Get this Widget

Investiție de 60 de milioane euro pentru construirea celui mai înalt hotel din București

0

Primul hotel Swissôtel din România urmează să fie deschis în București și să fie manageriat de Accor, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate.

Noua locație va cuprinde 225 de camere distribuite pe 18 etaje, restaurante, o piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată pentru întâlniri de business şi organizarea de evenimente corporate. Cu o investiție de până la 60 de milioane de euro, anunțată de Niro Investment Group, noul proiect urmează să fie deschis în 2021 și va fi cel mai înalt hotel din București.

De douăzeci şi cinci de ani, compania noastră, în calitate de  investitor şi dezvoltator imobiliar, lansează proiecte de afaceri importante, adesea de tip pionierat. Suntem încântați să inaugurăm acest proiect major care va oferi oraşului noi facilități, locuri de muncă, un flux de turişti şi oameni de afaceri din afara orașului București. Este o periodă extraordinară în dezvoltarea Niro Investment Group și suntem onorați să fim parteneri cu un important brand de lux, aşa cum este Swissôtel“, a declarat Nicolae Dumitru, președintele Niro Investment Group.

România este o piață foarte atractivă, cu o dezvoltare rapidă, cu potențial imens și randamente foarte bune. Există o cerere internă puternică pentru servicii de ospitalitate, din partea românilor înstăriți și, cu atât mai mult, din partea vizitatorilor internaționali. Suntem onorați că Niro Investment Group a ales Swissôtel și Accor pentru gestionarea acestui proiect hotelier ambițios. Suntem siguri că Swissôtel Bucharest va stabili noi standarde în industria hotelieră din România“, a adăugat Frank Reul, Head of Development al Accor pentru Europa de Est.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Swissôtel Facebook

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply