Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 26 iulie 2019

0

BERBEC

Ca urmare a unor transformări suferite în zona carierei, tu ai putea atrage noi surse de câștig din munca proprie. Te remarci prin modul spontan, ingenios și foarte creativ în care comunici. Intuiția ta este extrem de puternică. Fii flexibil, investește răbdare, sensibilitate și iubire în relația cu partenerul de viață și cu copiii pentru a fi în armonie.

TAUR

Contextul astral de astăzi te predispune la visare, la rătăcire. Dispui de o imaginație foarte vie și ai tendința de a-ți impune codul moral și punctul de vedere. Hipersensibilitatea de care dai dovadă te-ar putea împiedica să gândești limpede și să fii coerent. Familia sau părinții ar putea încerca să te tempereze. Primește sprijinul lor pentru a rămâne ancorat în realitate.

GEMENI

Tu astăzi manifești o fire serioasă, melancolică, chiar tristă și îți poate fi destul de dificil să echilibrezi pe de o parte relația cu prietenii, grupul din care faci parte și pe de altă parte relația cu persoana iubită și cu copiii. Secretul succesului pare să stea în comunicare. Fii deschis, sincer, comunică-ți clar adevăratele intenții și nu lua lucrurile personal.

RAC

Tu astăzi ești provocat atât în carieră, în relația cu sefii, dar și acasă în relația cu cei dragi. Ai vrea să împaci pe toată lumea, nu prea știi cum să faci și poți deveni agresiv din dorința de securitate. În vâltoarea evenimentelor, invadat de emoții, poți uita de tine și de nevoile tale. Ascultă-ți inima și intuiția, ai încredere în tine și fii cât mai obiectiv.

LEU

Mentalul tău este foarte activ. Îți faci multe gânduri, majoritatea pesimiste, te manifești cu reținere și prudență. Rațiunea ta pură este foarte afectată și ar fi bine să amâni deciziile importante. Poți trăi o stare de tensiune interioară, o opoziție între ce simți în inima ta și ce îți dictează rațiunea. Fii blând și nu caută să îți impui punctul de vedere.

FECIOARA

Partenerii tăi oficiali, cei de la muncă sau chiar soțul/soția sunt fermecați de tine și de felul în care știi să atragi și să gestionezi finanțele, în special finanțele altora. Prietenii îți sunt alături și sunt gata să te sprijine în orice îi soliciți. Probabil relația ta cu Dumnezeu a fost revizuită în ultima perioadă și acum credința ta este curată și puternică.

BALANȚA

Dispui de capacități psihice deosebite și poți pătrunde oamenii dincolo de aparențe. La locul de muncă ești susținut de superiorii ierarhici și în special de femei. Temperează-ți idealismul legat de relațiile cu colegii sau de condițiile de muncă pentru a nu fi deziluzionat. Poți fi manipulator și ți-ai putea atrage astfel foloase necuvenite.

SCORPION

Ai un spirit de observație foarte bun, ești foarte receptiv și poți afla ușor ce gândește cel din fața ta. În comunicare ești foarte expresiv, dar poți fi și extremist. Poți avea unele divergențe de opinie în discuțiile cu șefii sau autoritățile pe care ar fi ideal să le tratezi cu diplomație.Te simți foarte atras de lumea cinematografiei și te poți deconecta urmărind un film bun.

SĂGETĂTOR

Situația ta financiară nu pare prea grozavă, dar îți asumi pe deplin responsabilitatea. Probabil ai cam exagerat cu cumpărăturile în ultima perioadă. Parteneriatele în care ești implicat par să îți fie benefice și prospere. Poți alege să prestezi un alt tip de activitate sau poți investi altă energie în munca ta și astfel să atragi noi surse de venit.

CAPRICORN

Tu poți simți să transformi relația de iubire în care ești implicat: fie alegi să o oficializezi prin căsătorie, fie poți alege să schimbi partenerul. În cazul în care simți că relația în care ești implicat este bazată pe iubire și te împlinește, nu mai sta pe gânduri. În cazul în care ești nemulțumit de relația ta, vezi ce poți îndrepta la tine pentru a funcționa bine pe viitor.

VĂRSĂTOR

Tu manifești o fire sensibilă, capabilă de trăiri emoționale foarte intense. Te simți bine izolat, departe de ochii lumii și ești foarte atras de ocultism, psihologie, destin. Dispui de o intuiție foarte puternică, ești foarte compasiv și te arăți interesat de evoluția neamului din care faci parte. Este o zi bună pentru a ierta sau pentru a-ți cere iertare părinților dacă simți să o faci.

PEȘTI

Anturajul tău pare că trece printr-un proces de transformare și reconfigurare. În urma analizei pe care simți să o faci, poți alege să rupi unele relații din care simți că nu ai nimic de câștigat ba dimpotrivă ți-au înșelat așteptările. Ești abil în comunicare și poți face să fie ușoară separarea. Poți pleca într-o călătorie, poate chiar într-o delegație de serviciu. Fii prudent la drum.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply