Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 22 februarie 2019

0

BERBEC

Luna în Balanță te invită să-ți evaluezi relația cu partenerul și alte relații care contează pentru tine în sfera profesională. Chiar dacă vei constata că sunt necesare unele ajustări, negocieri și discuții lămuritoare, toate sunt de bun augur, și e bine să iei inițiativă în acest sens, astfel contribuind la consolidarea acestor relații și a unor proiecte pe care le aveți împreună în derulare.

TAUR

În cazul tău, e vorba despre muncă, iar  agenda se încarcă destul de mult, prin apariția unor situații de rezolvat în raportul  cu instituții de stat, documente și relații cu autorități. E important să treci peste comoditate și să rezolvi ceea ce trebuie rezolvat, pentru că astfel creezi spațiu pentru beneficii de tot felul, cunoștințe noi pe care e posibil să ți le faci și uși pe care le deschizi mai ușor acum. În altă ordine de idei, sunt posibile șanse de expansiune și ascensiune în carieră.

GEMENI

Pentru tine, Luna în Balanță și aspectele sale te inspiră să sădești semințe bune pentru viitor, cu ajutorul partenerului de viață și prin intermediul imaginii sociale pe care ți-ai construit-o în timp și la care lucrezi de câteva luni conștient sau nu. Pe de altă parte, ziua aceasta aduce în prim plan unele cheltuieli urgente, pentru care e nevoie să disloci fonduri din altă parte sau să ceri sprijin. Caută soluțiile cele mai ușoare pentru tine.

RAC

Pentru a accesa resurse materiale exterioare, e nevoie să fii nonconformist și să apelezi la soluții inedite. Calea bătătorită nu funcționeaza astăzi, oricât ai încerca să te menții pe linia obișnuită, mai ales în relațiile cu cei din jur. Probabil că e cazul să tranșezi niște situații, colaborări, parteneriate, pentru a ști cum stai și pe ce te bazezi. Totuși, nu e recomandat să forțezi lucrurile în plan profesional, mai ales în relațiile la nivel înalt. E mai degrabă un moment de repliere, strategizare și organizare internă.

LEU

Luna în Balanță activează zona comunicării, a schimburilor și călătoriilor scurte. E posibil să apară schimbări de ultimă oră în program, să se anuleze întâlniri sau să accesezi informații care-ți dau peste cap unele păreri și convingeri. Pe cale de consecință, devin necesare unele reformulări ale activității profesionale prin corectarea unor erori sau acoperirea unor lacune și compensarea unor neglijențe din trecut.

FECIOARA

În ce te privește, ziua aceasta pare aibă ca subiect central, banii. E vorba de administrarea banilor personali și de găsirea unor soluții pentru optimizarea raportului venituri-cheltuieli. Nu sunt indicate cheltuielile extravagante și nici deciziile radicale în materie de investiții. Cu cât manifești mai multă înțelepciune și luciditate, cu atât ai mai multă ușurință și inspirație în toate chestiunile legate de bani. Ba mai mult, s-ar putea să vină la tine și oportunități pe care nu le-ai luat în considerare până acum.

BALANȚA

Luna îți tranzitează zodia astăzi, dându-ți apă la moară pentru a tranșa niște situații persistente și stresante din familie. Vestea bună este ca azi ai toată răbdarea de care ai nevoie, plus diplomație și luciditate pentru a aborda orice situație fără emoții și exagerări. Așadar, ai toate șansele să clarifici ceva, să repari ceva sau chiar să găsești calea cea mai potrivită într-un demers legat de o investiție în cămin.

SCORPION

Ca de fiecare dată când Luna trece prin Balanță, ție ți se recomandă prudență, discreție și chiar izolare. E momentul să faci un pas în spate sau în lateral, pentru a observa imaginea de ansamblu a unor contexte din viața ta și mai ales a celor care țin de transmiterea unui mesaj, de comunicare și interacțiune cu cei din jur. O evaluare atentă și obiectivă a atitudinii tale te poate lumina, în sensul că te ajută să vezi ce detalii ți-au scăpat, la ce nu ai fost atent și poate ce greșeli ai făcut recent.

SĂGETĂTOR

Unele interacțiuni sociale, implicarea într-un proiect alături de alți oameni sau participarea la un eveniment e posibil să se lase cu cheltuieli mai mari decât ai anticipat și cu disconfortul aferent. Astăzi, fii atent la toate detaliile și evaluează corect costurile oricărei ieșiri în lume. Chiar dacă ești generos de fel, uneori e bine să fii mai atent la resursele tale și mai precaut când vine vorba de propuneri hazardate.

CAPRICORN

La ce ești dispus să renunți, pentru a face încă un pas în direcția dorită în carieră sau în afaceri? Poate la ceva timp, confort sau control? Astăzi ți se deschide calea în ce privește cariera, puterea și autoritatea… poate culegi niște roade ale unor demersuri din trecut sau te bucuri de un succes… Totuși, nu ezita să spui și „nu” dacă e cazul, să negociezi sau să ceri  timp de reflecție când nu ești sigur ce răspuns să dai.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă unele fantome ale trecutului nu-ți dau pace și încă ies la suprafață sentimente îngropate demult, este totuși o zi frumoasă sau cel puțin reușești să nu te mai iei așa de mult în serios, privind cu încredere în viitor. Ziua aceasta are în tolbă posibilități și vise frumoase, idei originale, inspirație și mesaje cu care poți construi în proiectele tale. Depinde pe ce alegi să te concentrezi.

PEȘTI

O zi bună de dezlegat mistere și scos la iveală adevăruri. În orice caz, pari să plutești într-o lume a secretelor sau chiar să-ți fie încredințate informații în exclusivitate. Atenție, însă, până unde te implici în discuții care s-ar putea să nu te privească, mai ales că există riscul de a te trezi prins la mijloc în niște dispute, invidii și gelozii care nu-ți aparțin. Cu alte cuvinte, discreția e de bază. Și ascultarea intuiției.

 

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply