Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 03 mai 2019

0

BERBEC

Cu Luna în semnul tău natal, astăzi ai claritate cu privire la unele noi începuturi în care simți să te avânți.  Intuiția îți este stimulată, vin mesaje către tine, accesezi tot felul de informații care te ajută la limpezirea intențiilor și a minții în general. Cel mai important însă este să-ți asculți corpul și să înțelegi încotro te îndeamnă prin greutatea sau ușurința pe care o simți cu fiecare intenție și inițiativă…

TAUR

Pentru tine, această zi pune accentul pe interior, pe înțelegerea mai profundă a realității pe care ai creat-o. E momentul intropecției, observării mediului fără a interveni, recăpătării unui echilibru interior de care te-ai îndepărtat în ultima vreme. Folosește aceste zile pentru orice demers care simți că te poate ajuta în sensul relaxării, vindecării, schimbării percepției, transformării interioare.

GEMENI

O zi ca o poartă către noi posibilități, proiecte, idei. Luna se află în Berbec, într-un context care te inspiră să închizi unele capitole/relații și să pășești în noi spații și experiențe. Dacă ai curajul să te asculți, dacă ești gata să spui DA ideilor, propunerilor și revelațiilor din aceste zile, e posibil să deschizi un drum nou pentru tine, în ce privește proiectele, relațiile și viața ta socială.

RAC

Pentru tine, există potențial de înnoire și inițiativă în ce privește cariera, statutul profesional, zona de putere și autoritate. Prin urmare, e esențial să fii prezent, să faci alegeri în funcție de intuiția ta și nu în funcție de contexte sociale sau păreri auzite de la alții. Acum e momentul să-ți manifesti autonomia ființei, să pornești pe drumul tău, în felul tău, și să îmbrățisezi bucuria, împlinirea și succesul pe care le meriți.

LEU

Ți-e din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut, ce capitole sunt de închis și ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vrei ceva nou, vrei să te miști într-un spațiu altfel, să creezi ceva diferit, o viață nouă cu mai mai multă deschidere, acțiune, mișcare, inspirație, bucurie. Pentru asta, e necesar să privești atent posibilitățile care se deschid acum, să întrebi, să ceri, să fii dispus să pornești la un drum nou asumându-ți riscurile aferente.

FECIOARA

Pentru tine, Luna în Berbec deschide o cale nouă spre abundență, prin transformare interioară. Transformarea interioară uneori pare să fie provocată de factori exteriori, cum ar fi pierderi materiale, rupturi relaționale sau alte experiențe așa-zis provocatoare. În realitate, TOATE experiențele sunt creația noastră pentru că ne sunt utile.

BALANȚA

E posibil să nu fie confortabil ce vezi astăzi în relațiile tale și în jurul tău în general. Într-un fel sau altul, ceea ce vezi este ceea ce ai creat și, chiar dacă e greu să-ți asumi că și tu conții potențialul unor manifestări pe care le percepi în alții, singura cale de a înțelege și a crea următorul pas sănătos în viața ta este să o faci.

SCORPION

Energia acestei zile este una a înnoirii, schimbării, reinventării. Este vizată zona muncii, a serviciului, a calităților și cunoștințelor pe care le pui în slujba altora. E momentul să te întrebi ce te oprește să creezi cu mai multă ușurință? Ce gânduri, ce convingeri și puncte de vedere te țin pe loc? Ce păreri ale altora asculți și cum te împiedici în ele?

SĂGETĂTOR

Pe tine, contextul astrologic te susține, reprezentând un avânt de care aveai nevoie. E ca o trezire la viață, la o viață nouă. Zona vizată de prezența Lunii în Berbec este cea a creativității, iubirii, inspirației, inocenței. Prin urmare, e necesar să descătușezi potențialul creator, să te uiți ce talente ai reprimat și să le scoți la lumină, să fii conștient de puterea care stă mereu în inima ta. Iubirea este cheia creației tale noi.

CAPRICORN

Când nu te așezi în calea lor, dorințele sufletului se împlinesc. Iată tema acestor zile, pentru tine. E momentul să conștientizezi că uneori e mai bine să lași lucrurile să curgă, iar tu să te lași în voia curentului, fără a încerca să controlezi și să organizezi totul în cel mai mic detaliu. Ziua aceasta e bine să fie dedicată nevoilor tale sufletești, îngrijirii, liniștii interioare. Astfel poți înțelege multe despre tine și poți alege grâul de neghină.

VĂRSĂTOR

Informații, vești, idei, inspirație. Această zi conține o energie extraordinară în ce privește schimbul de informații, curiozitatea fiindu-ți mentor. Nu-ți rămâne decât să triezi tot ce vine la tine și să-ți dozezi energia alegând conștient, cu cine vorbești, cu cine te întâlnești, cât, în ce condiții. De asemenea, e important să-ți împărtășești ideile doar când și cui simți că poate adăuga valoare acestora sau le poate primi cu adevărat.

PEȘTI

Schimbări și noi începuturi în ce privește zona finanțelor și a afacerilor. Este un moment revelator care se poate concretiza într-o schimbare benefică de direcție, dacă ești deschis, dispus să-ți consolidezi încrederea în tine și să te vezi așa cum ești cu adevărat. Cu alte cuvinte, e momentul să vezi de ce resurse interioare dispui și să te bazezi exclusiv pe acestea în ceea ce urmărești să creezi în următoarea perioadă.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply