Get this Widget

Locațiile în care se desfășoară Bursa Generală a Locurilor de Muncă

0

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 12 aprilie, în 82 de locaţii la nivelul tuturor celor 42 de agenţii judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi a municipiului Bucureşti.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung. De asemenea, se urmăreşte creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://www.anofm.ro/upload/6054/Locatii_BGLM_2019.pdf. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Arhiva OZ
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply