Get this Widget

Începe a III-a ediție a evenimentului „Sport Pentru Inima Capitalei”

0

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, organizează, în fiecare sâmbătă și duminică din perioada 14 iulie – 05 august 2018, a III- a ediție a  evenimentului „Sport Pentru Inima Capitalei”, ce se va avea loc în Parcul Tineretului – Intrarea Gheorghe Șincai.

„Sport Pentru Inima Capitalei” se va desfășura timp de patru weekenduri consecutiv, în intervalul orar 17.00- 21.00, iar la eveniment sunt așteptați să toți cei care doresc să facă mișcare.

Astfel, în Parcul Tineretului vor fi amenajate zone de activități precum baschet (2 panouri adulți și 2 pentru copii), volei (1 teren), badminton (4 terenuri), tenis de masă (4 mese), sărituri cu coarda, alergări de viteză, șotroane și o zonă special amenajată pentru aerobic și exerciții fizice ușoare.

Proiectul „Sport Pentru Inima Capitalei” se adresează tututor bucureștenilor, indiferent de vârstă, care doresc să ia parte la activități sportiv-recreative, în vederea încurajării unui stil de viață sănătos, totodată promovându-se importanța exercițiului fizic și a activităților sportive ca factori centrali ai dezvoltării armonioase. Intrarea la toate activitățile este gratuită.

Autor: Ioana Galeș
Foto: PROEDUS
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply