Get this Widget

Horoscopul pentru weekend-ul 15-16 iunie 2019

0

BERBEC

Weekend-ul este favorabil dialogurilor cu persoanele aflate departe de granițele țării sau pentru demersuri legate de călătorii îndepărtate. Se recomandă prudență vizavi de tot ce ține de străinătate, respectiv informații, invitații de a călători sau excursii, indiferent din ce motiv. Pe de altă parte, te poți gândi la îmbunătățirea pregătirii tale profesionale, planificându-ți cursuri universitare sau de lungă durată.

TAUR

Banii și bunurile altora sunt preocuparea ta la acest final de săptămână. Beneficiezi de favoruri sau câștiguri substanțiale de la alții, însă atenție că va trebui și tu la rândul tău să fii generos. Tentația împrumuturilor este mare, dar cu toate condițiile aparent bune pentru un credit, hiba este bine ascunsă ochilor tăi. Descurcă-te doar cu ce câștigi din munca proprie și fii precaut când ți se oferă ceva prea ușor.

GEMENI

Relațiile parteneriale sunt foarte răscolite la acest sfârșit de săptămână. Subiectivismul este la cote înalte, de aceea ai grijă ce spui sau promiți. În această perioadă se construiesc alte tipuri de colaborări sau parteneriate, astfel încât nu te mai agăța de cele vechi. Este nevoie de o revigorare în sfera partenerială, însă mai mult este vorba despre felul în care te raportezi tu la ceilalți.

RAC

Chiar dacă sunt zile libere, tu nu te poți dezlipi de treburile de la serviciu. E adevărat că ai multe și mărunte de făcut, însă tendința este de a exagera. Ocupă-te strict de îndatoririle tale și evită provocările colegilor. Sănătatea este afectată de influxuri astrale greu de ținut în frâu. Recomandabil este să te alimentezi corect, să faci exerciții fizice ușoare și să mergi la controale medicale dacă este cazul.

LEU

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te vor solicita mult zilele acestea. Lucrurile nu stau pe roze, deoarece perioada predispune la disensiuni, neînțelegeri și exagerari ale unor fapte mai mult sau mai puțin fondate. Ascultă doleanțele celor dragi, însă fii prudent și ai grijă și de ale tale. Cheful de aventuri și distracții este la cote înalte. Iubirea îți dă târcoale, dar atenție că discordia îți pândește fiecare mișcare în acest segment de viață.

FECIOARA

Treburile gospodărești le poți face ușor și cu spor la finalul acestei săptămâni. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente și reamenjările interioare și exterioare spațiului locativ. Fii prudent cu reparațiile, pentru că există riscul să repari într-un loc și să se strice în altul. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, așa încât evită provocările și ține cont și de părerile celorlalți.

BALANȚA

Weekend-ul acesta este potrivit călătoriilor pe distanțe scurte și întâlnirilor cu persoanele din anturajul apropiat. Relațiile cu cei dragi vor cunoaște suișuri și coborâșuri. De unele persoane te vei debarasa definitv, însă atenție că vor veni în preajma ta personaje interesante, alături de care vei petrece mulți ani. Prudența, discreția și răbdarea sunt atributele necesare pentru a traversa perioada cu bine.

SCORPION

Gândurile tale sunt îndreptate la acest final de săptămână, doar spre capitolul financiar. Se anunță o perioadă destul de lungă, în care temerile legate de câștigurile obținute la un loc de muncă sau condițiile de desfășurare a activității de la serviciu vor fi exacerbate. Există motive,îndă depinde doar de tine ce atitudine alegi să abordezi în fața experiențelor în care te provoacă viața deocamdată.

SĂGETĂTOR

Ești foarte schimbător zilele acestea. Dorința de a te ocupa doar de tine și de treburile tale te va îndepărta de cei dragi. Bine ar fi să-ți împarți timpul și grijile și cu ceilalți. Există în sufletul tău un soi de teamă care te face să te izolezi de tot și toate. Provocarea perioadei constă în a-ți conștientiza și depăși nemulțumirile interioare. Îndreaptă-ți privirea către cineva apropiat și discută tot ce te apasă pe suflet.

CAPRICORN

Sfârșitul acestei săptămâni este propice izolării, meditației în locuri sfinte și trasării unor direcții noi de viață. Recomandabil este să eviți compania celorlalți și să te găndești pe îndelete la ale tale. Este nevoie să fii prudent vizavi de tot ce se petrece în sfera muncii, pentru că acolo domnește o forfota greu de pătruns. Poți descoperi conflicte ascunse, dacă vei avea răbdare să pui cap la cap evenimentele din ultimele săptămâni.

VĂRSĂTOR

Prietenii sunt tema principală în aceste zile. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia vor fi frecvente. Ești o companie plăcută, te simți bine, însă ceilalți nu văd cu ochi buni starea sau situația ta socială. Bine este să fii circumspect la tot ce vine din partea așa-ziselor persoane protectoare sau prietenoase, deoarece măștile lor sunt schimbătoare, în funcție de interesul de moment. Final de capitol în aceste relații.

PEȘTI

Vrei, nu vrei, ești în văzul lumii la finalul acestei săptămâni. Este posibil să primești invitații la evenimente cu multe persoane, care mai de care mai interesante. Ești admirat, întrebat și ți se vor solicita explicații sau sfaturi. Avalanșa de conversații te poate pune într-o lumină nefavorabilă, de aceea fii prudent. Evită să vorbești prea mult despre tine și despre planurile tale viitoare. Răsturnări de situație în plan socio-profesional.

Horoscop oferit de Astrocafe.ro by Nicoleta Svârlefus. PENTRU UN HOROSCOP PERSONALIZAT INTRAȚI PE ASTROCAFE.RO

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply