Get this Widget

Horoscopul cuvintelor.Săptămâna armoniei

0

Aceasta este săptămâna armoniei. Nu putem avea pace fără armonie și invers, nu putem avea armonie fără pace. Primul pas este ARMONIA.

Să ne armonizăm relațiile unii cu ceilalți, să ne înțelegem, să ne acceptăm, cu bune și mai puțin bune. Să conștientizăm că nimeni nu este perfect și că doar unul singur Creatorul Divin este perfecțiunea întruchipată.

Să încercăm a ne vedea prin oglinda Universului, care reflectă în noi înșine sentimente profunde de iubire, cărora nu trebuie decât să le dăm frâu liber.

În vorbirea cotidiană să utilizăm cuvintele magice ”Armonie și Pace”. Să spunem MULȚUMESC și SUNT RECUNOSCĂTOR pentru tot ce am trait și trăiesc, cu bune și mai puțin bune, pentru tot și pentru toate. Să fim în armonie cu noi înșine, cu Dumnezeu, cu natura și cu micile necuvântătoare. Fără critică și judecată. De aici începe…o nouă viață. Nu este ușor, dar nici imposibil nu este. 

Berbecul ia decizii

Anul 2019 este anul deciziilor. Împreună cu persoana iubită. Acceptarea celorlalți, cu bune și mai puțin bune. Atunci când vei reuși să armonizezi viața în planul relațional, viitorul va fi luminos. Închide ochii și ia decizii, după cum îți dictează inima. Prin urmare, cuvintele potrivite la ordinea zilei sunt A LUA DECIZII. Ai încredere în tine și ai încredere în Dumnezeu! Focalizează-te asupra slujirii celorlalți, ca și până acum, dar nu uita că trebuie să echilibrezi balanța A PRIMI cu A DĂRUI. Sfatul Universului este acesta: ”concentrează-te și rămâi în acest râu al dăruirii și al primirii, în orice situație și în tot ceea ce faci”.

Taurul se mobilizează

 S-au adunat multe și mărunte. Faceți o listă și urmați-o pas cu pas. Este timpul mobilizării. Așa că verbul potrivit la ordinea zilei este MOBILIZEAZĂ. Armonizarea relațiilor cu ceilalți este tocmai ce vă trebuie. Până acum, mai mult ați dat decât ați primit și este timpul să echilibrați această lege universală. Fraza magică este aceasta: ”Fiecare gând este o investiție pe termen lung, care nu va ezita să vă aducă dividendele necesare. Investește cu înțelepciune. Gândurile să fie, permanent, de iubire, pace și armonie. Rămâneți ancorați în această frecvență”. Sunteți la un pas ca visele să devină realitate. 

Gemenii sunt activi

Chiar dacă sunt doi în unul, Gemenii întotdeauna au fost activi. Posibil, acel geamăn mai ager și activ îl trage după sine pe cel liniștit. Armonizarea celor doi Gemeni este exact ceea ce vă trebuie pentru o viață plină de bucurie, entuziasm și sănătate. Cuvântul potrivit pentru Gemeni este ACTIV. Iar fraza potrivită, aceasta: ”Faceți progres neîntrerupt. Ai progresat și până acum deoarece te-ai focalizat pe iubire în activitățile tale zilnice”. Universul vede și apreciază contribuția ta la binele omenirii prin gândurile, sentimentele și faptele zilnice, pline de iubire”. Mergeți tot așa și totul va fi …minunat!

Racul face planuri

 Pe termen scurt și pe termen lung. PLANURI. Acesta este cuvântul la ordinea zilei pentru Rac. Nu trece o zi fără să vă gândiți la ziua de ieri și la cea de mâine. Atât de mult vă gândiți la ce a fost și ce va fi, încât uitați să trăiți momentul, aici și acum. Și în cazul tău este vorba despre armonizare. Echilibrează legea a dărui și a primi. ”Întregul Univers funcționează după cum inspirăm și expirăm. Când doar expiri (dăruiești) sau doar inspiri (primești), ieși din ritmul Universului. Pentru sănătate, energie și împlinire optimă, echilibrează fiecare inspirație din viață cu o expirație”, acesta este sfatul potrivit pentru tine. 

Leul calculează

Unu plus unu fac doi. Leul este cerebral. Calculat. Planurile lui de viață includ calcule matematice, bine gândite și analizate, în prealabil. De aceea, cuvântul pentru Leu la ordinea zilei este CALCULEAZĂ. Dar totodată, trebuie să iei în calcul și armonizarea relațiilor cu ceilalți, cunoscuți și chiar necunoscuți. Încearcă să înțelegi pe fiecare și va fi bine. Misiunea ta personală este să slujești într-un mod în care îți aduce multă bucurie și aduce bucurie și altora. ”Nu îți face griji în legătură cu găsirea misiunii personale. Focalizează-te pe slujirea unui scop și apoi scopul te va sluji”, acestea sunt planurile Universului cu tine. 

Fecioara lucrează

 Dacă ar fi să i se dea un nume acesta ar fi ”Albinuța”. Munca este a doua natură a ei. Îi place să fie utilă. Așa că verbul potrivit pentru fecioară la ordinea zilei este LUCREAZĂ. În lucrul tău ar fi bine să te armonizezi și cu ceilalți, printr-o bună coordonare. Ai capacitate de lider și poți, trebuie doar să vrei. Numai că trebuie să te oprești din când în când, așa după cum te sfătuiește Universul. Ține cont de următoarele recomandări: ”Răsplătește-te! Ai dăruit mult în ultima vreme și a venit vremea să primești. Găsește timp să te răsplătești. Acest echilibru între a dărui și a primi este esențial pentru a-ți menține energia, starea de spirit și motivația la un nivel ridicat”. 

Balanța programează

Chiar și timpul liber este programat. Viața este o permanentă programare, de aceea cuvântul potrivit pentru ea, la ordinea zilei, este PROGRAMEAZĂ. Până și întâlnirile cu cei dragi sau prietenii sunt programate. Trebuie lucrat la armonie în relație cu ceilalți oameni, inclusiv cu cei mai puțini buni. Priviți-i pe toți cu compasiune, înțelegere și acceptare. Viitorul implică apariția a noi proiecte creatoare. Universul spune așa: ”Sufletul tău dorește să se exprime în diferite moduri creatoare. Noi te călăuzim să îți umpli viața de artă și creativitate. Exprimarea creatoare te face să te simți plin de viață, de entuziasm, și să-ți reaprinzi pasiunea de a trăi viața la intensitate maximă”. 

Scorpionul apreciază

Imediat ce ai început să apreciezi, binele se va înmulți în viața ta. Reușita și succesul sunt cotidiene în viața unui Scorpion care apreciază, spune mulțumesc și este recunoscător pentru tot ce a trăit până acum, bine și mai puțin bine. Cuvântul lor la ordinea zilei este deci APRECIAZĂ. Mai departe, Universul spune așa: ” acum este momentul sincronizării perfecte. Poți acționa potrivit inspirațiilor. Ușile sunt deschise, iar tu treci prin ele avându-ne pe noi alături. Nu amâna sau ezita, fiindcă ai pregătite toate ingredientele pentru succes. Totul și toate sunt alături de tine, sprijinindu-te pentru un rezultat pozitiv”. 

Săgetătorul are inspirație

Este într-o perioadă creativă, plină de idei frumoase și imaginație bogată. Prin urmare, cuvântul potrivit ca o mănușă, pentru Săgetător, este INSPIRAȚIE. Armonizează relația ta cu ceilalți, dar și cu mediul înconjurător. Ai nevoie de aer proaspăt. Ieși la natură. Joacă-te! Doar așa vei reuși în tot ceea ce ți-ai propus. ”Petrece mai mult timp afară sau dă la o parte perdelele și deschide larg ferestrele pentru a te împrospăta, pe tine și casa”, îți transmite Universul. Și pentru ca inspirația să fie deplină nu uita că ”jocul, veselia și râsul îți vor ridica nivelul energetic, astfel încât poți avea mai multe rezultate încununate cu succes, oriunde, în drumul tău”. 

Capricornul analizează

Doar când doarme nu analizează, Capricornul. Uneori, mii de gânduri îl invadează, fiecare însemnând o dorință ascunsă a sufletului. Cuvântul potrivit pentru Capricorn la ordinea zilei este ANALIZEAZĂ. El analizează tot – trecutul, prezentul și viitorul. Nimic nu trece cu vederea, dacă asta și-a propus. Și el are nevoie de armonie în viața de zi cu zi. Cu sine însuși este împăcat, așa că are de lucru la relația cu ceilalți. Puțini sunt prietenii lui, dar ei sunt cei aleși. Universul vorbește în cazul lor de acceptare: ”Privește-te pe tine și pe ceilalți prin ochii îngerilor, cu iubire și acceptare necondiționată. În acest fel, vei inspira și vei înălța sufletul fiecărui om din viața ta la cel mai înalt potențial”. 

Vărsătorul se gândește

Imaginea ar fi cea a Gânditorului de la …Hamagia. Pentru că în această perioadă, Vărsătorul foarte mult …gândește. Așa că verbul potrivit pentru Vărsător este GÂNDEȘTE. Numai că la el a gândi este un proces lent încet, pentru că Vărsătorul nu fuge nicăieri, având propriul său ritm. I-a acceptat pe ceilalți așa cum sunt, dar are de lucru la acceptarea…de sine! Dar aici durează. Pe moment, Universul transmite așa: ”Visează cu ochii deschiși. Vei auzi și vei primi mai ușor mesajele, dacă visezi cu ochii deschiși, zi de zi. Relaxează-te și deschide-ți inima pentru a primi, fără să își îndrepți gândurile strict în acest sens. Observă senzații, sentimente, imagini, viziuni și idei, ca și cum ai viziona un film”. Acesta este planul creativității. Ai capacitate. Folosește-o! 

Peștii deschid ușile

Pentru Pești nu există uși închise. Toate se deschid la un singur gând al lor. Prin urmare, cuvintele potrivite Peștilor sunt acestea două: DESCHID UȘILE! Viața pentru Pești funcționează pe principiul lămpii lui Aladin. Spun cu voce tare sau transmit telepatic gândul lor și acesta se materializează. Ei trăiesc în armonie cu ceilalți, motiv pentru care, tot ce își propun reușesc. Sentimentul potrivit pentru ei este IUBIREA. Atâta timp cât văd peste tot în jurul lor iubire, răspunsul care îl primesc de la ceilalți este tot…iubire! Universul transmite următorul mesaj: ”Focalizează-te numai pe iubirea care stă la baza oricărei situații și totul va fi minunat în viața ta!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply