Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 22 martie 2019

0

BERBEC

Relațiile parteneriale sunt presarate cu discuții importante legate de activitățile pe care le desfășurați în comun. Sunt momente tensionate, existând riscul să se destrame definitiv colaborări mai vechi. Pe undeva este bine să îți regândești poziția în fiece acțiune. Totuși, deocamdată observă atent ce se petrece în acest segment de viață și evită să iei decizii pripite. Gândirea îți este subiectivă, iar emotivitatea îți joacă feste.

TAUR

Discuții aprinse cu toată lumea și provocări interesante, dar stresante. Se recomandă o atenție sporită în relațiile colegiale, pentru că discordia este activă. Va trebui să reiei activități profesionale mai vechi, care fie au rămas nefinalizate, fie au fost incorect făcute. Șefii te susțin, însă tot la colegii va trebui să apelezi mai devreme sau mai târziu. Pe de altă parte, sănătatea îți este vulnerabilă, fiind nevoie să ai grijă și de aceasta. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

GEMENI

Astăzi oscilezi între o relație sentimentală și cele de prietenie. Granița dintre acestea este firavă și foarte ușor le poți confunda. Se pare că ești atras mai mult de prieteni, deoarece aceștia îți oferă dinamism, extravaganță, dar și umor. Persoana iubită în schimb este capricioasă și îți cere tot felul de explicații filozofice. Ar fi bine să acorzi atenție și eforturi în egală măsură, atât celor dragi, cât și prietenilor. Copiii sunt și ei o temă importantă a zilei, indiferent că este vorba de ai tăi sau ai altora. Abordează totul cu inima deschisă!

RAC

Treburile gospodărești au succes, dar și dialogurile cu membrii familiei. Este nevoie să reiei unele activități domestice necesare îmbunătățirii condițiilor de locuit. Ar fi bine să verifici frevent sursele de foc și cele de gaze din spațiul locativ. Recomandabil este să trebăluiești cu drag și să îți folosești din plin creativitatea. Frumos este că primești și din partea celorlalți, resursele financiare de care ai nevoie pentru tot ce întreprinzi acasă. După-amiază, reunește-i pe cei dragi la o masă festivă și bucură-i cu snoavele tale.

LEU

Se întrezăresc discuții și întâlniri importante cu rudele și prietenii apropiați. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, de aceea fii prudent. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Tendința de a fi incisiv în discuții îi poate îndepărta definitiv pe unii din preajma ta. Ceea ce nu este de dorit. Competențele tale socio-profesionale sunt puse la încercare zilele acestea. S-ar putea să fii nevoit să reiei unele secvențe de învățare necesare la serviciu, dar și pentru îmbogățirea sufletului tău cu teme noi.

FECIOARA

Veniturile tale cunosc schimbări începând de astăzi. Pe de o parte îți vor veni bani, bunuri sau favoruri din activități oficiale întreprinse mai demult. Însă, pe de altă parte, condițiile de muncă și de aici salarizarea se vor schimba. Pot intra în discuție activități profesionale pe care le aveai în vedere mai demult și abia acum vei avea oportunitatea să le începi. Astfel și pofta de cheltuieli îți va crește. Fii prudent și evită hazardarea în planuri financiare pe termen lung.

BALANȚA

Debordezi de energie și te pregătești să muți munții din loc. Bine este să-i lași acolo unde sunt și să îți îndrepți atenția doar către tine și treburile tale. Sunt momente excelente de a renunța la obiceiurile nesănătoase, de a începe o dieta sau de a-ți face ordine în garderobă. Ești emotiv și te implici prea mult în activități mărunte. Selectează-ți prioritățile și lasă-i în pace pe ceilalți. După-amiază, răsfață-te la o ședință de masaj, la piscină sau discută relaxat cu cineva drag.

SCORPION

Sănătatea este zona cea mai sensibilă, în special pe segmentele sistemului renal și pe cele ale capului. Dozează-ți eforturile, mănâncă sănătos și pe cât posibil tratează-te cu multă iubire. Atât trupul, cât și sufletul tău au nevoie de îngrijiri speciale. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc crescut de erori greu de remediat. O discuție de taină cu un membru al familiei îți poate aduce informații prețioase, dar și alinare sufletească.

SĂGETĂTOR

Ziua îți aduce în atenție relațiile cu prietenii și protectorii. Sunt posibile altercații și discuții aprinse fie pe teme profesionale, fie pe teme legate de petrecerea timpului liber împreună. Sectorul prietenilor este foarte tensionat, existând riscul să se rupă relații bune. Provocările constau în primul rând în alegerea corectă a anturajului tău viitor și în deschiderea sinceră față de ceilalți. Fii prudent în vorbe și fapte. Evită să îți divulgi planurile de viitor și ascultă atent ce îți spun ceilalți.

CAPRICORN

Revin în atenție chestiuni profesionale mai vechi. Fie se pune de o ședință importantă, pe neașteptate, fie este nevoie să îți ajuți colegii în activități care trebuiau finalizate demult. Neplăcerile din sfera profesională pornesc de la bani și reține că vor dura câteva luni de acum încolo. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate. Există riscul ca dintr-un lucru mărunt să iasă un adevărat carusel de întâmplări deosebite, cu urmări pe termen lung. Ține-ți firea și mai ales ține cont de părerile celorlalți.

VĂRSĂTOR

Ziua este potrivită demersurilor pentru călătorii în străinătate sau, în funcție de caz, pentru studiu, învățare și documentare. Ai nevoie de îmbogățirea mentalului tău cu subiecte deosebite, fie din zona profesională în care activezi, fie cu subiecte culturale, filozofice sau chiar religioase. Într-un anume fel vei reitera idei sau acțiuni abordate insuficient sau incorect mai demult. Dacă ești nevoit să susții probe, interviuri, examene în cadrul unui program de instruire, pregătește-te serios și evită frivolitățile.

PEȘTI

Se conturează chestiuni bănești în care ești implicat alături de alții: rude, colaboratori profesionali sau partenerul de viață. Pe de o parte ai de achitat facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Însă, pe de altă parte este posibil să primești bani, bunuri sau măcar promisiuni materiale importante de la cine te aștepți mai puțin. Se recomandă prudență și discernământ în tot ce ține de resurse materiale pe care le împarți cu alții. Traversăm o perioadă în care daunele de pe urma acțiunilor celor dragi le vei plăti mai mult tu.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply