Get this Widget

Horoscopul cuvintelor în anului 2019

0

Anul 2018 poate fi caracterizat printr-un singur cuvânt și anume – rătăcire. Și aici ne referim la noi toți. A fi rătăcit este un cuvânt vast, care are în componență o mulțime de înțelesuri. Rătăcirea poate fi și căutarea noastră permanentă, dorința de a afla de unde venim și unde mergem mai departe. Până aflăm concret răspunsurile, cu siguranță, vrem, nu vrem, dar umblăm rătăciți.

Anul 2019 este ca și cum ne-am trezi dintr-un somn profund și după ce trecem de pragul revenirii din vis, vedem realitatea și mai mult decât atât, în sfârșit, ne vedem pe noi înșine. Începem să înțelegem ce dorim de la viață, care este sensul nașterii noastre pe Pământ, de ce acum…de ce și …de ce. Pentru toate întrebările care ne frământă vom găsi răspunsuri, în interiorul nostru și nicidecum în afară. Armonia și pacea apar atunci când ne găsim echilibru în relația eu cu mine și apoi, eu cu ceilalți și eu cu Divinitate. Toate cele trei relații sunt importante pentru o viață plină de bucurie și iubire. Începem să vedem lumea cu alți ochi. Sau, mai bine zis, încep să ni se deschidă ochii.

În anul 2012 se vorbea despre intrarea în altă dimensiune, dar pe atunci nu înțelegeam nimic. Acum este evident și în anii care vor urma va fi și mai vizibil faptul că noi oamenii suntem vibrație și energie, iar simțurile noastre pornesc de la aceste două componente aflate la baza existenței noastre.

Vom simți mai mult, se numește clarsimțire, vom vedea mai mult, se numește clarvedere, vom transmite și vom primi mesaje sub forma gândurilor, se numește telepatie. Și apropo de aceasta capacitate extraordinară, una dintre noutățile dimensiunilor energetice de la 5 în sus, înseamnă a elimina telefoanele mobile, pentru că gândul va transmite tot ce ar spune vocea…Și acest fapt, în viitor, va fi o realitate. Este nevoie de dorință, voință, credință, încredere și acceptare. Tot ceea ce nu vedem concret și nu înțelegem, nu putem spune că nu există. Timpul ne va arăta. Și totul începe cu 2019.

Acest an, din punct de vedere numerologic, este o cifră divină. Numărul 3 aduce conștientizarea particulei divine din noi înșine și din ceilalți. Suntem supărați pe cineva, nu iertăm, denigrăm, ponegrim, vrem să ne răzbunăm? Cum ar fi să privim acea persoană prin ochii lui Dumnezeu? Cu ochii iubirii? Dacă Dumnezeu îi poate iubi pe oamenii răi, de ce nu am putea și noi să facem la fel, mai ales că suntem UNUL?

Și am ajuns și aici… Ce înseamnă toți suntem UNU? Prima explicație – toți suntem din Dumnezeu, Unul, avem particula divină înscrisă în ADN-ul nostru uman, care stă confortabil, lângă ego, cel care spune mereu – ”eu vreau, eu merg, eu simt, pe mine mă doare, eu, eu, eu”. Eu-ul este acela care mereu se plânge și permanent vrea ceva, în timp ce Divinul din noi este cel care spune ”acordă celui de lângă tine, indiferent cât de rău este, o șansă”. Iar șansa este ca tu să fii exemplul perfect pentru el. Dar cum ?

Cuvintele anului 2019

Cu ce trebuie să lucrăm în 2019?

 • Berbecul – încăpățânarea.
 • Taurul – acceptarea.
 • Gemenii – echilibru.
 • Racul – încrederea.
 • Leul – sinele. Fecioara – ceilalți.
 • Balanța – spiritualitatea.
 • Scorpionul – autoaprecierea.
 • Săgetătorul – energia.
 • Capricornul – stabilitate.
 • Vărsătorul – bunătatea.
 • Peștii – bucurie.

Fiecare dintre noi trebuie să lucreze cu cuvântul anului 2019. Prin propriul cuvânt trebuie să găsim echilibru, armonie și pace, atât în interiorul propriei persoane, cât și în exterior, pornind, cu siguranță, de la prima relație importantă și primordială în viața noastră și anume racordarea la energia și vibrația Universului, reconectându-ne cu Sursa, respectiv cu Divinul.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply