Get this Widget

Igienizare la Maternitatea ”Filantropia”

0

Reprezentanții Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) anunță că sala de naşteri, secţia de terapie intensivă neonatală şi saloanele de rooming-in de la Maternitatea ”Filantropia” vor fi închise în perioada 19 – 31 august, deoarece va fi efectuată igienizarea generală periodic.

În această perioadă nu se vor efectua naşteri în spital indiferent de vârsta de gestaţie şi nu vor fi primite transferuri din alte maternităţi. Pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea ‘Filantropia’ vor fi redirecţionate către celelalte maternităţi ale ASSMB: Spitalul clinic ‘prof. dr. Panait Sîrbu’, Spitalul clinic ‘dr. I. Cantacuzino’, Spitalul clinic ‘Malaxa’, dar şi către alte maternităţi din Capitală. (…)Obstetricienii de la Filantropia au fost anunţaţi în urmă cu trei săptămâni în legătură cu sistarea activităţii privind naşterile, tocmai pentru a găsi soluţii şi a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternităţi, de a prelua viitoarele mame“, se arată într-un comunicat al ASSMB.

Vor funcţiona după program normal la “Filantropia”: Ambulatoriul integrat, Secţia de ginecologie, Secţia ATI, Compartimentul de MMF, Compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică, farmacia.

Autor: Sofia Filip
Foto: Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply