Get this Widget

Horoscopul pentru joi, 01 august 2019

0

BERBEC

Ziua îți aduce în atenție relația cu persoana iubită și cu copiii. Tensiunile sunt la cote maxime, de aceea fii prudent și ține-ți firea. Anturajul celor dragi, acțiunile și planurile lor de viitor îți pot strica propriile planuri, însă ar fi bine să asculți părerile și doleanțele lor. Pentru a te detașa de tumultul cotidian, rezervă-ți momente pentru un hobby, care mai târziu se va transforma într-o adevărată carieră profesională. Prudență la gânduri și vorbe.

TAUR

Sunt momente bune pentru demararea unor activități gospodărești și pentru planuri legate de casă și familie. Cu toate că dialogurile cu cei dragi sunt distorsionate, ai putea să fii mai înțelegător cu puțin efort și bunăvoință. Neînțelegerile pornesc de la bani, pentru că toți cei din preajma ta se bazează mult pe veniturile tale din munca proprie. Îți sunt favorizate achiziționarea obiectelor decorative pentru casă, ba chiar și demersurile pentru o casă nouă sau un teren.

GEMENI

Se întrezăresc multe drumuri, însă pe distanțe scurte. Pot intra în discuție și demersurile necesare unei vacanțe. O rudă sau un prieten apropiat îți poate solicita ajutorul, însă mai întâi rezolvă-ți treburile tale. Ești emotiv și foarte ușor poți fi păcălit de mărturiile celorlalți. Cineva din anturajul profesional îți va aminti că ar fi bine să-ți îmbogățești bagajul de cunoștințe prin noi forme de instruire personală. Prudență dacă susții examene și probe.

RAC

Veniturile din munca desfășurată la un serviciu ți se pot rotunji. Însă cum vin banii, așa se și duc, pentru că se pare că deja ai planificate cheltuieli serioase. Recomandabil este să fii cumpătat și să eviți cheltuielile extravagante. Pe de altă parte, în sfera profesională sunt tot felul de schimbări, conflicte și cu greu le poți desluși. Ai grijă la ce spui și croiește-ți în taină planuri de viitor. Energia vitală fluctuează și de aici și stările tale de spirit.

LEU

Foarte ușor treci de la o stare la alta astăzi. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile tale. Sunt momente favorabile pentru a începe o dietă de sezon, un program de exerciții fizice ușoare sau pentru a-ți schimba garderoba. Ești cufundat în gândurile tale și ar fi bine să evițti dialogurile importante și spațiile aglomerate. După-amiază ți-ar face bine o întâlnire cu prietenii, chiar dacă aceștia sunt mai zgomotoși.

FECIOARA

Astrele îți recomandă retragere din forfota vieții cotidiene. Este nevoie să îți îngrijești atât sufletul, cât și trupul. Afecțiunile legate de sistemul circulator și picioare îți pot da bătăi de cap, însă remediile naturiste te ajută suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Aflarea unor informații legate de sfera profesională te vor pune pe gânduri. Fii foarte prudent la serviciu!

BALANȚA

Întâlnirile și dialogurile cu prietenii îți vor aduce informații importante legate de călătorii în străinătate sau de studii. Fii prudent și mai întâi verifică tot ce afli. Neînțelegerile sau nereușitele zilei pornesc de la graba de a rezolva tot și toate într-un timp scurt. Unii apropiați vor încerca să te necăjească, dar evită-le provocările cu diplomație. Dacă ești implicat în examene și probe, contextul astral te susține destul de bine.

SCORPION

Se pare că un șef este cu ochii pe tine și oricât l-ai ocoli, tot va trebui să stai de vorbă cu el. Discuțiile sunt legate de banii rezultați din colaborări, proiecte și mai puțin vizează modul în care îți îndeplinești îndatoririle. Relațiile socio-profesionale sunt destul de imprevizibile. Bine ar fi să asculți ce au de zis ceilalți și să răspunzi direct și la obiect, argumentându-ți deciziile și acțiunile cu dovezi pertinente. După-amiază stai la o șuetă cu un prieten drag.

SĂGETĂTOR

O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Banii de care dispui sunt insuficienți pentru planurile tale de călătorie sau ești nevoit să achiți de urgență unele datorii mai vechi. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la completarea studiilor tale personale și profesionale, pentru a avea acces la colaborări mult mai profitabile. După-amiză sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau pentru vizitarea unei galerii de artă.

CAPRICORN

Ziua îți aduce în atenție plata facturilor și a altor tipuri de datorii restante. Datorită partenerului de viață, de afaceri sau colaborătorilor s-ar putea să fii nevoit să plătești daune de pe urma acestora. Sunt sume mici deocamdată, dar fii prudent. Dozează-ți eforturile și îndeplinește-ți sarcinile socio-profesionale fără a cere prea mult ajutor din partea altora. În a doua parte a zilei ar fi bine să-ți rezervi momente de odihnă și plimbări în aer liber.

VĂRSĂTOR

Relațiile parteneriale sunt disonante. Există nemulțumiri și neînțelegeri legate de sarcinile fiecăruia în cadrul unor activități comune. Atenție că ești obosit, iar mentalul te ajută puțin. Ascultă părerile celorlalți și acordă-le deocamdată credit. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești prea implicat în treburile personale. Rezervă-ți momente de liniște și relaxare alături de cei dragi și ai mai multă grijă de aceștia.

PEȘTI

La serviciu se anunță multă forfotă. Fii prudent, deoarece ești destul de distrat și riști să gafezi în relațiile cu ceilalți. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că organismul îți este obosit. Sănătatea aparatului circulator este vulnerabilă, însă evită pe cât posibil tratamentele medicale clasice, analizele și intervențiile chirurgicale. Sunt momente pasagere, dar totuși în a doua parte a zilei plimbă-te în aer liber, odihnește-te și stai la o șuetă cu cei dragi.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply