Get this Widget

Integrarea Bancpost în Banca Transilvania s-a finalizat

0

Integrarea Bancpost în Banca Transilvania s-a finalizat, firma de avocatură VERNON | DAVID oferind consultață de specialitate pe aspecte legate de dreptul muncii.

Avocații care au lucrat din partea VERNON | DAVID în acest proces au fost Daniela David, Partener Fondator și Diana Neagu, Partener și Head of Employment & Labor Law.

Am fost încântați și onorați să fim selectați de Banca Transilvania în procesul de integrare al Bancpost. Cu peste 2.000 de angajați Bancpost, proiectul a fost unul complex, implicând numeroase sarcini, dar cu suportul managementului BT și expertiza legală a echipei noastre, am reușit să finalizăm cu succes proiectul”, a spus Daniela David, Partener Fondator VERNON | DAVID.

Această tranzacție a fost cea mai mare de acest tip de pe piața românească și a implicat asistarea BT în toate aspectele acestui proces complex, inclusiv planificarea și strategia, negocierea cu sindicatele și reprezentarea în fața autorităților pe probleme legate de dreptul muncii. Firma de avocatură VERNON | DAVID a mai asistat BT în alt proiect similar, integrarea personalului Volksbank România SA în 2015 (cu peste 1.000 de angajați).

Banca Transilvania a achiziționat Bancpost în T4 2017, în ceea ce a reprezentat cea mai mare tranzacție M&A a anului respectiv. La începutul anului 2018, BT a început implementarea procesului de integrare a personalului Bancpost, proces finalizat cu succes în decembrie 2018. Banca Transilvania este acum cea mai mare bancă de pe piața românească.

Autor: Ioana Galeș
Foto: VERNON | DAVID
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply