Get this Widget

Horoscopul cuvintelor. Să transmitem iubire!

0

În această săptămână, transmitem iubire. Dintre toate sentimentele umane, iubirea este cea mai desăvârșită și aceasta deoarece ea derivă din Divin. Iubim și suntem iubiți. Iubesc Divinitatea, mă iubesc pe mine și îi iubesc pe ceilalți. Iubirea înseamnă acceptare. Iubirea este compasiune. Iubirea înseamnă înțelepciune. Fără iubire în echilibru nu putem avea armonie și pace în viața de zi cu zi.

Cei care manifestă dureri de inimă au chakra inimii afectată. Din ce motiv? Din cauza iubirii, ori este prea multă, ori prea puțină, ori deloc. O fisură cât de mică în iubire duce la problemă de inimă. Spune-mi ce te doare ca să îți spun unde greșești, ce trebuie să corectezi în viața cotidiană. Totul este calculat, prea bine calculat…

Berbecul acceptă

A sosit timpul acceptării. Trebuie să îi iei pe oameni așa cum sunt ei, cu bune și mai puțin bune. Critica nu ajută la nimic, ci dăunează. Îți face rău ție, nu celorlalți. Cuvântul ideal pentru Berbec  este ACCEPTĂ. Acceptă ceea ce nu poți schimba. Acceptă, uită și mergi mai departe. Cuvintele magice pentru tine sunt acestea: ”Întâlnesc iubire oriunde merg”. Crezi în iubire și iubirea va face minuni. ”Iubirea este pretutindeni. Sunt iubit(ă) și iubitor(oare). În viața mea există oameni iubitori și eu îmi exprim cu ușurință și sinceritate iubirea pentru tot și pentru toate”, spune Berbecul și Universul, mai departe, lucrează pentru el.

Taurul comunică

Se zice că acolo unde este un grup adunat în mijlocul lui se află un Taur, care vorbește. În această săptămână, Taurul comunică gândurile lui celor dragi, apropiați, de acasă sau de la serviciu. Așa că un cuvând mai bun decât acesta nici că putea să fie și anume – COMUNICĂ. Acesta este cuvântul potrivit Taurilor. Comunică liber cu ceilalți deoarece crede pe depin că toate relațiile lui sunt armonioase. Și atunci când creăm armonie în inima și în mintea noastră, aceasta o vom avea și în viața de zi cu zi. ”Interiorul creează exteriorul. Întotdeauna”, acesta este mesajul transmis de Univers. 

Gemenii compătimesc

Sunt atenți la tot ce mișcă în jurul lor, aud, văd, simt și …compătimesc. Plâng de mila celor care suferă. Cuvântul potricit  este COMPĂTIMESC. Este bine să îi priviți pe ceilalți cu ochii Divinității, dar cu măsură. Trebuie să existe un echilibru în toată viața noastră pe Pământ. Universul vă transmite următorul mesaj, demn de luat în seamă: ” Mă bucur de ceea ce am și privesc cu entuziasm noile experiențe care stau în fața mea. Întâmpin noul cu brațele deschise și am încredere în Dumnezeu, știu că El vrea ce este mai bine pentru mine. Viața este minunată și merită trăită”.

Racul staționează

Stă și așteaptă, mai ales că are planuri mari pentru viitor. De aceea, cuvântul lor la ordinea zilei este STAȚIONEAZĂ. Și este posibil să stea așa o lună și chiar două. Știe în profunzimea inimii că în față are un viitor frumos, luminos, plin de optimism și speranță. trebuie doar să renunțe la rigiditate, spunând așa: ”Sunt flexibil(ă) și curgător(oare). Sunt deschis(ă) la nou și la schimbare. Fiecare zi îmi oferă posibilitatea de a deveni un om mai bun. Curg cu ușurință împreună cu viața”. Orice oprire este motiv de reflecție asupra vieții de la A la Z. Când stăm pe loc avem ocazia să gândim mai mult la noi și la planurile noastre de viitor. Stagnarea ajută, uneori. 

Leul iubește

Se alimentează din iubire, trăiește prin iubire. Dăruiește și primește iubire. Balanța este un pic dezechilibrată deoarece mai mult dăruiesc decât primesc, dar noroc că au un suflet mare. Oricum ar fi, Leul iubește. Așa că verbul potrivit pentru ei este IUBEȘTE. Atunci când simțim pe deplin pacea, viața devine minunată. Leul trebuie să spună mereu așa: ”Pacea și armonia sunt starea mea permenentă deoarece sălășuiesc în mine. Simt toleranța, iubirea și compasiunea pentru toți oamenii și pentru mine în egală măsură”. 

Fecioara înțelege

Îi înțelege foarte bine pe ceilalți, dar ar fi bine să se înțeleagă și pe sine. Este necesar echilibru și în cazul înțelegerii. Oricum ar fi cuvântul vostru în acest zile este ÎNȚELEGE. Trebuie să vă adaptați la schimbare. Fraza potrivită pentru voi este aceasta: ”Trec toate hopurile cu veselie și ușurință. Mă așteaptă de acum înainte noi și minunate experiențe. Viața mea devine din ce în ce mai bună”. Viața susține pe deplin Fecioara. Universul dorește să fii împlinit(ă). Ai încredere în viață. Ești în siguranță. Dispui de libertatea de a gândi lucruri frumoase, cu iubire și optimism.

Balanța creează

Plină de creativitate, creația este al doilea nume al Balanței. Pentru ei este de ajuns să închidă ochii și să vadă. Nimic nu poate fi ascuns de Balanță. Intuiția, telepatia, vizualizarea, totul funcționează la cote maxime. Din acest motiv cuvântul Balanței la ordinea zilei este CREEAZĂ. Balanța poate transforma fiecare experiență într-o oportunitate. Ea știe că fiecare problemă are o soluție. Cel puțin așa ne-a învățat matematica. Propozițiile afirmative potrivite sunt acestea: ”Toate experiențele, bune și mai puțin bune, sunt oportunități de a învăța și a progresa. Sunt în siguranță”. 

Scorpionul tace

Tace ziua, tace noaptea. Tace pentru că trece prin filtrul gândirii tot ce trăiește, oameni și fapte. În cazul Scorpionului, și tăcerea este un răspuns. În concluzie, cuvântul pentru Scorpion la ordinea zilei este TACE. Atunci când în interiorul lui se istalează tăcerea, gândurile îi sunt mai creative ca niciodată. Scorpionul trebuie doar să elimine tot ce este trist și negativ, lăsând loc bucuriei de viață. ”Nici o persoană, loc sau lucru, nu are vreo putere asupra mea, pentru că sunt singurul gânditor din mintea mea. Îmi creez propria realitate pozitivă și frumoasă, pentru că aceasta îmi doresc din profunzimea inimii”, spune Scorpionul. 

Săgetătorul adună

Face adunarea, cele bune să se adune, cele rele…să plece! Așa zice acum Săgetătorul. Prin urmare cuvântul pentru Săgetător la ordinea zilei este ADUNĂ. Și nu este vorba despre bani, ci despre fapte. Face uz de propria imaginație și își exprimă creativitatea. Trebuie doar să aibă încredere în talentele și abilitățile creative, care sunt exprimate acum în moduri profunde, pline de satisfacție. Și adună și laude deoarece creativitatea Săgetătorului este solicitată la maximum. Trebuie doar să iubești viața și să te bucuri de fiecare moment al ei. Trăiește din plin, liber(ă), acesta fiind un drept câștigat prin naștere. Afirmația ta este Iubesc viața! Și viața va fi …superbă. 

Capricornul crede

Crede și nu cerceta! Nu, nu este pentru Capricorn. El gândește, studiază, analizează. Cu toate acestea, acesta este momentul în care Capricornul crede. El crede în bucurie și privește cu entuziasm viața. Cuvântul Capricornului la ordinea zilei este CREDE. Trebuie să crezi în lucrurile bune și ele se vor întâmpla. Viața ta este ca o oglindă. Și oamenii pe care îi cunoști sau îi întâlnești în drumul zilnic sunt adevărate oglinzi. Ei îți oferă ocazia de a te schimba și desigur, de a evolua. Eliberează trecutul și iartă pe toată lumea, inclusiv pe tine. Iertarea derivă din iubirea și iubirea este iertare. ”Sunt liber(ă) să înaintez spre noi și frumoase experiențe, ce vor aduce numai armonie și pace!”, spune Capricornul azi. 

Vărsătorul visează

Visează cu ochii deschiși. Viața pentru el este un permanent vis din care pare că nu se mai trezește. Cuvântul pentru Vărsător la ordinea zilei este VISEAZĂ. Visele îi aduc beneficii. Atunci când visează cu ochii deschiși vede. Vizualizarea este bună, ajută. Vărsătorul se simte împlinit cu tot ceea ce face și are planuri mari pentru viitor. Fiecare moment al zilei este special pentru Vărsător deoarece își urmează intuiția și își ascultă inima. Trebuie doar să creadă, spunând această afirmație: ”Sunt împăcat(ă) cu lumea, dar și cu activitățile mele cotidiene. Mă apreciez pe mine la justa mea valoare”. 

Peștii apreciază

Apreciază și sunt apreciații. În cazul lor, feedbeck există și se manifestă pe deplin. Așa că da, Peștii APRECIAZĂ. Acesta este cuvântul lor la ordinea zilei. Și în cazul lor funcționează intuiția. Înțelepciunea divină îi îndrumă pe Pești și sunt întodeauna acolo unde trebuie să fie. Fac alegerile potrivite deoarece Universul îi susține pe deplin. Afirmația lor este aceasta: ”Inteligența divină mă îndrumă mereu în realizarea țelurilor mele. Sunt în siguranță. Merg pe drumul cel bun”.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply