Get this Widget

Horoscopul cuvintelor. Căutați frumosul din fiecare om

0

A venit vremea în care trebuie să ne mobilizăm pentru a vedea frumosul din oameni. Nu există OM pe planeta Pământ care să nu  aibă ceva frumos în el. Să facem abstracție de părțile negative și să vedem pozitivul. Pentru unii este greu, dar nu imposibil. În timp ce unii sunt conduși de bunătate, alții încă…analizează. Ce este binele și Răul? 

Căutați frumosul din fiecare om! Trăim astăzi într-o lume unde mulți oameni își pierd controlul. Dar cum să se echilibreze? Greu, pentru că trebuie mai întâi să se vadă. Nu putem merge permanent cu o oglindă în fața noastră. Ne rămâne să gândim, să analizăm, să reechilibrăm balanța propriei noastre vieți, dar și a celor de lângă noi, dacă stă în puterile noastre. În goana zilnică, să ne oprim preț de câteva minute și să îl privim pe cel de lângă noi, să îl acceptăm așa cum este, să îl privim cu ochii Divinității. Este greu, dar nu imposibil. Viața înseamnă evoluție și ascensiune. Cum putem crește? Spiritual,  desigur. Doar prin a da dovadă de omenie. Uneori este greu, dar nu imposibil. 

Berbecul renunță

Renunță la analize și critici. Și mai ales la …neiubire. Caută să echilibreze balanța și dă dovadă de omenie. Prin urmare, cuvântul Berbecului la ordinea zilei este RENUNȚĂ. Odată ce ai renunțat la anumite tipare energetice negative, dorința cea mai mare, în conformitate cu Binele Suprem, se va realiza. Rezultatul dorit va apărea în curând. Trebuie doar să dai dovadă de răbdare și credință și nu încerca să forțezi lucrurile. Sunt necesare acum răbdarea și vizualizarea pozitivă. Roagă-te pentru credință și încredere. Universul te ajută dacă nu cazi în negativitate. Îndoielile sau grijile de orice fel vor încetini realizarea viselor. Lasă toate temerile în seama Creatorului Suprem. Cu cât vei avea mai multă credință, cu atât mai ușor realizările nu vor întârzia să apară. Trebuie să crezi și să ai încredere, va fi bine!

Taurul avansează

Momentul viitorului începe aici și acum. Trecutul a fost și a trecut. Ancorarea în prezent permite Taurului să avanseze. De aceea cuvântul potrivit Taurilor la ordinea zilei este AVANSEAZĂ. Este nevoie să asculți glasul inimii, doar așa visele tale vor deveni realitate. Și pentru a auzi cu claritate ai nevoie de …liniște sufletească. Prosperitatea va veni spre tine, acceptă, mulțumește și fii recunoscător. Universul te sprijină pe deplin. Banii sunt simbolul belșugului pe care Dumnezeu îl dăruiește tuturor copiilor Săi. Negativitatea pământească din jurul banilor provine doar din mintea oamenilor. Banii sunt energia schimbării. Odată ce ai pășit pe acest drum, cale de întoarcere nu mai există. Având bani, Taurul îi va ajuta și pe ceilalți, motiv pentru care Universul îl ajută pe deplin.

Gemenii creează

Este o perioadă în care dispui de o mare capacitate creativă. Poți scrie inclusiv scenariul propriei vieții așa cum dorești, după propria imaginație. De aceea cuvântul recomandat Gemenilor la ordinea zilei este CREEAZĂ. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a aduna informații despre tine și despre viață, în general. Ai un scop divin și vei afla despre el la momentul oportun. Trebuie să ai răbdare. Pentru orice îți dorești, răbdarea este cheia succesului. Nu te grăbi, oriunde ai vrea să mergi, inclusiv în căsătorie. Primul pas este vindecarea rănilor din trecut. Trebuie să treci totalmente peste ele, chiar dacă au rămas cicatrice, încetați a le privi și analiza. Eliminați orice sentimente negative legate de experiențele trăite în copilărie. Acestea creează inevitabil blocaje în evoluție. Ce să faceți? Inspirați, expirați. Doar așa dispare orice urmă neplăcută a trecutului,  pentru că așa cum îi spune numele … a trecut și trecutul nu îl mai putem întoarce. 

Racul dorește

Să fie iubit. Să fie în centrul atenției. Să fie dorit. Și exemplele ar putea continua. De aceea cuvântul pentru Rac este DOREȘTE. Dacă ar fi să creadă în reîncarnare, Racul ar trebui să simtă că într-o viață anterioară a fost rege sau regină, prinț sau prințesă sau oricum …un personaj uman cu sânge albastru. Iar dacă nu își dă seama înseamnă că Racului i se pare că este natural să …fie așa, să fie iubit, dar să nu răspundă cu aceeași intensitate ș.a. Harul Divin este de a lucra cu copiii. Poți ajuta, îi poți învăța și poți să le oferi îngrijire. Copiii răspund firii tale deschise, jucăușe. Iar vouă vă place voioșia lor. Bucură-te de orice copil care îl întâlnești sau îl ai în viața ta. Sunteți o binecuvântare pentru oricare copil. Fii tu însuți copil! Bucuria, joaca cresc vibrația energetică și este minunat! Dispui de capacitate creativă, folosește-o. Caută bucuria în orice faci și viața va fi minunată!

Leul crește

Spiritual, profesional, material. Pe toate planurile, Leul crește. De aceea cuvântul Leilor este CREȘTE. Ai trecut prin perioade grele dar gata, au trecut. Ce a fost ieri nu se mai întoarce. Acum ești protejat de tot răul, iar ce a fost rău a trecut. Acum este timpul să te relaxezi și să te simți în siguranță. Indiferent ce s-a întâmplat în trecut, prezentul și viitorul sunt protejate de Univers. Acum, toate manifestările de teamă sunt trimise înapoi în câmpul iluziilor de unde au venit. Este timpul să vă relaxați și să vă bucurați, pentru că bucuria voastră aduce zâmbetul în ceruri. Ocupă-ți timpul cu copiii, aceasta fiind una dintre misiunile tale divine. Creșterea va fi completă și asigurată, atâta timp cât ai în sufletul tău credința și încrederea în Domnul Dumnezeu, Creatorul Suprem. Meriți ajutor deoarece ai un suflet bun, astfel încât vei fi călăuzit și mai departe prin sprijin Divin. Nu uita să spui Mulțumesc și să fii recunoscător Universului pentru tot și pentru toate!

Fecioara vrea

Are planuri. Știe ce vrea, dar și ce nu vrea. De aceea, succesul este asigurat, precum și stabilitatea. Fiind o zodie de Pământ are nevoie de siguranță și certitudine pentru ziua de mâine. Cam asta vrea astăzi Fecioara. Cuvântul magic al Fecioarei este deci VREA, pornind de la faptul concret că …știe ce vrea. Ai pășit pe o cale spirituală, dar faci pași mărunți. Încă te mai întrebi care este misiunea ta personală în viață. Chiar dacă nu știi sigur, misiunea este legată de oameni. Și dacă vreți să știți și mai exact, nu trebuie decât să vă rugați, întrebând: ”Ce activitate mă reprezintă, pentru ca eu să ajut mai mulți oameni?” acesta este momentul exact – vreau să știu. Nehotărârea poate proveni din nesiguranța privind viitorul. În astfel de cazuri este nevoie de a înainta încet, treptat. Dorința de a afla mai mult aduce o schimbare în viața de zi cu zi, dar și în propria conștiință. Această schimbare pornește cu VREAU, va fi pozitivă și benefică, pentru Fecioară, dar și pentru ceilalți.

Balanța crede 

Pentru o viață echilibrată, un ingredient absolut necesar este credința. Și da, Balanța crede. Crede în Dumnezeu, Creatorul Suprem, crede într-o logică inițială, crede în Legile universale, fără de care viața însăși nu ar fi fost posibilă. Cuvântul Balanței la ordinea zilei este CRED. Dumnezeu nu vrea ca noi să avem o credință oarbă, vrea să ajungem la această prin mii și zeci de mii de contradicții și prin inimă, din profunzimea sufletului. Și Balanța a reușit – crede! Nu este valabil pentru ea dictonul ”crede și nu cerceta”, deoarece ea, mai întâi, a cercetat și apoi… a crezut. Aceasta este Balanța. Pune în balanță tot și toate. Universul te anunță că te afli la sfârșitul unui ciclu de viață. Următorul pas este în lumină. Fericirea te așteaptă acum. Ești acum protejat(ă) de tot răul. Ce a fost greu a trecut. Poți să te relaxezi și să te simți în siguranță. Roagă-te pentru pace și armonie, spune mulțumesc și manifestă recunoștință, acestea sunt cheile unei vieți împlinite pe Pământ. 

Scorpionul reușește

Orice își propune reușește. Este perioada nașterii și renașterii lui. a trecut prin tot și prin toate. O nouă viață tocmai a început. De aici și cuvântul ce i se potrivește perfect și anume REUȘEȘTE. Verbele lui caracteristice sunt eu vreau, eu pot, deci eu reușesc. Este bine să fii puternic, motiv pentru care ești un exemplu pentru ceilalți. Știi cum să fii puternic iubind, astfel aducând beneficii atât altora, cât și ție însuți. Până acum te-ai temut de propria putere. Ți-ai făcut griji că vei fi dezaprobat dacă lași propria putere să strălucească. Trebuie să ai încredere în propria persoană, stimă de sine și apreciere. Puterea ta vine din iubire, de la Bunul Dumnezeu. Scorpionul are puteri lăuntrice nelimitate. Este exclus să abuzați de putere deoarece iubirea este cea mai puternică forță din Univers și aceasta este cheia care vă asigură permanent reușita.

Săgetătorul apreciază 

Atunci când apreciem și suntem recunoscători pentru lucrurile bune dar și cele mai puțin bune, viața devine frumoasă și începem să o trăim la maximum. Cuvântul Săgetătorului la ordinea zilei este, deci, APRECIAZĂ. Acceptă realitatea, acceptă ceea ce nu poți schimba și mergi înainte. Meriți tot ce este mai bun. Caută să ajungi până la stele cu visele și dorințele tale și să nu faci compromisuri. În trecut, te-ai mulțumit cu mai puțin decât doreai. Pentru a elimina blocajele, trebuie să ai încredere în tine. Iubește viața, bucură-te de ea! Continuă studiile deoarece acestea te vor ajuta să crești spiritual. Odată ce ai crescut pe plan spiritual și succesul material va fi asigurat. Aprecierea personală, a celorlalți, a ajutorului Divin aduce o creștere pe toate planurile vieții. Aprecierea lucrurilor mărunte atrage după sine și mai multă …apreciere. 

Capricornul acceptă

Acceptă ceea ce este, realitatea, dar și ceea ce a fost și nu mai poate fi schimbat. Pacea celorlalți începe cu pacea ta. Oferă ceea ce vrei ca tu însuți să primești. Legea a dărui și a primi. Odată ce ai acceptat o schimbare cât de mică, viitorul luminos îți este asigurat. Cuvântul Capricornului este ACCEPTĂ. La începutul anului te-ai confruntat cu diferite emoții. Este timpul acceptării. Emoțiile dureroase se vor vindeca. Iartă, uită și mergi mai departe. Dumnezeu are un pan cu tine și încă unul bun. Este impetuos necesar să înlături mânia și neiertarea din inima și din mintea ta. Mânia îndârjită dăunează și vă afectează propria persoană și nicidecum pe ceilalți. Energiile acestea joase, negative, vă trag în jos. Renunțați la ele prin acceptarea existenței lor. Viața este frumoasă și merită trăită. Priviți cerul și veți vedea răspunsul.

Vărsătorul visează

Visează cu ochii deschiși. Visează mai mult ziua decât noaptea. Așa că VISEAZĂ este cuvântul ideal pentru Vărsător. Trăim într-o perioadă energetică și visele contează, mai ales acestea…cu ochii deschiși. Ai mii de gânduri care dau năvală unul peste altul. Ascultă vocea inimii. Ai o intuiție bună, trebuie să crezi în ea. Observă gândurile și sentimentele care se repetă, viziunile și visele, toate aceste sunt mesaje care te conduc spre menirea Divină din această viață. Mesajele sunt pline de iubire și te îndeamnă să acționezi să faci anumite schimbări beneficie în viața ta. Privește cu încredere înainte! Acceptă visul pe care îl ai de ceva vreme și continuă să crezi în el. reușita și succesul sunt de partea ta. Rezultatul dorit va fi, trebuie doar să dai dovadă de răbdare și credință. Nu încerca să forței lucrurile, toate se vor întâmpla natural, la timpul lor!

Peștii studiază

Când oare nu au studiat Peștii? Ai senzația că la ei școala nu se mai termină sau că studiază și …în somn. Cuvântul lor, al Peștilor, la ordinea zilei este STUDIAZĂ. Fără a învăța și a aprofunda materia, peștii au senzația că nimic nu este complet. Misiunea Peștilor în viață este comunicarea. Acesta este un talentul firesc pentru caracterul deschis și pozitiv al Peștilor. Acum este vremea să înveți, să studiezi și să strângi informații. Bucură-te că înveți fiindcă în viitor vei sintetiza cunoașterea în acțiune. Este o vreme când să semeni și alta când să culegi. Va sosi și timpul când vei culege roadele muncii tale. Ai răbdare, încredere în forțele tale proprii și destinația va fi una foarte bună. Universul a pregătit pentru tine ceva măreț și bun. Așa că …studiază și mai departe. Rămâi ancorat în pozitiv și lucrurile bune se vor întâmpla.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply