Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 29 martie 2019

0

BERBEC

Ești pe ultima sută de metri în ce privește încheierea unei etape de transformare, atât interioare cât și exterioare. Astăzi, Luna în Capricorn îți aduce aminte de un subiect/capitol care are nevoie de ajustări, și anume cariera, statutul, afacerile, imaginea socială. Nu prin control și încrâncenare, ci prin atenție, acceptare și conștiență.

TAUR

Te afli într-o perioadă în care e nevoie să ai mai multă grijă de tine, începând cu sănătatea și terminând cu timpul pe care îl aloci pentru relaxare. Unele relații vor fi puse sub lupă și supuse schimbărilor. Vei realiza că nimic nu e ce pare.  E timpul să te întrebi câte lucruri alegi din bucurie și pasiune, și câte sunt doar compromisuri sau automatisme? E un moment excelent pentru a-ți revizui aspirațiile, alegerile și convingerile.

GEMENI

Teama că ai putea pierde ceva sau pe cineva te poate face să accepți cu prea multă ușurință compromisuri. E necesar să știi sa ceri sprijin și să-l primești, dar doar când simți că ai în fața ta persoana potrivită. Pe de altă parte, cu cât ai mai puține așteptări de la cei din jur, cu atât mai inspirat și puternic te vei simți.

RAC

O zi în care multe dintre alegerile și acțiunile unor parteneri vor ieși la suprafață, vor fi vizibile, iar tu vei ști care este următoarea mutare potrivită, mai ales dacă sunt afaceri la mijloc, sau negocieri ale unor contracte. Totul este să te confrunți cu realitatea pe care o vezi, în loc să-ți astupi urechile și să-ți acoperi ochii. Succesul depinde acum de abilitatea ta de a juca până la capăt, precum și de disponibilitatea de a renunța la ceva sau a înnoi o anumită zonă de viață.

LEU

Dorința de a deține controlul nu te va duce nicăieri, cel puțin de această dată. Punând presiune pe lucruri și oameni, nu faci decât să creezi și mai multă tensiune care se va resimți și în corp prin diverse disfuncționalități. E o zi potrivită pentru  a avea grijă de tine și de energia cu care însoțești gândurile și cuvintele. Stai în lumină și în credință. Restul se așează, ai suficientă inspirație.

FECIOARA

Oricât ai amâna, ceea ce e nevoie să fie schimbat tot se va schimba până la urmă. Iar ceea ce e să fie al tău, al tău va fi. Astăzi nu ți-ar strica mai multă încredere în tine și în cei dragi ție, dar și mai multă acceptare cu privire la schimbările care se produc, mai ales în mintea și constiința ta. Permite-ți să nu știi mereu toate răspunsurile.

BALANȚA

Începe o perioadă de re-evaluare a relațiilor tale, a felului în care te-ai implicat în diverse activități și proiecte, a rolului pe care ți l-ai asumat în familie sau în alte contexte sociale. E timpul să privești în față o serie de emoții, amintiri, povești și resentimente, dar mai ales să le eliberezi pentru a-ți însănătoși corpul, relațiile și viața.

SCORPION

Chiar dacă încă întâmpini piedici în derularea proiectelor tale profesionale și a activităților pe care îți dorești să le începi, acum e esențial să stai puțin în acest punct în care ai ajuns. Să-ți oferi un răgaz pentru a evalua toate experiențele ultimelor luni, chiar ale ultimilor ani. E un moment de sedimentare, de așezare și de cristalizare a multor experiențe, în înțelepciune. În curând se va deschide calea.

SĂGETĂTOR

Pentru tine, acum e important să știi cum stai din punct de vedere material și financiar. Senzația că pierzi controlul, din cauza unor situații neașteptate care necesită cheltuieli suplimentare, îți creează nesiguranță și frică. Nu ai motive de îngrijorare reale, totuși evită extravaganțele și orice fel de speculație financiară.

CAPRICORN

Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să respiri și să lași totul în grija lui Dumnezeu, având deplină încredere. Asta ar fi bine să faci tu astăzi, în fond încrâncenarea nu face decât să agraveze lucrurile, pentru că tendința este să le privești într-o notă gravă. E o zi în care să fii mai degrabă atent la ce ai tu nevoie și cum te poți îngriji mai bine, decât pentru a trage de tine să faci tot ce nu ai făcut într-o lună.

VĂRSĂTOR

Pe de o parte, ești într-o perioadă de expunere socială. Ai ce spune, ai cu ce să ieși în față, în consecință primești și aplauze bine-meritate. Totuși, dacă nu ți-ai gestionat bine resursele, astăzi s-ar putea să te simți epuizat, chiar pesimist cu privire la unele relații și proiecte. E clar că ai nevoie de relaxare, numai așa vei căpăta din nou o viziune proaspătă, îmbunătățită.

PEȘTI

Astăzi ai sentimentul că nimic nu este ce pare și că lucrurile îți scapă de sub control, mai ales în privința relațiilor cu prietenii și a afacerilor în comun cu aceștia, dacă există. Nu e recomandat să iei decizii care implică banii, nici să faci investiții la recomandarea altora. De împrumuturi nici nu poate fi vorba. Oricum, intuiția ta e cel mai bun martor și reper, așa că ascult-o în fiecare alegere pe care o faci.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply