Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 01 martie 2019

0

BERBEC

Luna plasată în Capricorn, în zona puterii și autorității, te invită să-ți asumi rolul de conducător și organizator, în zona profesională. Este o zi în care succesul unei afaceri sau al unui proiect pare să depindă de capacitatea ta de a te mobiliza și de a pune în mișcare toate resursele ascunse de care dispui, pentru a face schimbările necesare și pentru a îndrepta lucrurile în direcția dorită. După-amiază, apar deja primele satisfacții!

TAUR

Te gândești cu destul de multă încordare la viitor. Tinzi să-ți faci griji pentru siguranța ta și să te blochezi într-un mod de a gândi rigid. Însă, în același timp, se reactivează unele dorințe intense și unele aspirații ambițioase, pe care ai de gând să le materializezi. După prânz, vei găsi exact oamenii și informațiile de care ai nevoie, pentru a face primii pași, în sensul punerii în aplicare a unor idei strălucite. E bine să nu refuzi socializarea și întâlnirile cu prietenii.

GEMENI

Gândul îți zboară la bani, siguranța materială și perspectiva unei afaceri. Te gândesti la mijloace prin care să pui în mișcare noi resurse materiale, prin intermediul celor din jur. În acest context, sfatul meu este să nu forțezi mâna nimănui, adică să nu abuzezi de generozitatea unor persoane care sunt dispuse să te sprijine. După prânz, reușești să deblochezi niște fonduri, primești susținere pentru un proiect, ai trecere în fața șefilor sau altor persoane cu autoritate.

RAC

S-ar putea ca relațiile parteneriale să fie destul de încordate și chiar să ai senzația că ești manipulat sau constrâns de cineva. Însă, este foarte important să rămâi detașat, să nu scapi din vedere tabloul de ansamblu și scopul final pe care-l urmărești. Fii receptiv la ce au ceilalți de spus și nu te grăbi să tragi concluzii. A doua parte a zilei este mult mai constructivă, cu vești foarte bune și rezultate excelente în ce privește expertizele, demersurile juridice, colaborările.

LEU

Chiar dacă unele relații de la locul de muncă păreau tensionate și dificile, acum ai ocazia să dizolvi niște conflicte, ori să găsești cele mai bune soluții pentru aîndrepta o eroare sau a crește eficiența unui proiect. Muncești cu spor, ești foarte ambițios, determinat și disciplinat. Spre seară, rezultatele nu vor întârzia să apară. Probabil vei beneficia și de un câștig substanțial sau măcar primești promisiunea unuia. Este o zi bună și pentru transformarea unor credințe limitative și găsirea unor răspunsuri la întrebări existențiale despre tine.

FECIOARA

În prima parte a zilei, probabil că ești tentat să îți înfrânezi orice dorință a inimii, de teamă că nu vei putea face față din punct de vedere financiar. Tinzi să fii reticent la orice nou proiect și, în consecință, să schimbi o serie de planuri, din acest motiv. Însă, în a doua parte a zilei, vei găsi soluții la orice problemă și vei reuși să depășești orice temere, dacă te sfătuiesti cu partenerul de viață sau cu un colaborator.

BALANȚA

Probabil că nu ești nici foarte vorbăret și nici prea sociabil. Astăzi, simti nevoia să ai spațiul tău intim, să îți încarci bateriile, să ai liniște și tihnă. Așa că, cel mai probabil, vei petrece timpul liber împreună cu familia. Este o zi bună și pentru îngrijire personală sau pentru investigații medicale. Pentru că ai șansa să descoperi cauza reală a lipsei de vitalitate, sau o soluție eficienta de terapie.

SCORPION

Ar putea să ți se pară foarte dificil să te achiți de toate sarcinile pe care ți le-ai propus pentru astăzi și să găsești puncte de convergență cu cei din jur, mai ales că tinzi să fii suspicios, tranșant, radical. În a doua parte a zilei, atmosfera se mai detensionează și te vei bucura de gesturi frumoase din partea unei persoane foarte dragi sufletului tău. Poți chiar să iei niște decizii importante legate de o relație afectivă.

SĂGETĂTOR

Ți-e gândul la bani, la acumulări materiale și la schimbarea situației tale financiare în ansamblu. Ești extrem de determinat să găsești resurse noi, să pui la treabă unele talente latente, să începi să-ți valorifici cu adevărat potențialul creator. Și chiar dacă în prima parte a zilei, culoarele de acîiune par destul de obstruate, după-amiază totul se așează într-o nouă lumină și vei putea pune la cale noi strategii funcționale, de investiții sau prosperitate.

CAPRICORN

Fără doar și poate, o zi importantă pentru tine! Chiar dacă la primele ore ale ei, tinzi să te vezi într-o situație fără ieșire la locul de muncă, sau te simți frustrat și constrâns din pricina unor reguli cu care nu ești de acord, după prânz, găsești o supapă care te ajută să transformi toate aceste emoții inconfortabile, în unele constructive. Poți întâlni persoane pozitive, cu o vibrație frumoasă, care te inspiră sau îți oferă pe tavă niște informații valoroase. Dacă ești invitat în oraș, la un eveniment sau chiar într-o excursie, nu ezita să accepți.

VĂRSĂTOR

Luna în Capricorn te invită la introsepecție, discreție și meditație. E momentul să vezi ce ai nevoie să vindeci sau la ce e nevoie să renunți, din ce nu-ți mai folosește. Sunt zile de purificare, curățare și transformare la mai multe niveluri ale ființei. Fii receptiv la semnalele pe care le primești și la mesajele care ajung la tine pe căi discrete. Nu e momentul să te implici în activități care  consumă mare de energie.

PEȘTI

S-ar putea ca ziua de astăzi, precum și experiențele din ultima vreme, să te încurajeze să faci puțină ordine printre prieteni. Și asta pentru că, pur și simplu, simți că nu mai rezonezi cu unii dintre ei. A doua parte a zilei este foarte frumoasă, pentru că îți aduce confirmarea alegerilor făcute. Găsești sprijin la niște prieteni, care-și arată calitatea umană și generozitatea, prin gesturile pe care le fac față de tine și prin felul în care vin în întâmpinarea nevoilor tale.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply