Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 10 mai 2019

0

BERBEC

O zi excelentă pentru treburi gospodărești. Chiar dacă gândurile tale zboară către alte zări, tot acasă este cel mai bine. Astazi sunt favorizate curățeniile generale, reamenajările locative și dialogurile cu membrii familiei. Sunt posibile divergențe de opinie cu cei dragi, dar totul se va sfârși cu bine. În a doua parte a zilei va apărea cheful de distracții și aventuri. Relația cu persoana iubită poate cunoaște ceva neplăceri, dar cu farmecul tău vei reuși să aplanezi orice conflict.

TAUR

Tu ești mai mult pe drumuri astăzi. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi diverse comisioane pentru un prieten apropiat sau pentru o rudă. Implică-te cu drag, deoarece vei avea și tu de câștigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Pe de altă parte, un dialog cu cineva drag te-ar putea pune pe gânduri. Selectează cu atenție informațiile care vin spre tine, întrucât există și multă vorbărie fără rost. Spre seară, delectează-ți sufletul cu o carte bună.

GEMENI

Aspectele financiare cotidiene îți deschid săptămâna. Este vorba despre cumpărăturile necesare traiului de zi cu zi. S-ar putea să primești cadouri sau recompense mărunte, dar suficiente ca să te încânte. Fii prudent în relațiile cu prietenii! Unii nu sunt ceea ce par. Îți pot face un cadou, dar ceva mai târziu îți vor cere o plată pentru acesta. În a doua parte a zilei se întrezăresc întâlniri și dialoguri interesante cu un prieten apropiat. Evită subiectele intime și nu îți divulga planurile de viitor.

RAC

Am putea spune pe drept cuvânt că astăzi este ziua ta. Ai energie, chef de viață și vrei să te implici în tot și toate. Bine ar fi să te rezumi doar la ale tale și să îi lași pe ceilalți să-și vadă de treburile lor. Tendința zilei este de a te refugia în problemele celorlalți și de a te lăsa pe tine deoparte. Astrele te sfătuiesc să faci vizite la saloanele de întreținere estetică și corporală sau să te gândești la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală. Ai grijă de relația cu partenerul de viață!

LEU

Pentru tine este o zi bună de a sta doar cu tine însuți. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi să nu lași să se vadă acest lucru. Sunt posibile probleme digestive, dar le vei depăși ușor cu ajutorul remediilor naturiste. Atenție la relațiile colegiale! Există multe tensiuni și nemulțumiri în acest sector de viață, însă cu prudență și discernământ te vei descurca foarte bine. Spre seară te vei simți excelent, revenind în mijlocul celor dragi complet refăcut.

FECIOARA

Astăzi, prietenii și protectorii revin în atenția ta cu multă forță. Sunt posibile dialoguri în contradictoriu, dar nu sunt motive de îngrijorare. Atenție că ar trebui să îți îndrepți eforturile mai mult către relația cu persoana iubită sau, funcție de caz, către relația cu copiii. În a doua parte a zilei apare dorința de retragere din forfota vieții. Fă o plimbare în aer liber, gândește-te pe îndelete la oamenii și evenimentele din viața ta și trasează-ți noi planuri de viitor.

BALANȚA

Cariera este domeniul de viață care îți închide această săptămână. Îți dorești o imagine mai bună în ochii lumii, însă doar tu ai puterea de a crea acest lucru. Este posibilă o discuție aprinsă cu o persoană cu autoritate, dar cu prudență și calm vei depăși momentele delicate. Familia nu te susține în demersurile tale profesionale, de aceea bine ar fi să te bazezi doar pe tine. Totuși, ia seama și la ce te sfătuiesc ceilalți în privința statutului tău social.

SCORPION

Relațiile cu străinătatea sunt la mare căutare pentru tine astăzi. Poți vorbi sau primi vești de la cineva aflat departe de granițele țării sau te poți hotărî să pleci într-o călătorie îndepărtată. Sunt aspecte pasagere, fără urmări majore sau motive de îngrijorare. În a doua parte a zilei intervin întâlniri și dialoguri cu șefii sau autoritățile. Chiar dacă apar divergențe de opinie, cu prudență și dicernământ vei depăși totul cu bine.

SĂGETĂTOR

Astăzi sunt momente favorabile achitării datoriilor de orice fel. Verifică-ți situația bugetului de venituri și cheltuieli. Se pare că, deocamdată, dispui de puțini bani, însă lecția acestei perioade este găsirea echilibrului între laturile materiale și cele spirituale ale vieții. Spre seară, dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Vizitează o galerie de arta, lecturează o carte bună sau invită-ți prietenii la o discuție pe teme spirituale.

CAPRICORN

Pentru tine este o zi bună de a te ocupa de relațiile parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață, dar dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de alții, dar astrele te sfătuiesc să fii mai atent la cei apropiați. În cazul în care ești implicat într-un proiect, bine ar fi să verifici etapele de lucru și modul în care vei fi remunerat pentru munca depusă. Dacă ești nemulțumit, susține-ți punctul de vedere cu argumente solide.

VĂRSĂTOR

Se pare că tu ai multe treburi de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt conflictuale, așa încât bazează-te doar pe eforturile tale. Sănătatea fluctuează pe segmentul aparatului digestiv și secundar pe sistemul osos. Evită eforturile fizice majore și folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale. Spre seară îți poți găsi liniștea alături de partenerul de viață. Chiar dacă există nemulțumiri în relația de cuplu, ele se vor rezolva ușor și benefic pentru amândoi.

PEȘTI

Pe chipul tău se poate citi astăzi bucurie și chef de joacă. Ești creativ, putând găsi cu ușurință rezolvări la toate problemele vieții. Atenție că relația cu persoana iubită este destul de umbrită. Alții ar putea întâmpina ceva neplăceri din partea copiilor. În a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Concentrează-te pe ce ai de făcut și nu acorda atenție provocărilor din partea colegilor.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply