Get this Widget

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Cuvântul care guvernează toate zodiile este COMUNICARE

0

Această săptămână este perioada dialogului. Și nu oricare, ci unul cât se poate de constructiv. Ne alegem cu grijă cuvintele. De aceea cuvântul la ordinea zilei pentru toate zodiile este COMUNICAREA. Una pozitivă, persuasivă, benefică. Culegem rezultatele ca urmare a eforturilor depuse în prima spătămână de toamnă. 

Berbecul manifestă răbdare

O vorbă din bătrâni spune: ”cu răbdarea treci și marea”. Cuvântul lor la ordinea zilei este RĂBDAREA. Prin comunicare, berbecii vor arăta cât de răbdători au fost și sunt pentru a atinge starea de liniște și pace de care au nevoie în viața de zi cu zi. S-au simțit neînțeleși, dar acum este vremea explicațiilor. Și a planurilor de viitor. Optimiști din fire, berbecii simt că pământul stă bine sub picioarele lor. Este o perioadă potrivită pentru rezolvarea problemelor de familie, dar și pentru consolidarea relației sentimentale sau pentru atragerea unei noi iubiri. Vor rezolva eventuale probleme de familie sau, dacă este cazul, pot să se împace cu rudele. Norocul le surânde în această perioadă și pot avea rezultate pozitive ca urmare a muncii lor asidue din ultima perioadă. Ei vor avea multe întâlniri și  va fi necesar să comunice cu multă lume. Fiind grațioși și fermecători, șansele de reușită sunt de partea lor.

Taurul dorește armonie și pace

Pentru un taur adevărat, viața se rezumă la două cuvinte – armonie și pace. Taurul a înțeles că având armonie și pace va avea sănătate, echilibru și înțelepciune. Cuvântul taurului la ordinea zilei este PACEA. De aceea, Taurii au și minunatul rol de ”pacificator” între rude și partenerul de viață: problemele apar dacă există resentimente sau reproșuri nerostite. În plan financiar, taurii au astrele de partea lor. Pentru zodia Taur se anunță o perioadă dinamică, în care călătoriile, discuțiile cu frații și prietenii, negocierile în afaceri și examenele vor fi motive de mulțumire și împlinire. Fiind guvernați de comunicare, Taurilor li se va accentua dorința de socializare, interesul pentru studiu, abilitățile de negociator și cheful de călătorii și distracție. În același timp, le va armoniza relația cu frații sau cu prietenii apropiați, dar și cu vecinii și comunitatea locală. Mulți Tauri vor demara, în această perioadă, o importantă afacere pe plan local sau se vor implica în proiecte cu impact major în comunitate. 

Gemenii obțin tot ce doresc

Gemenii sunt foarte convingători și obțin tot ce doresc din negocieri și parteneriate. Cuvântul cheie pentru ei este – ”OBȚINE”. Tot ce doresc au sau vor avea. Este de ajuns să deseneze, în gând, dorința și aceasta va prinde viață. Au în plan o călătorie în doi care ar putea fi cadoul perfect pentru persoana iubită. Se anunță o perioadă favorabilă schimbărilor în plan personal și profesional, pentru că nativii vor face alegeri importante și, în același timp, vor avea parte și de sprijin pentru a-și pune planurile în aplicare. Septembrie reprezintă un moment perfect pentru a demara noi afaceri sau a începe o serie de proiecte, iar nativii vor începe să acorde o mai mare atenție imaginii și promovării. Ei vor putea să comunice excelent cu cei din jur, să fie foarte convingători și să obțină tot ce doresc prin negocieri soldate ulterior cu încheierea unor parteneriate de bun augur, cu țintă pe termen lung.

Racii se simt confortabil cu familia

Începutul lunii septembrie, pentru raci, înseamnă confort. Și unde se pot simți cel mai bine dacă nu în sânul familiei? Se adună toți la aceeași masă și pun țara la cale. Cuvântul ideal al racului este CONFORTUL. Și oriunde ar fi, acasă sau la serivicu, racii caută să se simtă bine. Și foarte bine fac. Mai ales că acum sunt dispuși să facă schimbările necesare în plan profesional pentru a câștiga mai mulți bani. Au o agendă încărcată, chef de socializare și călătorii, noroc în plan financiar. Atenție la tendința de a cheltui ”excesiv” care trebuie ținută în frâu și de această dată. Septembrie aduce mai multe șanse de câștig, dar și o mai mare disponibilitate de a învăța ceva nou, pentru a lucra în domenii mai profitabile sau pentru că vor avea idei strălucite privind proiecte profesionale de viitor. În scurt timp apar noi oportunități financiare, viitorul este sigur și luminos, așa că priviți cu optimism înainte!

Leii trebuie să fie atenți

Trăim într-o lume imperfectă de aceea puțină atenție nu strică. Perioadele de bunătate pot fi considerate slăbiciune așa că fiți cu ochii în patru. Doar sunteți Regele, nu? Cuvântul pentru ei la ordinea zilei este ATENȚIE. Atenție la neatenție! Pentru că orice vă scapă costă…și doare! Leii au parte de afecțiune în cuplu, dar la locul de muncă pot fi victimele unor ”jocuri de culise”. Dar în final, leilor li se va face dreptate. Se anunță schimbări pozitive în plan sentimental și relații pline de armonie cu copiii, dar și noutăți în ”rețeaua profesională” și în cercul de prieteni. Apar în viața Leilor noi prieteni sau cei vechi îi vor încuraja să facă schimbările necesare în ”rețeaua profesională”, în modul în care se promovează și în alegerea invitațiilor pe care le onorează zilnic la locul de muncă. Atrageți mai multă iubire, veți fi în continuare admirați, apreciați și, la nevoie, ajutați la locul de muncă sau în afaceri. Urmează o perioadă de armonie și sensibilitate în cuplu, iar prezența planetei Comunicării, va aduce în viața voastră numai împliniri.

Fecioarele socializează perfect

Septembrie este perioada ideală de socializare. Și Fecioarelor le reușește perfect. De aceea cuvântul lor la ordinea zilei este SOCIALIZAREA. Încearcă să înțeleagă pe toată lumea. Astrele atestă faptul că Fecioara se situează în casa prieteniilor. Este apreciată, stimată, ascultată. Pot fi încheiate noi colaborări, sunt demarcate proiecte, mai ales că de inspirație nu duce lipsă fecioara. Cu prietenii vechi își poate face planuri de viitor. Lucrează perfectionist așa cum îi place, dar cu gândul la următoarea vacanță, întrebându-se de pe acum – unde ar putea evada? Totodată, caută să îți înbunătățească mediul ambiant de acasă, prin trasarea unor schițe de design interior, apelând chiar și la sfatul specialiștilor în domeniu. Partea sensibilă a Fecioarei o determină să caute noi cunoștințe, să citească, să afle în continuare ceva nou, inclusiv răspunsuri la întrebări existențiale de genul cine suntem, de unde venim și unde mergem mai departe…

 Balanțele se gândesc la noi colaborări

Partea echilibrată a balanței o determină să se gândească, permanent, la noi colaborări, inclusiv cu persoane și firme din străinătate. Cealaltă parte, cea romantică, visează călătorii cu destinație exotică sau culturală. Și dacă fizic nu este posibil întotdeauna, cu gândul o balanță, oricând dorește, se deplasează. Este de ajuns să închidă ochii și prin intermediul unei meditații ajunge neapărat acolo unde își dorește. Cuvântul balanțelor la ordinea zilei este COLABORARE. Urmează un plus de dinamism în sectorul Carierei din astrograma Balanțelor. Acestea trebuie să nu rateze oportunitățile sau ”să le provoace”, adresându-se direct persoanelor sau firmelor cu care ar dori să colaboreze. Multe oportunități ar putea fi legate de persoane sau firme din străinătate (sau firme mixte). Balanțele trebuie să acorde o mai mare atenție Internetului și nu doar ca mijloc de deconectare sau socializare. Multe Balanțe își pot găsi parteneri de afaceri sau finanțatori pe internet sau își pot întâlni marea iubire tot prin intermediul internetului, de ce nu?

Scorpionii admiră și sunt admirați

În luna septembrie, scorpionii atrag atenția la imaginea lor. Cum se îmbracă, aspectul exterior din cap până în picioare, ei singuri se studiază…pe ei. De aceea vor fi admirați atât la locul de muncă, cât și pe stradă. La rândul lor și ei îți vor exprima admirația față de tot ceea ce îi înconjoară,indiferent dacă vorbim despre ființe sau mediu înconjurător. Cuvântul pentru ei la ordinea zilei este ADMIRAȚIE. Vor primi numai vești bune legate de copii, casă și carieră. Pentru cei singuri, se prefigurează o posibilă poveste de dragoste la locul de muncă. Relația cu cei din jur depinde în cea mai mare măsură de atitudinea lor. Până la sfârșitul lunii se va intensifica interesul Scorpionilor pentru studii și călătorii. Planurile și activitatea au la baza reușitei comunicarea. Și aceasta este mai bună decât altă dată. În sectorul Carierei se poziționează relațiile excelente cu șefii, colegii, clienții, partenerii. Și toate acestea depind totalmente de o bună comunicare.

Săgetătorii își fac temele pentru acasă

Suntem la școală, acasă sau la serviciu, dar agenda noastră este încărcată mai mereu. În această săptămână, săgetătorii își fac conștiincios, ca de fiecare dată, temele pentru acasă. Se gândesc să facă o excursie, la un sfârșit de săptămână, dar pentru aceasta mai întâi trebuie să rezolve toate sarcinile primite sau avute în ultima perioadă de timp. Săgetătorul nu dorește să aibă nicio restanță. Doar așa poate privi înainte, cu planuri de odihnă și relaxare. Cuvântul pentru săgetător este REZOLVARE. Se anunță parteneriate profesionale de succes și comunicare excelentă în cuplu sau, pentru nativii singuri, o nouă relație sentimentală (posibil cu cineva din străinătate). Septembrie poate aduce un nou partener sau poate aduce clarificări și un nou început în relația existentă. Toamna aduce noroc Săgetătorilor care susțin examene sau interviuri de angajare sau celor care au de rezolvat probleme de natură juridică.

Capricornii atrag atenția la partenerul de viață 

Capricornii apreciază mai mult ca oricând timpul petrecut alături de partenerul de viață. Vor ca eventualele tensiuni sau probleme să fie depășite, pentru ca relația ”să funcționeze”. Cuvântul potrivit pentru ei este ATENȚIA. Pentru zodia Capricorn se anunță succes în plan profesional și succes în demersurile de solicitare credite și alte finanțări. Această perioadă va aduce acestora fie un nou loc de muncă, fie o promovare la actualul job, fie dorința de schimbare a domeniului de activitate. Capricornul ar face bine să acorde o mai mare atenție sănătății și relației de cuplu. O mai bună comunicare în cuplu și mai mult timp petrecut în compania partenerului va da roade. Urmează și un plus de ”acțiune și pasiune” în relația de cuplu sau, pentru cei singuri, tentația unei aventuri. Vântul tomnatic poate aduce un suflu nou în relațiile ”cu vechime”, vor accentua generozitatea partenerilor și dorința lor de a se implica mai mult pentru ca eventualele probleme să fie depășite, iar relația de cuplu să ”funcționeze”.

Vărsătorii vor avea rolul principal

Fire teatrală, Vărsătorul va avea, începând cu luna septembrie, mai multe activități. Dar în tot ce întreprinde și indiferent de misiune, vărsătorul va avea de jucat, în cadrul grupului căruia îi aparține, rolul principal. Cuvântul vărsătorului este ROL. Shakespeare spunea pe bună dreptate că viața noastră este o scenă și toți oamenii suntem actori. Dar cel mai bine își joacă rolul Vărsătorul, de aceea are întotdeauna și rolul principal. Un exemplu de actor în acest sens este Florin Piersic. Și cum în luna septembrie vedetă este comunicarea, Vărsătorului rolul îi va veni ca o mănușă. Vărsătorii vor primi și oferte noi de colaborare sau vor cunoaște persoane care să le ofere sfaturile potrivite pentru o carieră bună. Primesc numai vești bune. Sunt ageri și misterioși. Inepuizabili. Precum apa care se varsă încontinuu, așa și lor le vin ideile, dintr-un izvor nesfârșit. Urmează succesul în proiectele care le permit Vărsătorilor să își exprime creativitatea.

Pentru pești urmează o perioadă fericită

Trecutul, ca și viața însăși, a fost cu bune și cu rele. Dar pentru pești viața abia de acum începe. Și aceasta deoarece peștii vor intra în perioada fericită a vieții lor, unde nimeni nu le poate demonta optimismul și bucuria. Cuvântul peștilor la ordinea zilei este FERICIRE. Ei pornesc într-o nouă călătorie, la propriu sau figurat. Se pot muta în casă nouă, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, într-o vacanță, pot obține o mărire de salariu sau un job mai bun, iar în relația cu persoana iubită au parte de armonie. Pentru zodia Pești se anunță o perioadă favorabilă mutării în casă nouă sau amenajării celei vechi. Urmează un moment excelent pentru mutarea în casă nouă, pentru redecorarea actualei locuințe sau pentru achiziționarea unei case ori a unui teren. Planeta Comunicării va influența și atmosfera din cuplu pentru că va aduce mai multă armonie în relația Peștilor cu persoana iubită. Armonia se va regăsi, de asemenea, și în relația nativilor cu proprii copii, cu rudele apropiate, cu prietenii și colegii de serviciu, cunoscuții și necunoscuții.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply