Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 25- 26 mai 2019

0

BERBEC

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relația cu prietenii și protectorii. Se pot ivi discuții contradictorii pe teme profesionale. Recomandabil este să te ții departe de aceste persoane și să fii cțt mai discret în ceea ce privește intențiile și sentimentele tale. Există persoane în preajma ta care par că te susțin, însă curând se vor dovedi amăgitoare. Duminică odihnește-te, pentru că sănătatea este foarte vulnerabilă.

TAUR

Un soi de ambiție profesională pune stăpânire pe gândurile tale în acest weekend. Situația ta socială este destul de nesigură și greu de înțeles. Relațiile cu șefii sau autoritățile sunt tensionate. Fii prudent și evită provocările, pentru ca imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Duminică intervin dialoguri interesante cu prietenii. Este bine să vorbești puțin și să eviți a ține cont de spusele altora.

GEMENI

În zilele acestui weekend s-ar putea să iei legătura cu cineva din străinătate. Veștile sunt amestecate. Te poți gândi la călătorii îndepărtate. De asemenea îți sunt favorizate dialogurile pe teme spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun. Relația cu Divinitatea este o altă temă de interes. Concepțiile, convingerile tale legate de planurile nevăzute ale existenței umane sunt în continuă transformare.

RAC

Banii și bunurile altora sunt temele tale de interes la sfârșitul acestei săptămâni. Poți primi favoruri, câștiguri financiare sau materiale de la cine nu te aștepți. Există necunoscute greu de pătruns în acest segment. Relația cu instituțiile financiare sunt tensionate și dezamăgitoare. Evită împrumuturile, speculațiile și, dacă primești ceva de la alții, reține că s-ar putea ca la un moment dat să înapoiezi totul. Privește și laturile imateriale ale vieții.

LEU

Relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Partenerul de viață te poate provoca la o discuție delicată legată de viața în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, de la copii și mai ales de la și prin prieteni. Gândirea și comunicarea sunt accentuate, putându-se ajunge la discuții aprinse din te miri ce. Prudență, răbdare, toleranță! Sunt momente delicate mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune.

FECIOARA

Locul de muncă și sănătatea sunt temele propuse de astre în acest weekend. Ori îți iei de lucru acasă, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate, iar șefii au alte treburi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, de aceea evită statul mult în picioare, mănâncă atent și hidratează-te din plin. Duminică se întrezăresc discuții și acțiuni comune cu partenerul de viață. Plus colaboratorii te vor solicita din plin.

BALANȚA

Se conturează situații interesante în plan sentimental la sfârșitul acestei săptămâni. Fundalul acestui segment relațional este disonant, de aceea bine ar fi să fii prudent. Reține ce se discută, deoarece se pot spune multe și mărunte chestiuni importante, atât pentru relația cu copiii, cât și pentru relația cu persoana iubită. Detașează-te de forfota vieții cotidiene și ocupă-te de un hobby. Artele îți pot fi călăuzitori deosebiți.

SCORPION

Treburile gospodărești sunt indicate de astre pentru acest weekend. Ocupă-te de curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare și exterioare. Se recomandă atenție la instalațiile de aer și de foc din spațiul locativ. Pe de altă parte ești foarte emotiv și de aici poți isca ușor conflicte cu membrii familiei. Orice subiect ați discuta apar controverse. Detașează-te și nu te implica în treburile altora. Duminică se conturează chestiuni amoroase.

SĂGETĂTOR

Rudele și prietenii apropiați îți sunt alături la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse, contradicții, însă astfel vei afla informații prețioase legate de cei dragi. Recomandabil este să fii prudent, deoarece persoanele din anturajul apropiat te pot dezamăgi profund. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune. Evită implicarea în treburile celorlalți și ocupă-te mai mult de tine. Duminică este rost de activități domestice.

CAPRICORN

Câștigurile dobândite din muncă proprie te preocupă mult în acest weekend. Sunt posibile informații deosebite referitoare la salarizare și la condițiile de muncă. Depinde numai de tine să gestionezi eficient segmentul financiar. Energia vitală fluctuează mult, iar asta se va simți în stările tale. Bine ar fi să-ți analizezi prioritățile. Duminică intervin călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

VĂRSĂTOR

Energia acestui final de săptămână îți oferă un farmec aparte. Sunt momente bune pentru a te ocupa mai mult de trupul și sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumusețare, plănuiește-ți cursuri necesare dezvoltării tale personale și fii alături de cei dragi. Vitalitatea este fluctuantă și greu de controlat. Este posibi să te risipești în mai multe treburi deodată. Evită implicarea în treburile altora și relaxează-te în aer liber.

PEȘTI

Weekendul acesta ești discret și neobservabil în anturaj. Sunt zile bune pentru a te odihni, pentru a medita la oamenii și evenimentele din viața ta sau pentru a-ți trasa noi direcții de viață. Sănătatea este vulnerabilă, așa încât evită eforturile fizice și mentale. Lasă grijile deoparte și relaxează-te. Duminică te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Este vremea să renunți la tiparele mentale și comportamentale învechite.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply