Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 07 iunie 2019

0

BERBEC

Ești vesel, pus pe glume și cu chef de aventuri. Cei din jur nu îți susțin starea, de aceea temperează-ți cheful de distracții. Sunt momente favorabile dialogului cu persoana iubită și pentru a desfășura activități cu copiii. Divergențele de opinii pot fi frecvente, însă treci peste cu eleganță și diplomație. Sprea seară, o ieșire cu prietenii este binevenită.

TAUR

Treburile casei și problemele membrilor familiei sunt evidențiate astăzi. S-ar putea să fii nevoit să ai grijă de cineva bolnav sau să faci mici drumuri pentru a-i rezolva unele probleme. Se conturează cheltuieli majore pentru casă și pentru membrii familiei. Dialogurile cu neamurile pe teme patrimoniale sunt de ținut minte.

GEMENI

O zi în care ești foarte comunicativ, relaționezi cu multă lume și posibil, de asemenea, să călătorești pe distanțe scurte pentru a revolva diverse. Fii prudent, deoarece există riscul să vorbești despre teme puțin cunoscute sau despre aspecte personale ce trebuie știute doar de tine. Persoanele din anturajul apropiat de solicită din plin.

RAC

Încă de la primele ore ale dimineții apar aspecte referitoare la bani, bunuri sau vei fi nevoit să reconsideri eforturile pe care le depui în câmpul muncii. Există o discrepanță între veniturile obținute la serviciu și munca propriu-zisă pe care o desfășori și de aici nemulțumirile pot lua amploare. Relaxează-te, fii obiectiv, deoarece nu sunt motive de îngrijorare.

LEU

O zi cu multă forfotă personală, având tendința de a te ocupa mai mult de tine. Este bine să-ți revizuiești programul cotidian și să-ți îmbunătățești stilul de viață. De asemenea, sunt momente favorabile pentru a renunța la idei, atitudini sau planuri care au dat prea puține roade. Evită să te oglindești în personlitatea altora sau să ții cont prea mult de ei.

FECIOARA

Este bine să fii discret și preocupat numai de tine și de nevoile tale reale. Energia vitală este scăzută, astfel că un ajutor venit din partea celorlalți, referitor la sarcinile pe care le ai de făcut este binevenit. Se pot evidenția afecțiuni vechi sau se instalează altele noi. Odihnește-te, ascultă-ți corpul și fii sincer cu tine însuți. Spre seară te vei simți mai bine.

BALANȚA

O zi controversată. Ești preocupat de veștile aflate de la un prieten sau protector, vești pe teme legate de străinătate sau de studii. Selectează cele aflate și evită să emiți păreri deocamdată. Dialogurile cu cei dragi, mai ales dialogul cu persoana iubită, îți pot aduce lămuriri și alinare. Chestiuni legate de copiii tăi sau ai altora.

SCORPION

Activitățile din domeniul profesional se evidențiază mult astăzi. S-ar putea să fii nevoit să explici șefilor, autorităților, deciziile și modul de rezolvare a sarcinilor de serviciu. Tendința de a exagera este la cote înalte. Intră în discuție și aspecte referitoare la banii și bunurile implicate în colaborări sau parteneriate pe termen scurt.

SĂGETĂTOR

Foarte active sunt astăzi relațiile cu străinătatea. S-ar putea să afli vești de la cineva aflat departe de țară sau te poți ocupa cu succes de aspectele necesare unei călătorii îndepărtate. Pe de altă parte, sunt posibile oportunități de a călători în scop profesional, în cadrul unui parteneriat cu parteneri străini. Activități culturale în a doua parte a zilei.

CAPRICORN

În prima parte a zilei sunt momente bune pentru a te ocupa de bani și bunuri comune cu alții. Achită facturi sau datorii restante, ocupă-te, în funcție de caz, de relația cu instituțiile financiare sau stai de vorbă cu cei dragi pe seama cheltuielilor comune. Se poate ajunge la un consens cu toată lumea pe teme materiale și financiare.

VĂRSĂTOR

Ziua îți aduce în prim-plan relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. S-ar putea să fii nemulțumit de unii colaboratori sau de stadiul în care se află un proiect. Probabil că banii sunt pricina, dar și modul în care cei implicați își fac treaba. Spre finalul zilei detașează-te de forfota cotidiană și meditează într-un loc sfânt.

PEȘTI

Treburile de la serviciu și cele de rutină de acasă sunt provocările zilei. Îți propui să rezolvi multe și mărunte, dar spor și chef nu prea ai. Organismul este destul de obosit, recomandabil fiind să-ți dozezi eforturile și să te ocupi doar de priorități. Partenerul de viață te poate provoca la un dialog aprins sau colaboratorii îți cer sprijinul.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply