Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 28 iunie 2019

0

BERBEC

Sunt posibile cadouri și recompense mărunte, dar încântătoare. O zi bună de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Atenție că energia vitală este la cote minime, așa încât dozează-ți eforturile. Se pot repune în discuție aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomandă verificarea atentă a documentelor financiare și a bugetului.

TAUR

Ești o mică vedetă astăzi. Ai energie, dorința de a te avânta în tot și toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalți. Relațiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudență și discernământ vei reuși să depășești totul cu succes. Evită discuțiile în contradictoriu. În a doua parte a zilei mergi la un salon de întreținere corporală sau invită-ți prietenii la cină.

GEMENI
Dorința de a sta doar cu tine însuți va fi evidentă astăzi. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelații legate de evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă. Există varianta recidivării unor afecțiuni, legate de zonele aparatului uro-genital și gât. Relațiile cu colegii devin conflictuale și bine ar fi să nu răspunzi la provocări. Odihnește-te mai mult!

RAC

Ziua este importantă la capitolul prieteni, conturându-se întâlniri și dialoguri interesante. Relațiile sentimentale vor intră într-un con de umbră și acolo ar trebui să rămână pentru o vreme. Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece au fost soluționate parțial mai demult. Selectează informațiile pe care le spui altora despre tine. Un prieten îți va oferi soluții financiare bune.

LEU
Cariera profesională și imaginea ta în ochii celorlalți sunt domeniile cărora ar fi bine să le acorzi atenție. Un șef îți poate reproșa faptul că îți neglijezi îndatoririle de la locul de muncă în favoarea intereselor personale. Încearcă să îți justifici acțiunile în cuvinte puține, dar esențiale. Sunt momente pasagere și le vei depăși cu succes. Colegii de serviciu sunt de partea ta și îți oferă un sprijin deosebit.

FECIOARA

Te-ai putea gândi la călătorii în tinuturi îndepărtate, însă se pare că ai mai multe șanse la unele în apropierea casei. De asemenea se pot pune probleme legate de formele de școlarizare necesare unui domeniu profesional în care ai dori să acțivezi. În a doua parte a zilei, dorința de rafinare sufletească îți poate fi împlinită prin vizitarea unei galerii de artă sau a unei grădini botanice.

BALANȚA

Importantă zi la capitolul rezolvări financiare. Se pare că primești sprijin deosebit fie din partea rudelor, a partenerului de viață, fie dinspre segmentul profesional, un coleg are posibilitatea materială de a te ajuta pe neașteptate. Fii prudent și nu te hazarda în speculații sau investiții pripite. Folosește strictul necesar și nu acumula datorii suplimentare fără rost!

SCORPION
Ziua este propice relațiilor parteneriale și colaborărilor în care ești implicat sau vrei să te implici. Partenerul de viață îți poate face reproșuri și bine ar fi să-l asculți. Se pare că va trebui să-ți remodelezi modul de percepție al celorlalți și felul în care te raportezi la evenimentele înconjurătoare. În cazul proiectelor la care lucrezi verifică etapele și colegii implicați.

SĂGETĂTOR

Eforturile îți sunt atrase de îndatoririle profesionale de la locul de muncă. Nu prea ai tu chef de lucru, colegii îți pun bețe în roate, iar șefii parcă nici nu există. Nu răspunde la provocări și ocupă-te doar de activitățile tale. Atenție că sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și secundar pe segmentele aparatului uro-genital. Dozeaza-ți eforturile și odihneste-te regulat.

CAPRICORN

Relațiile sentimentale sunt dinamice, însă dacă îți inviți persoana iubită la o serată romantică totul se va rezolva excelent. Atenție la prieteni și protectori! Se pare că revin în discuție unele conflicte vechi ce nu au fost soluționate bine la un moment dat. Fii chibzuit în privința banilor și nu te hazarda în cumpărături extravagante. Sfaturile și sprijinul celor dragi sunt binevenite!

VĂRSĂTOR

Sunt momente bune de a te ocupa de segmentul domestic. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, însă sunt momente pasagere. În domeniul profesional în care activezi se pot reedita situații vechi ce nu au fost înțelese sau rezolvate corespunzător. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un șef, privind seriozitatea cu care îți îndeplinești atribuțiile de la locul de muncă.

PEȘTI

Ești mai mult pe drumuri astăzi. Ai multe de rezolvat în interes de serviciu. Fii prudent, întrucât sănătatea este destul de vulnerabilă, mai ales pe segmentul cap. Încearcă să îți selectezi prioritățile și rezervă-ți timp și pentru sufletul tău. Un prieten apropiat îți poate face destăinuiri surprinzătoare legate de viitorul locului tău de muncă. Nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply