Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 09 august 2019

0

BERBEC

Astăzi ai putea avea de-a face cu o persoană dintr-o instituție de stat, pentru a rezolva o situație legată de un act sau o aprobare. În orice caz, e o zi bună pentru  regla astfel de situații cu implicații legale, dar și pentru a fi mai atent la detalii legate de planuri și proiecte pe care le ai. S-ar putea ca unele să aibă nevoie de ajustări.

TAUR

Orice ai face astăzi, mai ales dacă ai agenda plină, amintește-ți să ceri sprijin când ai nevoie, să cooperezi cu cei din jur și în special cu partenerul de viață. Astăzi, rezultatele țin de capacitatea ta de a găsi soluții împreună cu alții, de flexibilitate, dar și de responsabilitatea cu care abordezi fiecare situație care apare.

GEMENI

Orice punct de vedere ai, dacă apar discuții cu iz de dispută, fii gata să iei în considerare și punctul de vedere al celuilalt. Ziua de astăzi te poate ajuta să reglezi niște neînțelegeri sau să dizolvi niște tensiuni existente în relațiile parteneriale, dacă privești situația lucid, dincolo de emoții, iluzii și așteptări. Dacă e cazul să semnezi un contract, e momentul potrivit.

RAC

Zona muncii este activată și e posibil să apară sarcini și responsabilități mai multe decât aveai planificate. Cu toate astea, dacă judeci lucrurile la rece, dacă ai claritate și coerentă, atât în comunicare cât și în acțiune, poți rezolva mai mult decât ți-ai propus, într-un context profesional care părea încurcat și fără ieșire.

LEU

Dacă ultimele zile te-au apropiat mai mult de tine și de nevoile sufletului tău, astăzi, zona iubirii și a creativității este activată de prezenta Lunii în Săgetător și asta te poate ajuta să capeți o perspectivă mai sănătoasă asupra relației intime, dar și să găsești o cale eficientă pentru a dezvolta un proiect.

FECIOARA

Astăzi,  Luna se află în exploratorul și aventurierul Săgetător, așa că prioritățile se schimbă. E posibil să fie nevoie de tine acasă, în familie, la solicitarea unei persoane mai în vârstă sau cu autoritate. Atitudinea potrivită este cea orientată către soluții, cu flexibilitate.

BALANȚA

În continuare te preocupă segmentul finanțelor, de fapt îți dorești mai multă securitate materială. Astăzi poți găsi acele soluții care să-ți confere o oarecare stabilitate și confort, dacă ești dispus să iei chiar și unele măsuri incomode, pentru tine sau pentru alții. E o zi bună și pentru a pune ordine în documente sau pentru a rezolva chestiuni contractuale/juridice.

SCORPION

E vremea scadenței, pentru unele proiecte și relații legate de viața ta. Fie astăzi le înțelegi altfel și asta te ajută să iei niște decizii, fie îți devine clar și ai curaj, în sfârșit, să recunoști, la ce/cine e timpul să renunți, pentru a putea merge mai departe pe drumul potrivit pentru tine. Ziua de astăzi este potrivită și pentru niște decizii legate de bani și de conservarea/înmulțirea resurselor materiale.

SĂGETĂTOR

Față de primele zile ale săptămânii, se schimbă complet energia. Luna se află în zodia ta, făcându-te atent la nevoile tale și la responsabilitatea pe care o ai, în primul rând față de tine. Așa că, nu e un moment mai bun pentru a-ți lua viața în mâini și a face acele lucruri pe care le-ai amânat deși știi că-ți sunt benefice.

CAPRICORN

Cuvântul cheie al acestei zile este „discreție”. E foarte important să fii atent ce și cu cine vorbești. E recomandat, mai degrabă să stai, să asculți, să primești informațiile numeroase care ajung la tine, și abia când ai toate datele, să tragi concluzii și să iei decizii. E posibil să vezi unele lucruri/persoane într-o lumină diferită, fii gata așadar să accepți adevărul, oricât de inconfortabil ar fi.

VĂRSĂTOR

Pentru tine, această zi poate aduce o înțelegere diferită, mai profundă, asupra unor direcții profesionale. S-ar putea să te vezi în postura de a-ți asuma mai multe responsabilități, ca urmare a trierii relațiilor și eliminării unor factori care până acum te-au limitat în evoluția ta. Fii pregătit să pui cărțile pe masă și să vezi ce ai de văzut în ce privește relațiile tale și felul în care le percepi.

PEȘTI

Tu ai de luat decizii în ceea ce privește cariera, statutul profesional, imaginea și autoritatea. E posibil să participi la ședințe sau discuții serioase cu persoane autoritare, de care depind următorii pași în carieră. De aceea, e important cum îți negociezi poziția și cât de atent ești la ceea ce-ți dorești și ce vrei să obții.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply