Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 19 iulie 2019

0

BERBEC

Accentul este pus în continuare pe relațiile cu prietenii, unele dintre ele fiind din ce în ce mai neclare și lipsite de sinceritate. Atenție la informațiile care-ți sunt astăzi “livrate”, pentru că nu toate sunt sincere și lipsite de interese ascunse. De asemenea, încearcă să nu promiți mai mult decât poți face și fii cât se poate de reținut dacă se pune problema să dai răspunsuri importante.

TAUR

Este foarte posibil ca Luna prezentă în Vărsător, în zona carierei, pe fondul unor nemulțumiri din ce în ce mai apăsătoare legate de locul de muncă, să dicteze o schimbare neașteptată și chiar surprinzătoare în domeniul profesional. Atenție, însă, schimbarea ar trebui făcută pentru că simți și vrei să faci altceva, și nu pentru că fugi de ceva ce nu-ți place.

GEMENI

Iată un moment foarte bun pentru a privi lucrurile în perspectivă, cu alte cuvinte, pentru a construi o viziune și a cauta soluții sau căi de acțiune care să te ajute să ocolești eventuale neplăceri, posibile în derularea unor proiecte. Este o perioadă tensionată, așa că evită să forțezi lucrurile sau să îți creezi așteptări prea mari.  Informații valoroase ar putea veni și de la persoane aflate la mare distanță.

RAC

Pe fondul unor aspecte tensionate care vizează în primul rând chestiuni familiale, patrimoniale și locative, astăzi, Luna plasată în Vărsător îți poate aduce în cale oameni și soluții neașteptate, care te pot ajuta să ieși dintr-un impas, eventual financiar. În orice caz, uită-te cu atenție în jur și vezi cine deține informațiile sau resursele de care ai nevoie. Fii gata să primești ce ți se oferă și ai curajul să explorezi noi resurse interioare și talente.

LEU
Pentru a rezolva unele probleme ce țin de acte oficiale sau contracte, e nevoie să transmiți cât mai clar informația și să te asiguri că ești înțeles bine. În același timp, comunicarea în relațiile cu cei din jur e bine să fie directă, fără ocolișuri și strategii. Totuși, ziua de astăzi ți-ar putea aduce și surprize plăcute, constând în aprecieri și recunoaștere de la persoane la care te așteptai mai puțin.

FECIOARA

Chiar dacă menținerea pe linia de plutire, din punct de vedere financiar, pare din ce în ce mai dificilă, astăzi ai totuși șansa să găsești exact acea nișă de care ai nevoie, pentru a-ți spori câștigurile. Pentru asta, este necesar să fii creativ, să ai curajul să exprimi și să pui în practica o idee ingenioasă. Nu ignora părerile unor persoane mai tinere și nici nu te teme să aplici măsuri neobișnuite.

BALANȚA

Configurația astrală din această perioadă te face să fii destul de incordat, să iei totul mult prea în serios și, poate, chiar să fii mai autoritar decât de obicei. Cu toate acestea, Luna plasată în Vărsător te ajută astăzi să privești viața cu mai multă seninătate și să-ți satisfaci unele capricii și plăceri nevinovate. Un flirt cu o persoană care te fascinează este foarte posibil. Prieteni noi, poate chiar o iubire nouă, pot să intre în viața ta în aceste zilei.

SCORPION

Te afli într-o perioadă care-ți pune multe probleme, fie de sănătate, fie de organizare și relaționare la locul de muncă. Și cum îți place să deții controlul, faptul că acum nu poți face asta îți creează un sentiment de panică și frustrare. Recomandarea mea pentru astăzi, având în vedere că Luna este plasată în zona sufletului și mediului familial, este bine să te concentrezi mai mult asupra nevoilor tale și să te uiți ce anume te nemulțumește de fapt.

SĂGETĂTOR

Configurația astrală din această perioadă, care va dura de altfel și în următoarele săptămâni, are influență mai ales asupra anturajului, în interiorul căruia au loc tot felul de modificări. Probabil că acum ești în plină reconfigurare a cercului de prieteni și cunoștințe. E timpul să renunți la relațiile de tip “balast” și să lași loc altora noi, care corespund criteriilor și nevoilor tale actuale.

CAPRICORN

Luna este plasată astăzi în zona banilor câștigați din muncă proprie, în Vărsător. Așadar, ești provocat să gășești soluții ingenioase și să descoperi noi culoare de acțiune, care să-ți aducă o creștere a veniturilor sau măcar conservarea acestora. Mai ales că în zona profesională există destul de multă tensiune, astfel că nu o dată te-a bătut gândul să renunți, în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR

Unele probleme de natură juridică sau unele piedici legate de derularea unor proiecte își pot găsi astăzi rezolvarea, grație intuiției tale, energiei mentale foarte bune, inventivității și originalității. Însă, pentru asta, trebuie să fii conștient că totul depinde de tine, de viziunea pe care o ai, de consecvența cu care îți urmărești obiectivele, de inteligența pe care o pui în slujba ta.

PEȘTI

Luna în Vărsător activează, în cazul tău, o zonă ceva mai greu de înțeles și conștientizat. De aceea, este posibil ca astăzi să te simți ușor confuz sau obosit. În tot cazul, e bine să-ți iei ceva timp pentru tine, pe care să-l petreci în liniște, vizualizând tabloul evenimentelor din ultima vreme. În acest fel, e posibil să-ți dai seama că e nevoie să renunți la unele planuri sau chiar la unii oameni, care-ți consumă mult prea multă energie sau alte resurse.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply