Get this Widget

Investiție de 60 de milioane de euro într-un centru medical privat

0

Enayati Grup investește 60 de milioane de euro în Revera Medical City, un centru medical privat deschis în București și care se va întinde pe o suprafața de 35.000 metri pătrați. Construcția a fost încredințată Synergy Construction.

Proiectul Revera Medical City are în componența sa o unitate premium pentru îngrijire medicală, un centru rezidențial pentru vârstnici și un spital dedicat sferei oncologice și de recuperare (operat de Monza).

“Revera Medical City este cel mai mare proiect medical privat dezvoltat în România. Echipa noastră de proiect include specialiști de top, precum PeliFilip, CBRE (project management) sau Vitalis Consulting (dirigenție de șantier). Le mulțumim tuturor pentru contribuția valoroasă la dezvoltarea acestui proiect, aflat abia la început”, a declarat Dan Doroftei, Directorul de Dezvoltare al Revera Medical City.

În cadrul acestui proiect, avocații PeliFilip au asistat societatea care dezvoltă Revera Medical City, parte din Grupul Enayati, la negocierea și semnarea contractului privind proiectarea și construirea celui mai mare centru medical privat din România.

“Suntem încântați să susținem un astfel de proiect de performantă medicală. Asocierea cu numele Enayati ne onorează și suntem mulțumiți că am putut fi de ajutor – sperăm să o putem face în continuare ‘’, a declarat Oana Bădărău, partener și coordonatorul departamentului de Real Estate al PeliFilip.

Echipa PeliFilip care a asistat beneficiarul în acest proiect a fost coordonată de Oana Bădărău (Partner) și le-a implicat pe Mihaela Ispas-Petrescu (Senior Associate) și Ioana Waszkiewicz (Of Counsel).

Autor: Victoria Preda
Foto: PeliFilip
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply