Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 21 iunie 2019

0

BERBEC

Ziua anunță întâlniri și dialoguri importante cu prietenii. Sunt posibile tensiuni pe teme financiare, însă nu fără soluții. Pe de altă parte, un protector important îți va oferi informații și sfaturi bune vizavi de plasamantele tale financiare și de banii și bunurile pe care le deții în comun cu partenerul de viață sau de afaceri.

TAUR

Ochii și urechile lumii sunt ațintite asupra ta, aspect care îți provoacă destulă neliniște. Este posibil să apară o schimbare în domeniul profesional în care activezi. Poate fi vorba fie de sarcini de lucru noi, fie termini o activitate începută mai de mult. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar fi bine să te ții departe de discuții aprinse.

GEMENI

Dorința de studiu și evoluție a conștiinței este activată astăzi. Dar și setea de călătorii și experiențe noi este la cote înalte. Ostoiește-ți dorința de elevare spirituală prin dialoguri cu persoane dragi aflate departe de granițele țării sau cu cei care au călătorit mult. Deocamdată îți sunt favorizate călătoriile pe distanțe mici sau studiile de scurtă durată.

RAC

Ziua este favorabilă pentru evaluarea plasamentelor financiare, a achitării taxelor, facturilor sau restanțelor de orice fel. Evită cheltuielile nefondate, planurile financiare de anvergură și asocierile în afaceri. În a doua parte a zilei ai putea deveni interesat de domeniile neconvenționale ale vieții. Un dialog cu un mentor sau cu un profesor de specialitate ți-ar lămuri multele întrebări și nelămuriri cu care te confrunți în prezent.

LEU

Ți-ai dori uneori să cooperezi mai mult cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. În privința colaborătorilor însă, într-un anume fel nu poți lua încă decizii, pentru că mai ai nevoie de niște date. Totuși, în această perioadă e important să stai mai discret și să nu forțezi niciun rezultat. Ia totul mai ușor și primește noul cu brațele deschise.

FECIOARA

Se conturează o zi cu multă forfotă la serviciu, iar dacă stai acasă, este nevoie să te ocupi de treburile de rutină. Relațiile colegiale pot fi tensionate sau apar lucruri de rezolvat pe ultima sută de metri. Recomandabil este să te ocupi doar de îndatoririle tale și să eviți provocările celorlalți. Atenție la sănătate, oridhnește-te și ai mai multă grijă de tine.

BALANȚA

Ești pus pe glume, distracții în stil mare și aventuri cât cuprinde. Cei dragi îți pot tăia cheful, așa încât fii prudent și controlează-ți reacțiile. Sunt posibile altercații cu persoana iubită, datorită faptului că ești foarte preocupat de domeniul profesional și ai lăsat de izbeliște viața intimă. Totodată, copiii vor veni spre tine cu problemele lor pe care va trebui să le rezolvi cu calm, detașare și responsabilitate.

SCORPION

Capitolul familial și locativ capată o importanță deosebită astăzi. Sunt favorizate activitățile casnice pe care le-ai tot amânat sau reparațiile care devin urgente. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă hiba este la tine, deoarece ești capricios, prea sobru și distant față de cei dragi. Fii mai înțelegător vizavi de nevoile și dorințele celor din jur.

SAGETĂTOR

Rudele și prietenii apropiați te vor solicita din plin. Sunt posibile întâlniri și dialoguri care mai de care mai interesante, însă fii atent la posibiliele conflicte care stau să apară. Dacă ți se solicită ajutorul, mai întâi rezolvă-ți treburile și pe urmă vezi cu ce și cât poți sprijini persoana în cauză. Mentalul îți este instabil, așa încât alege-ți cu grijă cuvintele în orice fel de conversație și evită promisiunile sau deciziile.

CAPRICORN

Bugetul de venituri și cheltuieli îți dă bătăi de cap. Pe de o parte ești nemulțumit de câștigurile obținute din prestația desfășurată la un loc de muncă, pe de altă nici partenerul de viață sau cei de afaceri nu te pot susține financiar deocamdată. Totuși ai putea primi o sumă de bani, cadouri sau favoruri care chiar dacă sunt mărunte, îți pot bucura sufletul și rezolva nevoile momentane. Evită cheltuielile nefondate, investițiile și planurile de asocieri în afaceri.

VĂRSĂTOR

Ești nemulțumit de cum merg lucrurile în viața ta, însă doar tu ai forța și resursele necesare de a le schimba cursul în mod favorabil. Sunt momente bune pentru a începe o dietă, pentru a-ți aranja un program de exerciții fizice de întreținere a sănătății întregului organism sau de a hoinări prin locurile dragi ție. Relațiile cu ceilalți sunt fluctuante și foarte ușor se poate ajunge la conflicte deschise.

PEȘTI

Contextul astral de astăzi te predispune la izolare și visare excesivă. Ocupă-te doar de treburile ușoare și îngrijește-ți mai mult sănătatea. Posibil să fii nemulțumit de mersul evenimentelor din domeniul profesional în care activezi. O discuție cu cineva drag îți poate oferi informații importante legate de relațiile tale cu străinătatea și de studiile necesare pentru a obține o poziție socială mai bună.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply