Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 27 -28 aprilie 2019

0

BERBEC

În zilele acestui weekend ar trebui să te înconjori de prieteni. Sunt posibile întâlniri agreabile, discuții profitabile și nu în ultimul rând poți afla informații prețioase legate de serviciu sau de bani. Chiar dacă, în umbră pândește discordia, cu puțin efort și atenție vei reuși să rezolvi totul cu bine. Sunt momente decisive pentru unele relații, așa că dacă apar animozități între tine și persoanele din anturjaul apropiat, renunță la ele fără echivoc.

TAUR

Weekend-ul acesta se pare că te găsește tot desfășurând activități de rutină. Fără să-ți dai seama fie îți continui nestingherit activitatea profesională, fie te ocupi de treburile cotidiene ale casei. Relaxează-te, selectează prioritățile și lasă-i și pe ceilalți să te ajute. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să-ți dozezi eforturile și chiar să te odihnești conștient. O discuție de taină cu cineva drag îți poate aduce lămuriri prețioase.

GEMENI

Sfârșitul acesta de săptămână este potrivit pentru dialogurile cu cei aflați ân străinătate. Poți planifica diverse călătorii peste mări și țări, atât în scop turistic, cât și în scop profesional. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a merge la un spectacol de teatru sau la un concert de muzică. Sufletul tău are nevoie de rafinare, iar arta și personajele ei sunt cele mai bune surse de inspirație. Evită provocările, vorbește puțin, direct și la obiect.

RAC

Ar trebui să-ți îndrepți atenția în acest week-end spre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a-ți plănui investiții și cheltuieli importante. Pe de altă parte, în funcție de caz, ai spor și succes la dialogurile legate de banii și bunurile altora. Moștenirile sau partajele se pot lămuri. Detașează-te de materialitatea și materialismul vieții cotidiene și privește dincolo de aparențe. Esențele relațiilor și situațiilor în care ești implicat ți se vor revela ca prin minune.

LEU

Finalul acestei săptămâni este bine să-l dedici relațiilor parteneriale. Organzează-ți treburile în așa fel, încât să acorzi mai multă atenție partenerului de viață. Acesta îți poate reproșa faptul că în ultimul timp ești mult mai preocupat de prieteni, de nevoile tale sau de proiectele tale personale, neglijând astfel viața de cuplu. Pe undeva are dreptate. Se pot ivi discuții aprinse, însă folosește-ți farmecul pentru a aplana situația.

FECIOARA

Sfărșitul acestei săptămâni îți aduce spor în treburile cotidiene. Totuși este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi prioritățile și să le permiți celorlalți să te ajute, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Pot apărea contradicții între ce dorești tu să faci sau cum dorești tu să se desfășoare activitățile comune cu ceilalți, însă adaptează-te situației. Sunt momente bune doar pentru rezolva treburi restante și pentru a te odihni.

BALANȚA

Weekend-ul acesta se anunță petreceri și timp suficient de a te ocupa de un hobby. O relație sentimentală îți poate da bătăi de cap. Pentru alții, copiii vor necesita o atenție deosebită. Bine ar fi să organizezi o petrecere surpriză și să-i aduni pe toți cei dragi în jurul tău. Evită excesele și ține cont și de opiniile sau doleanțele celor dragi. Unii te pot provoca doar de dragul jocului și de a se amuza pe seama ta. Până la un punct, implică-te în acest joc.

SCORPION

Zilele acestui sfârșit de săptămână sunt rezervate familiei și treburilor gospodărești. Este nevoie să repari, să renovezi, să cureți, să cumperi sau să vinzi bunuri patrimoniale. Însă acum ar fi bine doar să plănuiești toate acestea împreună cu membrii familiei sau cu neamurile. Se conturează discuții aprinse în casă, cu toată lumea. Evită escaladarea conflictelor, deoarece se pot permanentiza.

SĂGETĂTOR

Week-end-ul acesta se pare ca vei fi mai mult pe drumuri. Astrele te invită să faci mici excursii în aer liber sau la rude. Se pot ivi neînțelegeri cu prietenii apropiați, dar cu un strop de efort și diplomație vei depăși totul cu bine. Va reveni în atenția ta și latura educativă, în sensul ca va trebui să te gândești la parcurgerea unor forme de îmbogătire a bagajului de cunoștinte necesar în domeniul profesional.

CAPRICORN

Banii și implicațiile lor sunt subiectele preferate la acest sfârșit de săptămână. Sunt momente bune pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic, pentru a face cadouri celor dragi, însă și tu la rândul tău poți primi atenții deosebite, când te aștepți mai puțin. Totuși, ferește-te de investiții extravagante. De reținut că există multă confuzie, iluzie și lucruri neînțelese în toate tipurile de relații. Detașează-te de ceilalți și fii mai atent la nevoile sufletului tău.

VĂRSĂTOR

Este probabil să decizi în aceste zile să te ocupi de acum încolo, mai mult de tine și de nevoile tale reale. Relațiile cu ceilalți sunt aproape inexistente, așa încât nu forța nota și acordă-ți clipe de solitudine și refacere interioară. Plimbă-te în locurile preferate, lecturează o carte bună și fii alături numai de cei dragi și de încredere. Ceea ce decizi acum va avea repercusiuni pe tot restul vieții.

PEȘTI

Week-end-ul acesta ești greu de remarcat în peisajul vieții cotidiene, deoarece astrele pun un fel de umbră peste tine. Sunt zile bune pentru a-ți întoarce privirea și eforturile doar către tine. Stările tale de spirit sunt destul de fluctuante, dar nu lăsa să se vadă asta. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele circulației sanguine, așa încât abordează un regim alimentar ușor, eforturi fizice moderate și odihnește-te mai mult.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply