Get this Widget

Horoscop pentru vineri, 31 mai 2019

0

BERBEC

Chestiunile financiare sunt preocuparea ta de astăzi. Este vorba despre banii câștigați din munca proprie sau despre condițiile de la un loc de muncă. Informațiile primite prin diverse căi îți sunt de mare folos pe termen lung. Există multe nemulțumiri în acest segment de viață, însă vor veni și vremuri mai bune. Energia vitală fluctuează destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare.

TAUR

Astăzi ar trebui să te simți excelent. Energiile astrale îți conferă forță, strălucire și pofta de a te implica și în problemele celorlalți. Bine ar fi să te ocupi doar de tine însuți. Acordă atenție și relațiilor de la locul de muncă. Sunt posibile conflicte. Spre sfârșitul zilei se întrezăresc chestiuni financiare legate de serviciu. Veștile privind remunerația muncii tale sunt neplăcute. Prudența și discernământul te feresc de neplăceri.

GEMENI

O zi în care ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Influxurile astrale te îndeamnă la dialog interior și la studiul evenimentelor și situațiilor în care ești implicat.  Stările tale de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi ca să nu lași să se observe asta. Privește partea frumoasă a lucrurilor și evită provocările celorlalți. Spre seară îți poți găsi liniștea alături de membrii familiei sau la o plimbare în aer liber.

RAC

Prietenii și protectorii te înconjoară astăzi cu mult drag. Cu toate că nu prea ai tu chef de ei, totuși fii atent la ce se petrece în acest segment de viață. Ți se pot oferi informații sau sfaturi bune, privind suplimentarea veniturilor de la locul de muncă. Dialogurile contradictorii vor fi accentuate. În a doua parte a zilei, retrage-te din iureșul vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete cum să-ți îmbunătățești destinul.

LEU

Relațiile cu șefii sau autoritățile sunt tema principală de astăzi. Există multe nemulțumiri legate de carieră, însă lucrurile se pot remedia, dacă știi cu adevărat ce vrei. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea fii prudent și evita combativitatea sau tonul sarcastic. În după-amiaza zilei, atenția ta se va îndrepta către prieteni. Bazează-te doar pe forțele tale și nu iti divulga intențiile de viitor.

FECIOARA

Dorința de studiu aprofundat este foarte accentuată. Îți sunt favorizate demersurile specifice formelor de școlarizare pe termen lung. Relațiile cu străinătatea sunt la ordinea zilei, dar nu așa cum ți-ai dori tu. În a doua parte a zilei, un șef te poate provoca la o discuție vizavi de modul în care îți desfășori activitatea la serviciu. Fii prudent, vorbește puțin și concis, dar nu pleca urechea la tot ce ți se spune.

BALANȚA

Chestiunile financiare te preocupă întreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, în funcție de caz, pot intra în discuție moștenirile sau partajele. Ai idei bune, forță în cuvinte, dar ascultă și părerile celorlalți. Spre sfârșitul zilei, dorința de rafinare sufletească prinde contur. Cineva din străinătate îți poate da vești neplăcute. Totuși, fii prudent, selectează informațiile primite și evita speculațiile.

SCORPION

O zi în care ar trebui să te ocupi de relațiile parteneriale și de colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri sau stagnări ale unor proiecte importante. Fii prudent, ai răbdare și evită luarea deciziilor grăbite. Până la urmă lucrurile se vor rezolva cum îți dorești tu. Spre sfârșitul zilei, delectează-ți sufletul cu laturile spirituale ale vieții. Revelațiile vor fi uluitoare.

SĂGETĂTOR

Cuvântul de ordine al zilei este munca. Ai multe treburi de făcut și parcă muncești doar tu, iar ceilalți sunt plecați demult în vacanță. Sănătatea este în vizorul astrelor, iar consultațiile și analizele medicale ar trebui evitate deocamdată. Dozează-ți eforturile, ocupă-te de priorități și bazează-te doar pe forțele tale. Spre finalul zilei, odihnește-te conștient și pregătește-ți și o dietă de sezon.

CAPRICORN

Ești vesel, pus pe șotii și cu dorință de iubire. Relațiile cu persoana iubită fluctuează mult și bine ar fi să fii prudent. Se pot produce surprize de proporții. Alții pot avea de-a face cu odraselele lor. Sunt momente bune și pentru a-ți aminti de hobby-urile tale și de a te ocupa serios de unul împreună cu cei dragi. Sau invită-i pe cei dragi la o șuetă.

VĂRSĂTOR

Ziua aduce aspecte gospodărești de la curățenii și reparații până la dialoguri importante cu membrii familiei. Se recomandă prudență, întrucât sunt posibile surprize de tot felul. Pe de altă parte se pot rezolva teme vechi referitoare la patrimoniu familial sau referitoare la problemele unei rude. Depinde numai de tine să rezolvi situațiile ivite, astfel încât să fie mulțumită toată lumea.

PEȘTI

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilei. Sunt posibile discuții aprinse, de aceea fii prudent și nu te implica în problemele celorlalți. Funcție de caz, revin în discuție chestiunile specifice unor forme de școlarizare. Îți sunt susținute examenele și interviurile importante. Vorbește concis și direct la subiect. În a doua parte a zilei ocupă-te pe îndelete de treburile casei și familiei.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply