Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 05 aprilie 2019

0

BERBEC

Ai șanse mari să rezolvi tot ce a rămas restant de patru săptămâni încoace. Dacă ai nevoie de ajutor, de la cine nu te aștepti îl primești. Totul este să te lași ajutat sau măcar să asculți sfaturile celorlalți. Concentrează-te pe acțiunile prioritare. După-amiaza ți-ar prinde bine un masaj, un tratament de înfrumusețare sau o vizită prin magazinele preferate.

TAUR

Este bine să fii cât mai retras, pentru că energia vitală este fluctuantă și este dificil să te implici în treburi complexe. Există suficiente persoane în preajma ta, care te pot ajuta și chiar o vor face dacă îi soliciți. Mai ales femeile îți sunt astăzi de bun augur. Posibil ca sănătatea să-ți creeze neplăceri, dar sunt momente pasagere.

GEMENI

Relația cu prietenii este importantă, pentru că aceste persoane îți pot oferi sfaturi și idei bune, de care ai nevoie în segmentul profesional în care activezi. Chiar dacă se vor isca discuții sonore, ia aminte la temele abordate și lasă critica deoparte. De asemenea, relatiile cu șefii sunt tensionate și provocatoare. Vorbește puțin, direct și la obiect.

RAC

Este o zi cu multă forfotă în sfera profesională. Întâlniri, discuții, schimb de experiență cu persoane din același domeniu în care lucrezi și tu. Sunt posibile divergențe de opinie, dar cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești totul cu bine. După-amiază, rezervă-ți momente pentru a fi alături de cei dragi. Compania lor te va liniști.

LEU

Minunat ar fi să-ți rafinezi sufletul prin activități culturale sau discuții filozofice cu persoanele din anturajul apropiat. Divergențele de opinie apărute pe tot parcursul zilei te vor stimula să studiezi și alte perspective asupra desfășurării vieții cotidiene. Pe de altă parte sunt momente excelente de a te gândi la un plan de călătorii sau de studii.

FECIOARA

Se pare ca va trebui să acorzi o atenție deosebită cheltuielilor comune cu alții. Pe seama lor, partenerul de viață sau colaboratorii îți pot reproșa faptul că ești cam risipitor în ultima vreme. Ascultă ce spun ceilalți și depune eforturi pentru a remedia situația. Este vorba numai despre schimbarea modului în care folosești și administrezi bani sau bunuri împreună cu alții.

BALANȚA

Este o zi în care părerile și reacțiile celorlalți te interesează în mod special. Împrumuți din toate acestea câte ceva, pe considerentul că așa îți este mai bine deocamdată. Totuși, selectează ce ți se potrivește, deoarece riști să te pierzi într-un noian de situații și relații nefolositoare. După-amiază, relaxează-te alături de cei dragi și de încredere.

SCORPION

La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale, datorită opiniilor diferite legate de cum ar trebui rezolvate niște sarcini urgente. Controlează-ți emoțiile și ocupă-te numai de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă, însă nu se recomandă consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Îngrijește-te pe îndelete!

SĂGETĂTOR

Te poți pune în valoare în anturajul familial. Cei dragi îți sunt alături, chiar dacă, pe alocuri mai apar niscai umbre care te necăjesc. Totul este să fii deschis față de persoanele dragi din preajma ta, să le asculți doleanțele sau să le urmezi sfaturile. După-amiază rezervă-ți momente pentru un hobby sau pentru plimbări liniștite în aer liber.

CAPRICORN

Casa și familia sunt temele importante ale acestei zile. Sunt posibile dialoguri interesante cu rudele, pe teme patrimoniale sau pentru a ajuta pe cineva din familie. Vin multe provocări din partea anturajului familial așa încât fii prudent. Selectează-ți prioritățile și evită să îți irosești resursele materiale pe te miri ce.

VĂRSĂTOR

Astăzi sunt importante relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși, comunicarea poate fi îngreunată, pentru că ești implicat în prea multe treburi și gândurile hoinăresc ușor de la o temă la alta. Cineva din anturajul profesional îți va oferi informații prețioase despre unele conflicte care mocnesc în umbră. Ia aminte la cele aflate astăzi!

PEȘTI

Se întrezăresc cheltuieli pentru uzul tău personal, dar poate fi vorba și despre a investi în diverse programe de instruire personală sau profesională. Bugetul disponibil pentru astfel de cheltuieli este destul de redus, de aceea selectează prioritățile. După-amiază se pare că ți se vor mări veniturile din munca realizată la serviciu.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply