Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 15 februarie 2019

0

BERBEC

Segmentul comunicării este efervescent. O zi favorabilă demersurilor legate de studii, cercetare, documentare, punerea în circulație a informației. Fii prudent, totuși, atât în ce privește alegerea persoanelor cu care vorbești cât și în ce privește exagerările la care ești predispus în comunicare. Capacitatea de concentrare, cât și sensibilitatea sunt crescute, așa că fii prudent în împărtășiri și evită să iei personal ceea ce ți se spune.

TAUR

Astăzi ai abilitatea și inspirația de a găsi soluții și mijloace noi pentru îmbunătățirea situației materiale și financiare. Se pare că e nevoie să spui sau să afli ceva care te ajută, cu alte cuvinte șansa ta stă în capacitatea de a asigura schimbul de informație cât mai fluid. Sunt de evitat speculațiile financiare și investițiile hazardate.

GEMENI

Luna se află, până spre după-amiază, în semnul tău zodiacal și îți conferă jovialitate, flexibilitate, dar și mai multă conștiență cu privire la prioritățile și nevoile tale. De altfel, astăzi e indicat să te ocupi de ceea ce e important și să încerci să rămâi concentrat pe fiecare lucru, pe rând.

RAC

În cazul tău, astăzi este esențială discreția în tot ce faci. E bine să fii mai puțin vocal, să spui doar ce, cui și cât e necesar pentru a merge mai departe, să faci un plan de acțiune și, mai ales, să asculți cu atenție, chiar dincolo de cuvinte, mesajele care ajung la tine pe diverse căi. Vei folosi toate datele pe care le strângi, începând din această seară.

LEU

Luna în Gemeni animă foarte mult viața socială, interacțiunile cu ceilalți, comunicarea cu oameni pe care-i știi sau nu. În orice caz, ba ești invitat undeva, ba ți se propune ceva, ba te sună nu știu ce  prieten să-ți povestească vrute și nevrute… este, deci, o zi în care comunici mult cu exteriorul. Atenție, totuși, triază cu atenție invitațiile la care răspunzi, poveștile pe care le asculți și „filmele” în care te bagi.

FECIOARA

Luna aduce un plus de energie în zona carierei, iar aceasta poate fi folosită pentru a purta discuții lămuritoare la nivel înalt, pentru a-ți promova ideile și/sau pentru a negocia o poziție în contextul profesional. Atenție însă la tendința de a spune mai multe decât e cazul sau de a te plânge cui nu trebuie.

BALANȚA

Luna aflată încă în Gemeni este, pentru tine, o posibilitate de salt în conltiință, de materializare a unor dorințe prin alegerea cu grijă a gândurilor și intențiilor, de înțelegere mai înaltă a unor situații de viață presante. Cu alte cuvinte, gândind diferit poți obține rezultate diferite.

SCORPION

Astăzi e posibil să iasă la iveală adevăruri pe care ai tot sperat să nu le vezi, în ce privește relațiile cu prietenii sau unii aliați într-un proiect. Ies la iveală informații care îți pot provoca disconfort, însă e foarte important, totuși, cum folosești tot ce afli. Nu e momentul să reacționezi, nici să iei decizii radicale sau să tragi concluzii definitive. E mult mai sănătos să aștepți să ți se întregească tabloul.

SĂGETĂTOR

E momentul să hotărăști cum mergi mai departe într-un parteneriat. A venit vremea să-și negocieze fiecare poziția și rolul în relație, să explorați posibilitățile de creștere și expansiune. E necesar să fii cât se poate de prudent în folosirea cuvintelor, mai ales a acelora cu iz de critică și reproș.

CAPRICORN

O zi cu multe de făcut și cu schimbări ale agendei pe parcursul zilei. Cu cât este mai adaptabil și flexibil, cu cât te concentrezi mai ales asupra priorităților, cu atât eficiența va crește. Ai posibilitatea să accesezi informațiile de care ai nevoie, chiar dacă unele nu vor fi tocmai cele așteptate. E necesar să fii prudent în ce privește respectarea legilor și a conduitei la locul de muncă.

VĂRSĂTOR

Energia zilei îți stimulează creativitatea și îți aduce idei inspirate pe care le poți folosi în dezvoltarea și promovarea unui proiect. O zi bună pentru a gândi desfășurarea unui eveniment, pentru a te interesa ce resurse financiare sunt disponibile pentru asta și pe cine poți coopta să te sprijine.

PEȘTI

Luna plasată în zona sufletului și a familiei poate aduce pe tapet unele probleme pe care ai refuzat să le vezi sau să le recunoști. E momentul ca acestea să fie transate și să găsești soluții. E o zi bună pentru a te îngriji, începând cu corpul tău și terminând cu căminul, familia și toate nevoile reale.

 

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE:RO

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply