Get this Widget

Lanțul de restaurante Hercule se extinde masiv la nivel național

0

Hercule, lanțul de restaurante grecești de tip fast-food, anunță o extindere semnificativă, proces demarat în ultima parte din 2018 și care va continua intens în 2019. Investiția în acest proiect de amploare se va situa la circa 1 milion euro, până la finele anului viitor.

Rețeaua se va mări cu două noi unități în 2018 și cu alte nouă pe parcursul lui 2019. Restaurantele vor fi deschise atât în București, cât și în câteva dintre cele mai mari orașe din țară, iar suma necesară pentru deschiderea unei unități se ridică la minimum 37.500 euro. În prezent, rețeaua are trei unități, în Buzău, Reșița și Vaslui. Extinderea va avea loc în două etape, în prima dintre ele fiind vizate Iași, Suceava și Bacău, iar în cea de a doua, Arad, București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța. Oradea, Sibiu și Timișoara. În toate aceste unsprezece orașe, reprezentanții Hercule au ca prim obiectiv găsirea partenerilor pentru încheierea unor contracte în sistem de franciză.

“Am luat decizia extinderii rețelei, întrucât am primit cereri pentru a deschide unități, din toate marile orașe ale țării. Mă bucur extrem de mult să văd că preparatele din meniul Hercule sunt atât de bine primite și sunt convins că acest concept va avea succes în toate noile restaurante pe care le vom inaugura. Pe plan local nu sunt foarte multe restaurante de tip tavernă grecească, iar românii au o afinitate deosebită pentru această țară, pentru gastronomia și atmosfera ei. Extinderea se va face atât prin restaurante proprii, cât și francizate, iar în momentul de față suntem în discuții pentru a găsi noi parteneri în toate orașele pe care le vizăm pentru deschideri”, a declarat Leonard Ilaș, Director General al Hercule.

Hercule are o vechime de trei ani pe piață și funcționează în sistem de franciză, investiția într-o unitate pornind de la 37.500 euro. Taxa de franciză se ridică la 7.500 euro, iar redevența este zero. În prezent, lanțul de restaurante numără trei unități: una situată în centrul comercial Aurora Shopping Mall din Buzău, precum și două restaurante stradale, în Reșița și Vaslui. Rețeaua Hercule are în acest moment 50 de angajați. Datorită deschiderilor anunțate pe viitor, vor mai fi create circa 150 de noi locuri de muncă până la finalul lui 2019.

Lanțul Hercule a înregistrat, la finalul anului 2017, o cifră de afaceri de 1,35 milioane de euro, iar pentru 2018 se estimează atingerea pragului de 2 milioane euro.

Autor: Victoria Preda
Foto: Hercule

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply