Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 23-24 martie 2019

0

BERBEC

Banii și implicațiile lor îți vor da de gândit la sfârșitul acestei săptămâni. În special ești preocupat de avutul celorlalți, de datoriile neonorate sau, în funcție de caz, vei avea de-a face cu moștenirile. Recomandabil este să-ți achiți la timp facturile, să-ți verifici în permanenta bugetul și să eviți cheltuielile nefondate. Duminică sunt posibile vești din străinătate sau îți poți planifica o călătorie peste mări și țări.

TAUR

Relația cu partenerul de viață se află în lumina reflectoarelor în acest weekend. Există conflicte vechi, iar din când în când acestea izbucnesc destul de zgomotos. Pot intra în discuție și partenerii de afaceri, colaborările și proiectele comune cu alții. Reține ce ți se reproșează, alcătuiește planuri noi în acest sens, dar lasă deciziile pentru o altă perioadă.

GEMENI

Sâmbătă se anunță activitate intensă. Ori îți continui treburile de la serviciu, ori acasă te apuci să răscolești totul pentru aranjamente noi. Relațiile colegiale sunt conflictuale, iar șefii au alte treburi. Ocupă-te doar de îndatoririle tale. Temperanța, odihna, plimbările în aer liber și somnul te pot ajuta mult. Duminică intervin aspecte parteneriale legate de viața în doi sau de activitățile comune cu alții.

RAC

Dacă sâmbătă ai chef de distracții, întâlniri amoroase sau aventuri, duminică va trebui să te ocupi strict de sănătatea ta sau în functie de caz, de îndatoririle de la serviciu. Relația cu persoana iubită este tensionată și foarte ușor se poate ajunge la discuții aprinse. Pentru alții pot apărea probleme legate de copii. Pe de altă parte, la serviciu ai multe și mărunte de făcut, dar abordează-le în ordinea priorităților.

LEU

Sâmbătă ai spor la treburile gospodărești. Este nevoie să te ocupi atent de casă, grădină unde este cazul sau de reparații ce nu suportă amânare. Relațiile cu membrii familiei sunt disonante, de aceea fii prudent. Nostalgia copilăriei îți poate da bătai de cap, așa încât bine ar fi să îi aduni pe cei dragi la o mică agapă. Temperează-ți stările și ține cont și de cei din preajma ta. Pe de altă parte orientează-ți eforturile către un hobby.

FECIOARA

Weekendul acesta este favorabil întâlnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Vin către tine informații mai mult sau mai puțin plăcute legate de cei dragi, însă nu băga în seamă chiar totul. Există și adevăruri în ce ți se spune, dar dacă te detașezi de problemele celorlalți vei reuși să rămâi obiectiv. Conflictele pot lua întorsături greu de estimat, de aceea fii prudent. Ține cont de sfaturile și doleanțele membrilor familiei!

BALANȚA

Finalul acestei săptămâni aduce chestiuni financiare. Ești nemulțumit de veniturile obținute într-un loc de muncă, însă tot ce se petrece în acest segment de viață sunt consecințele unor tipare comportamentale greșite, vechi, de care ar trebui să te debarașezi cât mai repede. Ai grijă de bugetul tău și evită speculațiile, investițiile și împrumuturile. Persoanele din anturajul apropiat te vor invita la plimbări scurte.

SCORPION

Weekendul începe cu forfotă, cu dorința de implicare în tot și toate, dar mai bine te-ai rezuma doar la treburile strict personale. Tratamentele de îngrijrie corporală, exercițiile fizice ușoare, plimbările în aer liber alături de cei dragi sunt binevenite. Undeva în sufletul tău sunt temeri legate de propria-ți persoană, de sănătatea ta sau de relațiile cu ceilalți, însă totul depinde de cum te raportezi la acestea. Nu accepta orice de la persoane puțin cunoscute.

SĂGETĂTOR

Sămbătă ar trebui să stai doar cu tine, departe de iureșul vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru introspecție, meditație în locuri sfinte și pentru odihnă. Sănătatea întregului organism este vulnerabilă, însă cele mai indicate remedii sunt cele naturiste. Duminică te vei simți mai bine, revenind cu plăcere în mijlocul celorlalîi. Ar fi bine să-ți revizuiești toate planurile, dar și filozofia de viață.

CAPRICORN

Sfârșitul acestei săptămâni este potrivit rezolvării unor situații conflictuale legate de prieteni sau protectori. Sunt momente pasagere, dar acordă-le atenție și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Lasă emotivitatea deoparte. Duminică ar fi indicat să te odihnești, pentru că s-a acumulat multa oboseală. Plimbă-te mai mult în aer liber, departe de aglomerație și în locuri încărcate de energie proaspătă.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă vor continua preocupările legate de domeniul profesional și de imaginea ta în ochii celorlalîi. Sunt posibile neplăceri și reproșuri din partea șefilor sau a autorităților, de aceea fii prudent. Duminică este favorabilă ieșirilor cu prietenii. Evită implicarea în problemele celorlalți și divulgarea planurilor tale de viitor. Sănătatea rămâne vulnerabilă pe întregul organism.

PEȘTI

Finalul acestei săptămâni îl poți petrece rafinându-ți sufletul cu o piesă de teatru, un film bun sau participând la întâlniri pe teme spirituale. Sunt momente favorabile lărgirii orizontului cunoașterii, ieșirii în lume și relațiilor cu persoane sus-puse. Paleta de evenimente sociale la care poți fi invitat este foarte largă și cu bătaie lungă. Onorează invitațiile, fii deschis către ceilalți și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply