Get this Widget

Horoscopul cuvintelor.În această săptămână manifestăm încredere

0

Sfintele Sărbători trezesc în fiecare om dorința de a fi mai bun. Cu toții manifestăm credință. Dar credința fără încredere este incompletă. Este ca și cum am găsi la magazin, să cumpărăm, mere pe jumătate, un pantof, în loc de doi, o mănușă în loc de două și exemplele ar putea continua. Ce vreau să spun este că nu poate exista credință fără încredere. Avem credință în Dumnezeu, dar trebuie să avem și încredere. De aici pornește totul… 

Berbecul caută și găsește

Unul are nevoie de o jumătate de măr…deoarece legenda spune că Dumnezeu a aruncat pe Pământ două jumătăți de măr, care se caută, uneori, o viață întreagă pentru a se găsi și a forma mărul complet. Altul are nevoie de serviciu sau copii. Orice ar fi căutat Berbecul în 2018, el va găsim, acum, în 2019. Pentru ca tot ce își dorește să devină realitate este bine să acționeze pe principiul Legii binelui și în concordanță cu pozitivul. Nimic nu poate porni în viață cu negația. Așa că puneți în față optimismul și credința în Dumnezeu și toate celelalte vor veni de la sine. Cuvintele pentru Berbec la ordinea zilei sunt CAUTĂ și GĂSEȘTE. Pentru că numai cel ce caută…găsește! 

Taurul își găsește liniștea

După un an plin de agitație, când s-a învârtit precum un titirez, a sosit timpul să trăiască în liniște și pace. Dacă ar fi să aleagă o formă ce i se potrivește perfect, aceasta ar fi triunghiul. Viața lui s-a schimbat ca urmare a lecțiilor parcurse trei ani la rând. Iar acum, anul 2019, este anul guvernat de cifra 3. Așa că acum este timpul de odihnă, armonie și pace. Bucurie de viață și tot ce înseamnă ea – bucurie, veselie, muzică și dans. Pe aripi de înger, Taurul își găsește liniștea dorită. Cuvântul ideal pentru Taur este LINIȘTE. Și aceasta o găsește acolo unde nici nu își imagina că există și anume în interiorul său uman. Optimismul este la ordinea zilei, așa că liniștea va fi la ea acasă.

Gemenii fac ordine în gânduri

Foarte mult gândesc, analizează. Dar, gata, a sosit timpul să vă adunați și să fixați prioritățile pe termen scurt și pe termen lung. Luați o foaie de hârtie și scrieți. Atunci când scrieți dorințele voastre ajung mult mai repede în Univers și vor fi îndeplinite. Vreți să faceți foarte multe, planurile stau așezate grămadă unul peste altul, ca un raft plin de haine. Trebuie, însă, să vă mobilizați. Opriți-vă preț de o clipă din ritmul agitat al vieții și …adunați-vă. Puneți-vă în ordine gândurile. Așa că un cuvânt mai potrivit la ordinea zilei decât ORDINE nici că poate fi. Stabiliți lista de priorități și nimic din ceea ce vă doriți nu va fi imposibil. 

Racul privește spre viitor

Problema Racului este că nu există aici și acum, ci doar ieri și mâine. Viitorul pentru voi este unul luminos, atâta timp cât credeți că există bine pe Pământ. Ca să aveți ce vă doriți este de ajuns să credeți că aveți acel lucru dorit și îl veți avea. Este cert că priviți spre viitor. Dar privirea să fie una plină de bucurie, încredere și speranță. Și atunci totul va fi bine. Cuvântul sau de fapt verbul potrivit pentru Rac este A PRIVI.  Uneori privirea este nostalgică, melancolică, dar dispuneți de capacitatea interioară de a fi fermi pe poziție și siguri pe propriile puteri și capacități intelectuale. Apelați la toate resursele interioare și toate visele voastre vor deveni realitate.

Leul privește spre sine

Dedică cea mai mare parte a timpului celorlalți. Dar este timpul de a petrece și clipe de intimitate cu sine însuși. Privirea în interior este importantă. Privim în oglindă, admirăm hainele cu care ne-am îmbrăcat, atragem atenție la aspectul tenului. Dar cum să ne vedem noi înșine interiorul? Simplu, cât se poate de simplu. Cu ochii minții. Prin inimă. Pătrunzând în suflet, lacătele vor fi descuiate. Iar în sufletul unui Leu poate intra doar el însuși. Ceilalți vor știi despre Leu doar ce vrea Leul ca ei să știe…mai mult …nu. O introspecție. Pentru ca reușita să fie reală este bine să lucreze mai întâi cu sine însuși. Așa că principalele cuvinte la ordinea zilei sunt PRIVEȘTE SPRE SINE. Partea pozitivă este că are o inimă mare, puternică, neînfricată, De aceea, Leul este un lider înnăscut. Din interiorul său, tot binele se reflectă în exterior, ajutând permanent pe câte cineva. 

Fecioara apreciază

Prin apreciere, Fecioara va obține mult mai multe. Atunci când utilizăm în lucrul nostru zilnic cuvinte și fapte pozitive, Universul ne răspunde pe măsură. Incertitudinea, nesiguranța, indiferența, trebuie eliminate pe deplin. În locul lor aduceți în viața voastră încredere, iertare și iubire. Aveți încredere că Dumnezeu există, manifestați iertare pentru voi, dar și pentru ceilalți și trăiți, prin și cu iubire. În momentul în care apreciați iubirea pe care o primiți de la cei apropiați, inima voastră va fi inundată de liniște și pace. Primiți și oferiți iubire. Iubirea este Legea supremă în Univers așa că faceți uz de ea. Cuvântul Fecioarei la ordinea zilei este APRECIAZĂ. Și aceasta deoarece aprecierea se înmulțește și rezultatul ei este întotdeauna iubirea.

Balanța are încredere

În sfârșit, Balanța are încredere. Primul moment important este încrederea în Divinitate. După ce am manifestat credință, urmează și …încrederea. Lăsăm viața să curgă. Avem încredere că Dumnezeu știe ce este mai bine pentru noi. Și mai știm că nimeni și nimic nu este mai presus decât Dumnezeu. Odată ce am stabilit aceste priorități, totul se va așeza și trăiți o stare ideală de ordine în viața de zi cu zi. Dorințele se împlinesc deoarece Universul lucrează permanent la desăvârșirea voastră ca ființă umană. Anul 2018 ați dat examen și v-ați însușit lecția. Partea pozitivă este că ați primit o notă mare. Apreciativ este faptul că ați dat tot ce puteți voi mai bun și bine ar fi să continuați tot așa. Finalul oricărei situații depinde de cum vizualizați, pentru că dispuneți de capacitatea de a simți și vedea mai mult decât alții. Cheia este ÎNCREDEREA, acesta fiind și cuvântul la ordinea zilei. 

Scorpionul se regenerează

Metamorfoză, regenerare, transformare. Anul 2019 aduce cu sine o nouă viață. Bucurie, belșug, înțelegere, persuasiune. Dar pentru ca transformarea să fie deplină este nevoie de lucrul cu sine însuși. Trebuie început cu iertarea de sine și iertarea celorlalți. Cuvântul pentru Scorpion la ordinea zilei este REGENERARE. Este ca și cum ar trage linie și o ia de la capăt. Important de reținut este faptul că nimeni nu poate găsi în exterior ceea ce are la îndemână și anume în interior. Zăcămintele lui sunt sinele, propria persoană și eul interior. De aici trebuie să pornească la noul drum. În față este o cărare dreaptă, frumoasă, lină, precum o apă curgătoare. La fel trebuie să îi fie și gândurile, pline de armonie, credință și bucurie. Realizarea este asigurată dacă pașii necesari vor fi făcuți în timp real. Este de ajuns dorința și voința, restul sunt amănunte. 

Săgetătorul are planuri mărețe

Planurile ne oferă bucuria de a merge mai departe și de a aprecia viața la justa ei valoare. De această dată, Săgetătorul are planuri mărețe. Și este bine să fie așa. Cu cât ținta este mai mare, cu atât reușita este mai evidentă. Numai că se recomandă, permanent, lucrul cu încrederea în sine. Dacă există apreciere de sine, toate lucrurile din exterior vor deveni realitate. Visele se împlinesc în afara noastră dacă în interior este ordine. Iar planurile oricât de mari ar fi sunt posibile atâta timp cât credem în noi. Cuvintele pentru Săgetător la ordinea zilei sunt PLANURI MĂREȚE. Așa că începeți chiar de azi să vă faceți planuri. 

Capricornul cucerește

Un zâmbet. Este de ajuns un zâmbet și toți sunt fermecați. Fire teatrală, Capricornul își ia rolurile în serios. Nu trebuie scenă, pentru că întreaga lui viață este o scenă, unde oamenii toți sunt simpli actori. Îi place să fie în centrul atenției, iubește locurile aglomerate. Permanent învață ceva nou. Chiar și atunci când nu este atent și crezi că nu vede, el știe tot. Vede și simte fără să privească în punct fix. Capricornul cucerește prin natura sa, prin simplitate și ingeniozitate. Cuvântul Capricornului la ordinea zilei este CUCEREȘTE. Veșnic cuceritor. Simplu, modest, atent și timid. Și tocmai aceasta din urmă, timiditatea cucerește cel mai tare. Așa că putem spune că întreaga lume este a lui! 

Vărsătorul revarsă noi idei creative

Este un vizionar. Creația este însăși natura lui. Și vizualizarea. Este de ajuns să viseze pentru ca visul lui să devină realitate. Aceasta este perioada în care creativitatea atinge cote maxime. Prietenii îl apreciază și prieteni … știu de ce. Mai ales că Vărsătorul este prietenul care la nevoie se cunoaște. Atunci când vă alegeți prietenii, aveți grijă ca în grupul vostru să intre neapărat și un …Vărsător. Este plin de idei, un fel de Moș Crăciun, al cărui sac niciodată nu se epuizează și cadourile curg și curg. Într-un grup de prieteni, Vărsătorul este cel care spune gluma cu maximă seriozitate, motiv pentru care, întotdeauna, provoacă hohote de râs. Cuvântul pentru Vărsător la Ordinea Zilei este CREATIVITATE. Și dacă sunteți în pană de idei…întrebați un …Vărsător, care va revărsa propunerile lui una după alta. 

Peștii iubesc și sunt iubiți

Primesc apreciere din plin. Acasă, la serviciu, în școli, pe stradă, în instituții de stat sau private. Oriunde merg, Peștii sunt văzuți. Este imposibil ca un Pește să treacă neobservat. Este în centrul atenției, dar dacă nu este, părăsește locul respectiv. Sunt văzuți și vor să fie văzuți. Iubesc oamenii și vor să li se răspundă cu aceeași monedă și anume … iubirea. Cuvântul ideal pentru Pești la ordinea zilei este IUBIRE. Cred că iubire este al doilea nume al Peștilor. Iubesc viața și se bucură de ea. Apreciază frumosul, natura și au capacitatea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor, motiv pentru care sunt și foarte buni psihologi. Chiar dacă nu practică această meserie, capacitatea psihologică nativă le aduce numai …iubire.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply