Get this Widget

Horoscopul cuvintelor:În această săptămână suntem plini de energie

0

În această săptămână de toamnă, toate zodiile debordează de energie. Iar aceasta este însoțită la tot pasul și în tot locul de bucurie, entuziasm și încredere. Avem speranță în suflet și un optimism care determină reușita pe toate planurile. Tot ce ne propunem devine realitate. Dar este important să credem în noi înșine, în puterile noastre. Legea atracției spune simplu – înainte de a obține ce dorim trebuie să vizualizăm că acel lucru îl avem deja. 

Berbecul trebuie să facă ordine

Haosul este imposibil în Univers, dar o anumită percepție a haosului este necesară în viața noastră cotidiană. Haosul poate fi perceput sub formă de dezordine acasă, dezechilibru financiar și exemplele ar putea continua. Poate fi interpretat greșit principiul ordinii prin care operează Universul. Prin urmare, cuvântul potrivit Berbecului, la ordinea zilei, este ORDINE. Pentru a fi împliniți, trebuie să avem în interiorul, dar și în exteriorul nostru ordine. Și cel mai bine este să începem de la noi înșine. Să dăm deoparte cele mai nefavorabile sentimente și să aducem în loc altele noi, pozitive. Uneori, judecata exagerată ne duce în confuzie și astfel ieșim din legile de ordine și control echilibrat. Totul pornește de la un singur fapt și anume – stresul cotidian indispensabil vieții. Ordinea va atrage după sine multă energie, entuziasm și bucurie, împlinire, armonie și pace.

Taurul alege să fie fericit

Oboseala se resimte persistent. Și nu este vorba despre cea fizică, care poate fi depășită, cu ușurință, printr-un somn prelungit. Aici este vorba despre oboseala psihologică, acumulată ca urmare a stresului care a devenit obișnuință, începând cu data de 1 septembrie. Gata! Este timpul să alungi toate sentimentele nedorite și să alegi. Alege să fii fericit! Chiar azi, acum! Cuvântul pentru Tauri, la ordinea zilei, sau de fapt cuvintele potrivite sunt acestea – ALEGE SĂ FII FERICIT(Ă)! Este cea mai bună alegere pe care poți să o faci. Dacă anul acesta îl închei într-un mod pozitiv, anul care vine va fi unul foarte bun, plin de realizări, împliniri și miracole. Ești propriul tău creator, tot ce îți dorești vei avea. Principalul este să vizualizezi ce dorești și vei avea, totul depinde doar de tine. Când vei înțelege aceasta, să fii sigur(ă) că ești pe drumul cel bun. Alegerea îți aparține. Iar fericirea este o alegere potrivită. Din bucurie izvorăște, ulterior, energia, entuziasmul și înțelepciunea, care vin ca o completare la o viață împlinită și de succes.

Gemenii fac alegerea potrivită

Anul 2018 este unul determinant pentru întreaga viață. Este anul alegerilor. Iar alegerea se dovedește a fi una potrivită. Liberul arbitru a ajutat pentru a face alegerea corectă. Cuvintele Gemenilor, la ordinea zilei,sunt: ALEGEREA POTRIVITĂ. Poți întreba, pe bună dreptate, ce este liberul arbitru? O definiție simplă spune că liberul arbitru înseamnă că tu ești cel care ia hotărârea de a urma sau nu calea ideală. Uneori este nevoie de o focalizare lăuntrică pentru a descoperi ce este mai bine pentru tine. Așa că privește în interior. În viață există alegeri din iubire și alegeri din teamă. Iar tu alegi iubirea. Este alegerea potrivită. Nu trebuie decât să închizi ochii și să vizualizezi ce îți dorești cu adevărat. Familie, serviciu, copii, altele. Faci o listă în ordinea priorităților. Trebuie să simți că tot ceea ce îți dorești ai deja. Și vei avea. Când vei înțelege că alegerea din inimă este cea potrivită, întreaga lume este a ta. Numai că nu uita că baza trebuie să fie BINELE și POZITIVUL. Alegerea potrivită.

Racul elimină blocajele

Așa cum se știe, Racul uneori face doi pași înainte și unul înapoi. Acum simte un oarecare blocaj și stă pe gânduri – înainte sau înapoi? Privește în profunzimea inimii și vezi ce simți acolo. O voce interioară îți spune să mergi fără teamă, mai departe. Cuvântul potrivit Racului, la ordinea zilei, este ELIMINĂ! În cazul anumitor blocaje, să știi că acestea sunt numai temerile tale de a înainta spre lumină. Necunoscutul este deseori înspăimântător pentru că reprezintă ceea ce nu se vede. Tu ești capabil și puternic! Nu te teme de propria ta măreție! Un blocaj nu este o realitate. Aici găsim imaginația. Așadar, mută privirea de la prezența aparentă a blocajului. Privește într-o nouă lumină și încearcă să îl vezi doar ca o piatră de care te-ai împiedicat. Ridică piatra, da-o într-o parte și mergi mai departe. Dispui de energie, așa că nu uita că totul depinde numai de tine! Atunci când vei înțelege că poți elimina  singur blocajele, întreaga viață ți se va schimba, în bine. 

Leul merge mai departe

Viața este o permanentă încercare, cu bune și mai puțin bune. Depinde de stările de spirit, ale tale și ale celorlalți. Și nu în ultimul rând depinde de cum înțelegi tu viața. Dacă momentele grele le întâmpini cu liniște și calm, totul va fi bine. În cazul în care te ancorezi în stres și imaginație negativă, te vei afunda mai tare în aceste sentimente neplăcute, nu înlăturându-le, ci înmulțindu-le. Așa că a merge mai departe este o decizie înțeleaptă. Și decizia îți aparține. Așa că trei cuvinte ți se potrivesc acum și sunt la ordinea zilei – MERGI MAI DEPARTE! Odată ce ai înțeles că în drumul tău cale de întoarcere nu există, binecuvântările divine vor fi din ce în ce mai multe. Vei trăi abundența sub toate formele ei imediat ce vei înțelege că decizia îți aparține. Tu ai ultimul cuvânt de spus – aici și acum. Privind drumul ce îți stă în față vei vedea lumina, soarele, bucuria, speranța, entuziasmul. Dispui de energie, așa că profită de ea și mergi mai departe! 

Fecioara își controlează respirația

Foarte multe probleme în viața noastră apar de la un singur fapt, pe care refuzăm să îl înțelegem, și anume respirația. Stresul, oboseala, nervozitatea apar pe fondul lipsei de oxigen. Da, este vorba despre relația ta cu oxigenul. Așa că a sosit clipa să preiei controlul asupra respirației, pentru ca mai apoi să îți poți controla întreaga viață de la A la Z. Cuvintele potrivite la ordinea zilei sunt și aici două – CONTROLEAZĂ RESPIRAȚIA! Aerul pe care îl inspiri chiar acum este plin de energie, bucurie, armonie și pace, ingrediente indispensabile pentru o viață împlinită și fericită. Chiar și unele probleme medicale, inclusiv o banală răceală, au la bază insuficiența aerului sau o coordonare imperfectă a respirației în timpul zilei sau nopții. Imediat ce înveți să controlezi respirația, toate visele tale vor deveni realitate. Apelează la yoga sau orice fel de meditație pe care o poți găsi cu ușurință accesând Internetul. Și aici totul depinde de tine, numai de tine, ești propriul stăpân al unei vieți ideale! 

Balanța merge înainte fără teamă

Viitorul este în față. Și în acest caz este vorba despre un viitor luminos. Balanța a ales lumina. Trăiește în lumină. Nu există nimic de care să te temi cu adevărat, pentru că ai capacitatea miraculoasă de a călători în planul luminii, astfel încât vei scăpa de pericole, orice formă ar avea ele. Lumina își face drum prin întuneric, acesta din urmă fiind dizolvat de …lumină. Așa că tu ești lumina și poți merge înainte, fără teamă, mai ales că dispui de foarte multă energie. Elimină teama, alege iubirea! Cuvintele potrivite Balanței sunt două la ordinea zilei – MERGI ÎNAINTE! Stai relaxat(ă) și conștient(ă) de această lumină extraordinară care se află în tine și în jurul tău acum. Meditează asupra intenției de a fi în această lumină chiar acum. Ca să afli mai multe, cine ești, de unde vii și ce vrei să știi, este de ajuns să spui vreau să știu și vei afla. Dorința de a cunoaște trebuie să pornească din suflet. Lumina este o forță, vizualizează în lumină totul, chiar și negativul și vei vedea cum totul se transformă în pozitiv și bine, acestea fiind principiile de bază ale Universului.

Scorpionul analizează

Trece totul prin filtrul gândirii. Pune întrebări și caută răspunsuri. Analiza este la baza oricărui pas. Prin urmare, cuvântul potrivit pentru Scorpioni la ordinea zilei este ANALIZEAZĂ. Nimeni nu scapă de fina observație scorpionului. În preajma lui, noi toți trebuie să ne alegem cu grijă cuvintele. Munca o desfășoară energic și cu cea mai mare pasiune, așa că rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară. La sfârșitul acestui an, culege roadele eforturilor depuse la serviciu până acum. Analiza se extinde la întrebările existențiale – cine sunt, de unde vin și unde merg mai departe. Nimeni și nimic nu scapă de analiza profundă a Scorpionului. Are capacitatea de a renaște permanent. Îl ajută și faptul că a se juca este a doua natură a lui. Teatral, recurge la jocuri copilărești, care îl vor ajuta pe Scorpion în orice situație s-ar afla. În interiorul unui Scorpion se dă o permanentă luptă legată de înțelegerea lumii exterioare, care și de această dată se rezumă la un singur cuvânt și anume – analiza. 

Săgetătorul caută sufletul pereche

Nu l-a găsit sau l-a găsit. Cu toate acestea, săgetătorul continuă să caute sau să se întrebe dacă a găsit sufletul pereche. Cuvântul sau de fapt verbul potrivit Săgetătorului este A CĂUTA. Ce este viața dacă nu o permanentă căutare? Ar fi simplu dacă Săgetătorul și-ar lua arcul și ar trage, iar țintă să fie însăși sufletul lui pereche. Dacă Săgetătorul are pe cineva, ar fi bine să se întrebe – ” Este altcineva potrivit cu care aș putea fi fericit(ă) și cu care m-aș potrivi mai bine?” Ascultă, apoi, vocea inimii. Dacă inima tresare la un gând, o persoană la care v-ați gândit chiar acum, înseamnă că aceasta este sufletul pereche. Uneori, compatibilitatea se schimbă odată cu schimbarea intereselor și priorităților. Este bine să fie o pasiune sau o activitate în comun – casa, familia, serviciu ș.a. În orice situație te-ai afla, componenta-cheie este încrederea reciprocă. Atunci când exprimăm liber visele și dorințele, unul altuia, acesta este drumul cel bun de iubire și împlinire sufletească. Dacă în suflet este liniște și pace, este bine. Dacă nu, căutați mai departe. Totul și toate, în viață, vor veni la timpul lor.

Capricornul se exprimă liber

Este vremea deciziilor. Deși iubește să trăiască în grupul pe care singur l-a format, Capricornul vrea să iasă în evidență și să exprime ceea ce gândește. Vorbește în metafore și pilde, dar ceilalți trebuie să îl înțeleagă. Este examenul lor, nu al lui. Acum a ales să se exprime după cum simte, liber. Verbul potrivit Capricornului este A EXPRIMA. Lucrează pe cont propriu deoarece dispune de o capacitate vizionară puternică. Partea pozitivă este că un Capricorn simte mereu pământul sub picioare. Nu poate fi amăgit. Dispune de energie, tot ce își planifică realizează. Ar fi bine, înainte de luarea deciziilor, să fii sincer tu cu tine însuți. Concentrează-te să îi slujești pe ceilalți oameni, ceea ce îți va aduce satisfacție și bucurie. Caută scopul pozitiv și acesta te va sluji întreaga viață. Universului îi place să acționezi cu bucurie, entuziasm, pe principiul binelui. Și dorințele se vor împlini. Slujindu-i pe ceilalți, vei fi ”hrănit” pe mai multe căi. Primești binecuvântările celorlalți și hrănești Universul prin slujirea ta, apoi Universul întoarce înzecit ceea ce ai oferit bun și mai mult decât atât – abundență ș.a. 

Vărsătorul își face planuri de viitor

Calm, liniște și pași mărunți. Nu se grăbește nicăieri. Acesta este Vărsătorul. Un pic cu ”capul în nori”, Vărsătorul începe să se gândească la ce va fi mâine. Cuvintele potrivite Vărsătorului la ordinea zilei sunt A FACE PLANURI. Nu îi place să scrie, așa că desenează grafic, imaginativ. În minte vede cum va arăta viitorul lui. Se află între teatru și lumea reală. Caută să facă o punte concretă între aceste două lumi. Îi place ca viața să fie interesantă. Și aceasta deoarece manifestă permanent curiozitate. Este curios din fire și mereu întreabă – de ce așa și de ce nu în alt fel? Planurile sunt legate de casă, familie, școală, serviciu. În orice situație s-ar afla, Vărsătorul vorbește, în sfârșit, despre planurile lui de viitor. Ezită la capitolul încredere, dar dorința de schimbare este așa de mare încât, în sfârșit, poate vizualiza cu ochii minții ce dorește el pentru ziua de mâine. Privește pozitiv viitorul și îl vei avea. Este de ajuns să vrei și vei putea. Tu poți și poți mai mult decât crezi tu că poți. Vezi lumea în culori calde și viitorul va fi luminos!

Peștii își găsesc menirea

Îmbină utilul cu plăcutul. La baza a ceea ce fac stă plăcerea. Nu pot întreprinde nimic fără să le placă. Doar așa vor obține cele mai bune note la Școala Vieții. Aceasta este perioada ideală pentru a descoperi ce le place cu adevărat. Verbul potrivit la ordinea zilei pentru Pești este A GĂSI. Și ce pot găsi dacă nu menirea. Aceasta poate fi sub forma activității, persoanei ideale, alături de care să trăiască întreaga viață etc. Viața este plină de provocări și depinde de noi cum le întâmpinăm. În starea de pace interioară, vom găsi răspunsuri la toate întrebările existențiale, inclusiv cel legat de menire. Din punctul de vedere al Universului, rolul Peștilor este de a ajuta, de a fi ”îngeri” în chip de om, pe Pământ. Menirea lor este una divină. Unii oameni trebuie să îi ajute pe ceilalți. Și aceștia sunt Peștii. Singura lor problemă sunt stările de spirit diferite, pe care trebuie să învețe să le gestioneze corect. Menirea este una benefică, pozitivă și trebuie să aibă la bază armonia și pacea.

 Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply