Get this Widget

Horoscop pentru sâmbătă și duminică, 30 -31 martie 2019

0

BERBEC

În acest weekend se întrezărește multă forfotă și apar din senin întâlniri și dialoguri aprinse cu prietenii. Oboseala își va spune cuvântul, iar tot ce îți vei dori vor fi momente doar pentru tine și cu tine. În relațiile de prietenie se reiterează situații și discuții pe teme mai vechi. Este posibilă o discuție de taină cu un protector important. Unele vorbe te pot pune pe gânduri, însă bine ar fi să reții tot ce auzi. Acceptă sfaturile și îndemnurile care vin către tine.

TAUR

În weekendul acesta ești în lumina reflectoarelor. Pot reveni discuții și situații vechi, care nu au fost lămurite sau rezolvate pe deplin, cu persoane cu autoritate sau cu șefi. Statutul tău social și imaginea în ochii celorlalți sunt supuse unor bârfe și neplăceri greu de ținut în frâu. Evită provocarile și folosește cuvinte puține și clare pentru explicații. Discursurile lungi, deciziile majore și alcătuirea planurilor de viitor nu sunt recomandate.

GEMENI

Se pare că este nevoie să iei legătura cu cineva din străinătate la finalul acestei săptămâni. Sau te pregătești de o călătorie îndepărtată. Sunt posibile neplăceri legate de documente și întârzieri sau defecțiuni ale mijloacelor de transport. Dialogurile sunt distorsionate, astfel încât una se gândește și alte se spune. Evită promisiunile, deciziile majore și alcătuirea planurilor de viitor. Sunt momente bune și pentru a-ți remodela filozofia de viață.

RAC

Sâmbătă ești preocupat de bani, în special de cei ai altora. Se pune problema achitării taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Se recomandă atenție deosebită la acte, documente ce vizează bani și bunuri comune cu alții. Aspecte financiare mai vechi revin în prim planul vieții cotidiene, mai ales cele legate de moșteniri, partaje, credite sau plăti ce trebuiau să le primești de la alții. Duminică vin vești din străinătate sau te pregătești să pleci într-o călătorie.

LEU

Relațiile parteneriale și colaborările alcătuiesc tema principală a finalului acestei săptămâni. Bine ar fi să faci o curățenie drastică printre apropiați și mai ales printre colaboratori. Unele colaborări mai vechi se pot lămuri, dar și rupe definitiv. Atenție la relația cu partenerul de viață, pentru că discuțiile aprinse sunt la ordinea zilei. Duminică pot interveni chestiuni legate de bani și bunuri materiale.

FECIOARA

Sfârșitul acestei săptămâni îți readuce în atenție o problemă de sănătate, în special de inima sau sistem circulator. Ai avea de lucru mult și la serviciu, însă starea ta de spirit lasă mult de dorit și nu prea ai spor. Se pare că trebuie să reiei unele activități de la serviciu, activități ce nu au fost făcute corect sau la timp. Indicat ar fi să eviți eforturile mari și să te odihnești mai mult. Relațiile colegiale sunt distorsionate și nici de șefi nu ai parte.

BALANȚA

Sâmbătă se anunță peripeții alături de persoana iubită sau de copii. Ești nemulțumit de felul în care merge o relație de iubire, însă și atitudinea ta lasă mult de dorit în acest sens. Bine ar fi să organizezi o mică reuniune agreabilă cu cei dragi. Gândirea și comunicare sunt la cote joase, însă te poți exprima prin muzică, pictură sau fotografii alese pe placul sufletului tău. Duminică organismul îți va da semne de oboseală. Se pot activa afecțiuni mai vechi.

SCORPION

Weekendul acesta este potrivit treburilor gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente sau achiziționarea obiectelor casnice se pot face destul de bine, dacă sunt plănuite de multă vreme. De asemenea, poți duce la bun sfârșit îndatoririle casnice planificate mai demult. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și ar fi indicat să eviți provocările și contradicțiile. Duminică s-ar putea să fii invitat la o petrecere.

SĂGETĂTOR

La acest sfârsit de săptămână se conturează călătorii scurte alături de persoane dragi. Gândirea și comunicarea sunt viciate și cu greu te poți înțelege cu cei din jur. Evită promisiunile, dialogurile lungi și explicațiile legate de planurile tale. Se poate repune în discuție o etapă de scolarizare care a fost parcursă incorect sau care nu s-a finalizat la timp. Chiar dacă apar neînțelegeri, cei dragi te vor ajuta să depășești totul cu bine.

CAPRICORN

Sâmbătă ești preocupat de bani. Traversăm o perioadă foarte delicată la acest capitol, așa încât abține-te de la cheltuieli nefondate. Îngrijorările legate de veniturile pe care ar trebui să le obții de la un loc de muncă sunt la cote înalte. Cel mai bine ar fi bine să-ți orientezi eforturile către un alt domeniu de activitate și deocamdată să-ți dozezi eforturile în cel actual. Dialogurile cu cei apropiați te vor face să te simți mai bine.

VĂRSĂTOR

Weekendul acesta primești energia favorabilă, însă este posibil să te simți suprasolicitat. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite și bine ar fi să-ți acorzi momente de liniște, izolare și reevaluare a direcțiilor de viață pe care te afli acum. Recomandabil este să-ți analizezi acțiunile, deciziile, promisiunile și relațiile actuale. Undeva faci o greșeala poate de comunicare, poate în modul de gândire sau poate o relaționare defectuoasă și de aici până la situații delicate este un pas mic.

PEȘTI

În aceste zile de weekend, dorința de izolare predomină. Mentalul este destul de bulversat, așa încât evită să iei decizii și filtrează atent informațiile primite. Inima și sistemul circulator sunt vulnerabile, însă nu sunt recomandate consultațiile, analizele medicale sau intervențiile chirurgicale. Posibil să ai de-a face cu afecțiuni cunoscute, dar care acum se accentuează. Este nevoie să-ți îndrepți atenția și eforturile spre ceilalți.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply