Get this Widget

Începe Bookfest 2018! Reduceri de până la 80% la cărți

0

Salonul de Carte Bookfest 2018, care reuneşte peste 150 de edituri şi are ca invitat de onoare SUA, se va deschide miercuri, la Romexpo. Evenimentul are loc în perioada 30 mai – 3 iunie.

Personalități marcante ale Româniai – Lucian Boia, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintilă Mihăilescu, Andrei Pleşu, Tatiana Niculescu, dar şi procurorul general al României, Augustin Lazăr sunt prezente pe agenda Bookfest 2018.

Organizatorii anunță că peste un milion de cărţi vor fi oferite la această ediţie, cu reduceri care merg până la 80% din preţul de copertă. De asemenea, participanții se vor putea bucura de câteva sute de evenimente, proiecţii de filme şi lansări de carte.

Salonul Internaţional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale şi al Ambasadei Statelor Unite ale Americii din Bucureşti. Pentru al treilea an consecutiv, Bookfest este organizat sub înaltul patronaj al preşedintelui României.

Autor:Victoria Preda
Foto:Bookfest 2018
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply