Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 08 martie 2019

0

BERBEC

Pe de o parte, e posibil să provoci niște schimbări în sfera profesională sau să iei niște decizii radicale în ce privește un proiect. Pe de altă parte, informațiile pe care le primești astăzi, dar și capacitatea de a vedea dincolo de aparențe sau de frică, te ajută să-ți stabilești scopuri noi, înalte.

TAUR

Astăzi e foarte important să fii doar martor al evenimentelor exterioare, să observi cu detașare gândurile și emoțiile proprii, fără să te agăți de ele sau să le amplifici. Ori de câte ori Luna se află în Berbec, e posibil să te simți tensionat sau agitat, dar ți se oferă și posibilitatea de a vedea niște tipare mentale și emoționale rigide care te țin pe loc deseori.

GEMENI

Pentru tine, Luna în Berbec este de bun augur, mai ales dacă lucrezi cu publicul sau dacă activitatea ta presupune promovare și transmiterea în masă a unor mesaje. Ai parte de suprize plăcute, primești sprijin și inspirație de unde te aștepți mai puțin, cunoști oameni care pot juca un rol important în cristalizarea unor aspirații.

RAC

Dacă zona relațiilor este cuprinsă de confuzie, măcar în plan financiar există motive de bucurie. Astăzi poți atrage mici câștiguri, printr-un concurs fericit de împrejurări, fiind omul potrivit la locul potrivit. Cu alte cuvinte, o informație prinsă din zbor, o oportunitate de care știi să profiți sau o soluție inspirată îți poate aduce satisfacții materiale.

LEU

Ești avantajat de prezența Lunii în Berbec care poate sta la originea unor experiențe interesante. Ziua îți poate aduce o nouă viziune, cunoaștere, informare, conștientizare. O carte, un film, o conversație aparent lipsită de semnificație poate fi motorul inspirației, ideilor ingenioase, deschiderii spirituale.

FECIOARA

Oricâte calcule ai face, oricât te-ai strădui să ții lucrurile sub control, astăzi se pare că evenimentele au propria lor logică, un sens greu de pătruns de mintea logică și analitică. Așadar, tot ce poți face este să te abandonezi, să te lași în voia curentului și să primeșsti cu bucurie surprizele acestei zile, fie ele de natură spirituală sau materială.

BALANȚA

Și în cazul tău, această zi este aducătoare de surprize, mai ales în ce privește relațiile, parteneriatele, colaborările. Este posibil ca, acolo unde nu mai vedeai nicio soluție, să se rezolve totul dintr-o dată. De asemenea, e posibil să fii surprins plăcut de reacțiile, gesturile și cuvintele de apreciere ale unor oameni din preajmăa.

SCORPION

Luna se află  în Berbec, în casa muncii și responsabilităților profesionale. Aspectele sunt frumoase și generatoare de surprize plăcute. E posibil fie să apară o schimbare binevenită la locul de muncă, fie să fii inspirat de un nou proiect. De asemenea, evenimentele de astăzi pot avea reverberațtii benefice și în zona financiară.

SĂGETĂTOR

O zi efervescentă, care îți readuce entuaziasmul, bucuria de viață, îndrăznealșa de a te exprima și manifesta liber. Sunt avantajați în special cei care se lasă ghidați de intuiție, au încredere în adevărul interior și în viziunea proprie asupra relațiilor, proiectelor, vieții în general. Cu alte cuvinte, libertatea de expresie îți poate aduce daruri nebănuite, inclusiv în ce privește relația afectivă.

CAPRICORN

Evenimente neprevăzute legate de familie sau casă te pot lua astăzi pe nepregătite. Nu se poate spune dacă acestea sunt bune sau rele, ele depinzând de abordarea și perceptia ta. Așadar, indiferent ce apare, primește, acceptă și adaptează-ți programul din mers. Totul apare cu un scop și nu-l poți afla decât dacă ai răbdare și încredere.

VĂRSĂTOR

Astăzi manifești din plin inteligență, inspirație, idei ingenioase. De asemenea, poate fi vorba despre rezolvări surprinzătoare legate de demersuri care implică documente, negocieri, deplasări.  Pe parcursul zilei, poțti cunoaște oameni fascinanți care pot influența în sens benefic derularea unui proiect.

PEȘTI

Dacă zona relațiiIor este cuprinsă de confuzie, măcar în plan financiar există motive de bucurie. Astăzi poți atrage mici câștiguri, printr-un concurs fericit de împrejurari, fiind omul potrivit la locul potrivit. Cu alte cuvinte, o informație prinsă din zbor, o oportunitate de care știi să profiți sau o soluție inspirată îți poate aduce satisfacții materiale.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply