Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Investiție de o jumătate de milion de euro. Clujenii de la Marty Restaurants vin și în București

0

Marty Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, se extinde la nivel național și inaugurează prima locație din București și a șaptea unitate din rețea, în centrul comercial Sun Plaza, în urma unei investiții de aproximativ o jumătate de milion de euro.

Pentru că nouă, ardelenilor, ne place să facem lucrurile încet, dar bine, iată că, la 18 ani de la inaugurarea primului restaurant Marty, am decis să ne extindem și în Capitală. Am ales un centru comercial pentru că ne permite să testăm această piață foarte competitivă și pe care dorim să evoluăm treptat. Este un pas important pentru noi, însă venim cu o experiență îndelungată și credem că bucureștenii vor aprecia produsele și serviciile noastre”, a declarat Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants.

Potrivit estimărilor reprezentantului companiei, investiția de circa 500.000 euro în primul restaurant Marty din București va fi amortizată în trei ani de la inaugurare.

Planurile de extindere ale rețelei continuă, iar reprezentanții companiei țintesc inaugurarea a altor două locații Marty în București până la finalul anului. La nivel de business, pentru 2018 fondatorul Marty Restaurants anticipează o creștere a cifrei de afaceri cu 30%, până la 15,6 milioane de euro.

Fondat în anul 2000 de către Marcelus Suciu, unul dintre cei mai importanți antreprenori din România, Marty Restaurants este cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca.

Cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro la final de 2017, pentru 2018 compania își propune atât o extindere a rețelei la nivel național, cât și o creștere de circa 30% a cifrei de afaceri. În prezent, rețeaua este formată din 7 locații, dintre care 6 unități în Cluj-Napoca și una în București.

Marty este un restaurant smart casual dining cu specific italian-american, modern și foarte versatil, fiind potrivit atât pentru o cină romantică în doi, un prânz cu partenerii de afaceri, o seară în oraș cu prietenii sau o aniversare în familie.

Autor: Victoria Preda
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply