Get this Widget

Horoscopul pentru luni, 05 august 2019

0

BERBEC

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse, pentru că toate eforturile tale sunt îndreptate către activități recreative, către distracții, aventuri și hobby-uri personale. Este adevărat că în ultimul timp ești foarte îngrijorat de ceea ce se petrece în segmental relațiilor cu cei dragi, însă cu puțin efort și bunavoință vei reuși să împaci pe toată lumea. Prudență la colaborările profesionale!

TAUR

O zi cu multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate și cu greu se poate cădea la pace cu ceilalți. Nici șefii nu sunt de partea ta, așa încât rezumă-te doar la îndatoririle tale și evită provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și pe segmentele capului. Pe cât posibil folosește remedii naturiste și rezerva-ți momente de odihnă. Lasă pe altă dată consultațiile și analizele medicale!

GEMENI

Iubirea sub toate formele ei este tema principală a zilei. Fie că ai de-a face cu persoana iubită, fie cu copiii, inima ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot isca niscai neplăceri, însă cu puțin efort și bunavoință le vei depăși cu succes. Pe de altă parte, valorifică-ți potențialul creativ abordând un hobby. După-amiază, adună-ți apropiații la o serată amuzantă. Atenție că ești combativ și gata de riposte, riscând să strici relații bune.

RAC

Membrii familiei te solicită din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutină ale casei, însă pe de altă parte ți se solicită și ajutor material pentru o rudă aflată în suferință. Ești preocupat mai mult de propria-ți persoană și asta îi poate necăji pe cei din jur. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să împaci pe toată lumea. Ești tentat să dai replici tăioase și de aici riști să-ți strici imaginea publică. Conflictele mocnite din sfera profesională sunt pe punctul de a exploda.

LEU

Se anunță o zi cu multe drumuri pe distanțe scurte. Fie ești nevoit să rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tău moral și material. Faptul că există multă agitatie în jurul tău și nu prea te poți ocupa de tine, îți dă o stare de nemulțumire. Detașează-te de problemele altora și implică-te doar în ce simți tu că îți face plăcere sau îți este de folos. Prudență dacă ai de susținut examene, întrucât mentalul este vulnerabil!

FECIOARA

Veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu sunt tema majoră a zilei. Poți primi o sumă de bani restantă și favoruri de la colegi sau șefi. Pe de altă parte, regimul muncii este restricționat, incert și foarte ușor se pot petrece răsturnări de situație. Bine ar fi să cheltuiești strictul necesar și să eviți investițiile, împrumuturile sau asocierile în afaceri. Energia vitală este la un nivel scăzut, așa încât dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult.

BALANȚA

O zi cu stări controversate. Ai tendință de a te implica în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să eviți. Sunt momente favorabile pentru a te îngriji mai mult de trupul și sufletul tău. Programează-te la un tratament cosmetic, la o ședință de masaj sau saună și gândește-te și la înnoirea garderobei. Ești foarte preocupat de segmentul profesional și cu greu te mai poți ocupa și de altceva. Să ai în vedere sănătatea și liniștea ta sufletească.

SCORPION

Astrele îți recomandă discreție și retragere din forfotă cotidiană. Ești obosit și fizic și psihic, așa încât ar fi minunat dacă astăzi ți-ai lua liber. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile de rutină și evită provocările celorlaltți. Sistemul renal și segmentele capului sunt vulnerabile, însă nu se recomandă consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Remediile naturiste și odihnă îți sunt suficiente.

SĂGETĂTOR

Relațiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grijă cu cine și ce vorbești, pentru că există riscul că mai târziu, totul să se întoarcă împotriva ta. Cineva din anturajul tau îți poate cere bani cu împrumut sau alte favoruri. Recomandabil este să eviți provocările celorlalți și să-ți oferi ajutorul numai după o analiză atentă a detaliilor situației. După-amiază, detașează-te de tumultul vieții cotidiene și meditează la evenimentele din preajma ta.

CAPRICORN

Ziua îți aduce în atenție relațiile cu șefii. Sunt posibile altercații vizavi de modul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu. Oferă explicații pertinente și susține-le cu dovezi viabile. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este vulnerabil și se poate evidenția oboseala cronică. Ar fi bine ca din când în când să verifici balanța munca-plată și să-ți reevaluezi acțiunile și planurile profesionale.

VĂRSĂTOR

O veste din străinătate îți poate da de gândit. Fii selectiv cu informațiile primite astăzi, întrucât nu toate îți folosesc. Demersurile pentru călătorii atât de agrement, cât și profesionale se pot amâna pentru un termen nedefinit deocamdată. Dacă ai de susținut examene, probe sau interviuri, fii prudent și mizează doar pe forțele tale. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun.

PEȘTI

O zi favorabilă achitării taxelor, facturilor și datoriilor de orice fel. Se pot ivi încurcături în cazul plăților și documentelor financiare, de aceea fii prudent și verifică atent totul. Pe de altă parte, s-ar putea să ai de plătit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobby-urilor tale. Bine ar fi să eviți cheltuielile extravagante și investițiile. După-amiază, detașează-te de cotidian și adună-i pe cei dragi la o șuetă.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply