Get this Widget

În memoria fiului său, Ian Worboys lansează o carte pentru copii

0

În memoria fiului său, Ian Worboys, CEO-ul P3 Logistic Parks, lansează o carte ilustrată pentru copii. Frog Crush este prima dintr-o serie de cinci cărți, intitulată The Crush Series. Gestul său este închinat lui Robert, care, în ianuarie 2016, s-a stins în tihnă, în somn, ca urmare a sindromului decesului cardiac brusc. Tânărul avea doar 27 de ani.

Ian Worboys vrea ca din această dramă pe care familia lui a trăit-o să se nască o speranță pentru alții și a decis ca 10% din profitul generat de vânzarea cărților pe care le scrie să fie donat organizației caritabile The Robbie Bobby Foundation. Misiunea fundației, pe care chiar omul de afaceri a înființat-o, este aceea de a ajuta persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate, afecțiuni mintale sau emoționale, dar și de a sprijini tinerii sportivi pentru care o donație mică poate avea beneficii mari și le poate schimba viețile.

Să fiu părinte a fost o experiență ce a contribuit la dezvoltarea mea personală. În scurt timp am descoperit că a nu te lua pe tine foarte în serios și a fi jucăuș sunt elemente cheie către inimile și imaginația copiilor. Dezvoltați creativitatea și imaginația tinerilor cititori, iar rezultatele vor rămâne în viețile lor pentru totdeauna.” spune Ian Worboys.

În memoria fiului său, omul de afaceri a scos la lumină versurile pe care le-a scris pentru a-i încânta pe cei patru copii ai săi, când aceștia erau mici.

Frog Crush este scrisă în limba engleză, în versuri, și este ilustrată de Silke Diehl, un designer de interior german și ilustratoare de cărți pentru copii. Cărțile seriei The Crush prezintă aventurile amuzante ale unui grup de animale, care au un mesaj educațional legat de consecințele propriilor acțiuni. Frog Crush poate fi cumpărată online pe www.thecrushseries.com, pe Amazon.com  şi în librăriile Cărtureşti.

Seria The Crush este concepută ca un univers educațional și recreațional pentru copii, în care aceștia învață prin joacă, dar și ca sursă de inspirație și resurse pentru părinți. “Seria Crush redă o lume în care cursul vieții poate fi schimbat de multe ori de situații neașteptate, însă cu imaginație și perseverență, rezultatul unui eveniment trist poate fi schimbat într-o creație cu un impact pozitiv, care poate inspira și alți oameni să facă la fel.”, explică autorul.

Frog Crush începe cu gândurile unei broscuţe înfometate, care visează la un prânz crocant, în timp ce stă pe o frunza de nufăr. Un pește, un crocodil, un hipopotam și o muscă apar, de asemenea, în poveste și o fac mai interesantă și imprevizibilă. Autorul recomandă ca aceasta să fie citită personificând personajele, făcând fețe amuzante și imitând diferite voci, lucru ce îi va ajuta pe copii să se simtă conectați la carte, iar experiența educațională să fie mai amuzantă și mai memorabilă.

Autor: Isabela Nicolescu
Foto: www.thecrushseries.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply