Get this Widget

La Strada Street Mall Brașov, un proiect dezvoltat cu o investiție de cinci milioane de euro

0

La Strada Street Mall Concept, unul dintre principalii dezvoltatori de proiecte de retail de tip strip mall de pe piața locală, a inaugurat La Strada Street Mall Brașov, cel de-al doilea proiect finalizat după La Strada Street Mall Concept Popești Leordeni.

La Strada Street Mall Concept Brașov s-a realizat în urma unei investiții de cinci milioane de euro și va deservi locuitorii complexului rezidențial Avantgarden 3 din cartierul brașovean Bartolomeu, dar și pe cei din zonele învecinate. Noul proiect cuprinde un mix de chiriași variat, cu magazine, restaurante și o multitudine de servicii de proximitate pentru nevoi imediate.

«Etapele de construcție ale complexului  comercial La Strada Street Mall Concept Brașov au decurs foarte bine, conform așteptărilor noastre. Suntem încântați de brandurile pe care am reușit să le atragem în acest nou proiect. Ne propunem să continuăm strategia noastră de business bazată cu precădere pe zona de retail de proximitate și să ne concentrăm pe proiectele care se află acum în curs de dezvoltare.», au declarat reprezentanții La Strada.

Următoarele trei proiecte La Strada Street Mall Concept sunt planificate să fie lansate în 2019 și în prima parte a anului 2020. Două dintre acestea sunt localizate în Militari Residence, o zonă rezindențială cu densitate mare de locuitori și cel de-al treilea, în Bragadiru.

Primul proiect din portofoliul companiei a fost inaugurat la sfârșitul anului 2016, în Popești Leordeni, unde gradul de ocupare este acum de 100%.

Autor: Victoria Preda
Foto: La Strada Street Mall Concept

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply