru între laturile materiale și cele spirituale ale vietii. Detașează-te de cotidian, însă ține cont și de îndatoririle materiale pe care trebuie să le rezolvi.

FECIOARA

Finalul acestei săptămâni este dedicat altora și activităților comune fie cu partenrul de viață, fie cu cei din segmentul profesional. Vei fi nevoit să continui treburile de rutină, atât acasă, cât și la serviciu. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să te ocpi de priorități și să accepți sprijinul cuiva drag și de încredere. Duminică intervin chestiuni iportante în relația de cuplu pe teme domestice sau legate de niște rude.

BALANȚA

Se prefigurează un weekend cu turnuri în relațiile sentimentale. Este posibil să întâmpini neplăceri din partea persoanei iubite sau din partea copiilor. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice diferend. Duminică ai multe și mărunte de făcut atât acasă, în plan personal, cât și la serviciu sau pentru serviciu, dar lucrând de acasă. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și ai nevoie de odihnă.

SCORPION

Finalul acestei săptămâni îți aduce răsturnări de situație în planul relațiilor familiale. Este vorba despre finalul unor treburi gospodărești și despre decizii importante luate cu membrii familiei și cu neamurile. Prudență și răbdare! Duminică intervine cheful de distracții și aventuri alături de cei dragi. Bucură-te de momentele pe care ți le oferă viața în această perioadă și ajută-i și pe ceilalți să fie fericiți.

SĂGETĂTOR

Weekend-ul acesta se conturează întâlniri și dialoguri importante cu neamurile și cu membrii familiei. Călătorii de distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar informațiile aflate îți vor lămuri aspecte vechi legate de familia din care provii. Ai grijă să ții doar pentru tine și ai tăi ce se petrece în viața ta privată!

CAPRICORN

Sâmbătă sunt posibile cheltuieli importante pentru cele necesare traiului cotidian. Alcătuiește o listă de priorități întrucât, fără să-ți dai seama, poți cheltui cam mult. Pe de altă parte, apar informații interesante despre salarizarea locului de muncă. Depinde numai de tine să gestionezi situațiile ivite, în favoarea ta. Duminică intervin dialoguri și întâlniri cu personale din anturajul apropiat. Evită contradicțiile de orice fel!

VĂRSĂTOR

Prima zi a weekend-ului pare anostă și nu prea ai elan. De aceea, conservă-ți energia vitală și ocupă-te de treburi ușoare. Ți-ar prinde bine un masaj, o plimbare în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag, pe teme banale. Duminică se prefigurează cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, cineva din anturajul profesional te va provoca la discuții interesante despre salarizare și condiții de muncă.

PEȘTI

Ar fi bine să te odihnești la acest final de săptămână. Mai ales, sâmbătă energia vitală fluctuează mult, existând riscul să obosești sau să se evidențieze afecțiuni vechi. Evită spațiile aglomerate și oamenii zgomotoși. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forța nota și ocupă-te de priorități. Este vremea marilor schimbări pentru tine, iar acum sunt momente prielnice pentru o nouă abordare a vieții cotidiene.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply